2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Sağol canım,elbette tek çalışan ben değilim bunada alışıcam,oğlum için çalışıyorum ona istediği ve istediğim herşeyi içimde kalmadan yapabilmek için.Onlarda bunu çokk iyi bildikleri halde böyle yapmaları canımı sıkıyo.Neyse canım boşver sen nasılsın,kızlar nasıl ?opuyorumnanaktan

ah canım ah özlersin ağlarsın ama buna mecbursun şu senin yazını okuduktan sonra eşime dedim yarın işe başlamak zorunda olsam nasıl olur dedim...üstüne epey bi konuşma tartışma oldu kuzenide bizde....çok üzülürsün kime bırakacaksın sütün kaçar ....ay düşündüm evet işiniz çok zor ama bende çalışacağım yani şimdi olmasa 2 sene sonra belki ama çalışacağım yani....çok zor annelik ne kadar zor yaaaaa

iyiler teyzesi çok şükür...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
biz bu bayram gurbet bekçiliği yapanlardan olduk....:gitme: :gitme:
büyük kız telfonda herkese"iii baydamlaaaayyy"dedi.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
...bayramın 1. ve 2. günü arkadaşları ziyaret ettik.....
bu günde meleği gezdirdik ona akvaryum aldık her ne kadar o köpek istesede kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3lmaz: lmaz: lmaz:
senin ufaklık naptı bakalım topladınızmı harçlıklarınızı sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

İster şimdi ister 2 sene sonra bırak her şekilde zor bi durum.benim şükrettiğim tek şey annemin bakacak olması,benden daha iyi bakacağına eminim hiç şüphem yok.Bİde kardeşim 5. sınıfa geçti oda yardımcı anneme zaten Ali Eymene deli oluyor gık desin hemen başında.İşte bide şu lafları etmeseler daha iyi olucaktım neyse içimi döktüm rahatladım biraz.
İşyerinden gün içinde süt izni almayıp erken çıkmayı düşünüyorum bakalım ne olaylar olacak bizim orda kimse kabul etmez,herkes kendini düşünür anca ama ben 6 senedir çok idare ettim dahada kimseyi etmicem,zaten oğlum olunca akan sular durur.Saat 10da işbaşı yarın 5te çıkabilirsem ne ala.Bigün 10-18.00 - bigün 11.00-19 veya 20.00 çalışıyoruz normalde nöbetleşe oluyodu bakalım.

İyi yapmışsınız canım akvaryum en mantıklısı olmuş tabi :) ay bizimkiler neler isticek allah bilir
Biz ilk gün çok gezdik sabah bi çıktık evden gece 22.30 du :1shok: döndüğümüzde ama iyi oldu heryeri bitirmiş olduk.Oğlumda hiç üzmedi beni o gün.2.gün arkadaşa kahvaltıya gittik sonra eve bizede başka arkadaşlar geldi :).Bugünde işlerimi tamamladım işte,bayram öncesi yapamamıştım.
Oğluşum topladı paraları 85 milyonu olduuu bende o parayla hatıra kalacak bişey almak istiyodum.Kozmonot alıcam büyüyünce derim senin paralarınla almıştık diye.Bu arada onn kıyafetlerinide toparladım,tam yazlık olanları kaldırdım artık ama kimseye veremicem galiba kıyamıyorum :kedi:

Hoşgeldin hüzüncüm seninde bayramın kutlu olsun opuyorumnanaktan , nasılsın Çınar nasıl,uğramıyosun artık buralara

tesekkur ederım canım cınarda bende ıyıyız cok sukur sen ve eymen nasılsınız?:1hug:

canım mısafırım var abım yurt dısından temellı dönus yaptı cogunlukta bılgısayarda takılıyor ben fırsat bulamıyorum:hulya:
annemde geldı bıraz kalıp dönecek torununu özlemışkaydirigubbakcemile3

bu bayram çok guzel gectık sureklı gezdık buyuklerımızın ellerını öpmeye gıttık oğlusumlaopuyorumnanaktan
çınara alışveriş yaptık bırsuru ciciler aldım gıttıgımız heryerde bol bol fotoğraf cekındık harıkaydı
ınsallah tum bayramlarımız böyle guzel olur
:kedi:

Bizde iyiyiz bayramı bitirdik işte , yarın yeni bi düzene giriyoruz
Ne güzel gözünaydın özlemez mi torununu benim annem 2.5 ayda 2 gün görmediği hiç olmamıştır bigün görmese ikinci gün mutlaka geldi yada çağırdı :) özlüyolar tabi

Kızlar ben yatıyorum , malum yarın iş başlıyo sabah 8 gibi kalkıp,oğlumuda hazırlayıp anneme bırakıcam 10 gibi işe yetişirim sanırım.Hepinize iyi geceler,öpüyorum yarın görüşmek üzere..

tabi ramazan bitti sahurlar bitti gelen olmazzzzz
ama ben sahur değil malesef halen kızımı bekliyorum
yalnız kaldımm

ha bu arada starım hay ağzını seveyim galiba sen demiştin 20 güne sende olursun diye
ne o müneccimmisin kızım sennnn
bende bugün regl oldum çok şükürrrr
ama öle böle değil çok zor geçiyo e malum 1 senenin birikimi

selam kızlar

bayramın ilk günü güzel geçti taa ki geceye kadar
gece 1 de dayanılmaz bir mide ağrısıyla kıvranmaya başladım
yarım saat sonra ağrıdan hüngür hüngür ağlıyordum
nasıl bi ağrı anlatamam ölüyorum sandım
sesime eşim uyandı apar topar acile gittik
damardan iğne yaptılar birsürü de ilaç peşine
ülsere benziyor bayramdan sonra film çekeriz dedi dr
o gece abaha kadar kıvrandım ertesi gün de çok ağrım oldu ama bugün şükür iyiyim:gitme:

sabah 5 de yola çıkıyoruz didime gidiyoruz
pek istekli gitmiyorum inşallah sağ salim gider geliriz
Allah a emanet olun canlar
kızımın resimlerini de ekliyeyim giderkenopuyorumnanaktan

evet teyzeleri prensesimin son halleriopuyorumnanaktan

arefe günü:asigim:

bayramınn ilk günü:asigim:

bayaramın 2. günü:asigim:

bayram ziyaretine giderken arabada uyuyan prensesŞeniz:teytey:

kikoşummmmm hade gözün aydınn darısı başımaaaaaa

inşallah canım inşallaah
bu arada çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm bayram bayram ne çekmişsin tüh ya inşallah önemli bişi çıkmaz
tatilde inşallah güzel geçer kafanı toplarsın önümüzdeki sene için bol bol kafa yap dopink topla emi

sağol canım inşallah

hiç isteyerek gitmiyorum inşallah iyi geçer
beni özle emi kuşummmmŞenizkaydirigubbakcemile3
valiz hazırlıyorum bi yandan

hadi anacım 2 saat uyuyayım bari
oralardan bağlantı bulursam yazarım size
prenseslerimi öp benim için
tüm soranlara selam
Allah a emanetsiniz:gitme:Şeniz

demetim çok geçmiş olsunna.s. inşallah bi daha olmaz canım ama muhakkkak git kontrole tekrarr:1hug:

oyy oyy maşallahh demet kızz iyice kendine benzettin kopyan oluyoo vallahii maşallahh subanallahhh

oyy canım yaa alışcan ama onun için çalışcann hiç üzme kendinii allah sabrını veriyorrr:1hug:

ben demiştim tatlımm müneccinimdirrrlülülülülülüŞeniz hadi gözün aydınnnzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…