- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.401
ayy canım allah yardımcın olsun....elbette zordur elbette üzülüyosun ama gelde bunu anlat işte....etrafındakileri kafana takma zaten senin için zor olan bu durumu iyicede zorlaştırma demekten başka bişey gelmiyo elimden.....allah kolaylık versin sanada bebeğinede....:gitme: :gitme: :gitme:
Herkese merhaba,işte bi bayram daha geldi geçti.Allah daha nicelerini göstersin hepimize inşallah.
Bugün sabah anneme kahvaltıya gittik,asker kardeşim 2 gün sonra gidiyor,bizde yarın işe başlıyoruz o yüzden hep beraber olalım dedik,güzeldi.. Daha sonra eve geldik kışlıklarımı çıkardım dolapları düzenledim,çamaşırları astım,önceki çamaşırlardan biraz ütü vardı onları yaptım,bi yemek bi çorba yaptım,banyo küvet lavaboyu ovdum veee burdayım.Flash belleğe oğlumun fotolarını atıyorum işyerindeki bilgisayara kaydedicem.
Psikolojim ne durumda bilmiyorum ama artık insanların "ayyyyyyy nasıl bırakıcaksın,ayyyy canım benim yaa kıyılır mı onaa" demelerinden bıktımmmmmmmmmm.Bunları yapanda benim kendi içimdekiler annem,ananem vs...
Ben ramazanın başından beri süre yaklaştıkça ağlıyorum ama kimseye belli etmiyorum etmediğim için duygusuz oluyorum.,sonra sizden çalışanlar geliyo aklıma biraz olsun içimi ferahlatıyorum ama böyle dendikçe sinir oluyorum.Zaten zor durumdayım zor tutuyorum lkendimi ne diye üstüme gelirsiniz,kolay mı benim için,kolay olur mu hiç bi anne için.Herkes ayyy çalışma, hayır çalışmak zorundayım,alışıcam buna.Bende isterim çocuğumu kimseye vermiyim,kendim yetiştireyim,iyiyi kötüyü ben öğreteyim,ilklerini ben göreyim herkes ister bunu her anne...ama hayat bu,sizin dediğiniz kadar kolay değil herşey.
İçimi buraya dökmekten başka bişi gelmiyo elimden,bi eşim bide sizinle paylaşıyorum o yüzden mazur görün olur mu.Yarın kısmetse görüşürüz zaten buraya girmeden yapamam iyiki varsınız...
Sağol canım,elbette tek çalışan ben değilim bunada alışıcam,oğlum için çalışıyorum ona istediği ve istediğim herşeyi içimde kalmadan yapabilmek için.Onlarda bunu çokk iyi bildikleri halde böyle yapmaları canımı sıkıyo.Neyse canım boşver sen nasılsın,kızlar nasıl ?opuyorumnanaktan
ah canım ah özlersin ağlarsın ama buna mecbursun şu senin yazını okuduktan sonra eşime dedim yarın işe başlamak zorunda olsam nasıl olur dedim...üstüne epey bi konuşma tartışma oldu kuzenide bizde....çok üzülürsün kime bırakacaksın sütün kaçar ....ay düşündüm evet işiniz çok zor ama bende çalışacağım yani şimdi olmasa 2 sene sonra belki ama çalışacağım yani....çok zor annelik ne kadar zor yaaaaa
iyiler teyzesi çok şükür...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
biz bu bayram gurbet bekçiliği yapanlardan olduk....:gitme: :gitme:
büyük kız telfonda herkese"iii baydamlaaaayyy"dedi.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
...bayramın 1. ve 2. günü arkadaşları ziyaret ettik.....
bu günde meleği gezdirdik ona akvaryum aldık her ne kadar o köpek istesede kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3lmaz: lmaz: lmaz:
senin ufaklık naptı bakalım topladınızmı harçlıklarınızı sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
herkese merhaba bıraz gec oldu ama herkesın bayramını kutluyorumopuyorumnanaktan
Hoşgeldin hüzüncüm seninde bayramın kutlu olsun opuyorumnanaktan , nasılsın Çınar nasıl,uğramıyosun artık buralara
tesekkur ederım canım cınarda bende ıyıyız cok sukur sen ve eymen nasılsınız?:1hug:
canım mısafırım var abım yurt dısından temellı dönus yaptı cogunlukta bılgısayarda takılıyor ben fırsat bulamıyorum:hulya:
annemde geldı bıraz kalıp dönecek torununu özlemışkaydirigubbakcemile3
tabi ramazan bitti sahurlar bitti gelen olmazzzzz
ama ben sahur değil malesef halen kızımı bekliyorum
yalnız kaldımm
ha bu arada starım hay ağzını seveyim galiba sen demiştin 20 güne sende olursun diye
ne o müneccimmisin kızım sennnn
bende bugün regl oldum çok şükürrrr
ama öle böle değil çok zor geçiyo e malum 1 senenin birikimi
inşallah canım inşallaah
bu arada çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm bayram bayram ne çekmişsin tüh ya inşallah önemli bişi çıkmaz
tatilde inşallah güzel geçer kafanı toplarsın önümüzdeki sene için bol bol kafa yap dopink topla emi
selam kızlar
bayramın ilk günü güzel geçti taa ki geceye kadar
gece 1 de dayanılmaz bir mide ağrısıyla kıvranmaya başladım
yarım saat sonra ağrıdan hüngür hüngür ağlıyordum
nasıl bi ağrı anlatamam ölüyorum sandım
sesime eşim uyandı apar topar acile gittik
damardan iğne yaptılar birsürü de ilaç peşine
ülsere benziyor bayramdan sonra film çekeriz dedi dr
o gece abaha kadar kıvrandım ertesi gün de çok ağrım oldu ama bugün şükür iyiyim:gitme:
sabah 5 de yola çıkıyoruz didime gidiyoruz
pek istekli gitmiyorum inşallah sağ salim gider geliriz
Allah a emanet olun canlar
kızımın resimlerini de ekliyeyim giderkenopuyorumnanaktan
evet teyzeleri prensesimin son halleriopuyorumnanaktan
arefe günü:asigim:
bayramınn ilk günü:asigim:
bayaramın 2. günü:asigim:
bayram ziyaretine giderken arabada uyuyan prensesŞeniz:teytey:
Herkese merhaba,işte bi bayram daha geldi geçti.Allah daha nicelerini göstersin hepimize inşallah.
Bugün sabah anneme kahvaltıya gittik,asker kardeşim 2 gün sonra gidiyor,bizde yarın işe başlıyoruz o yüzden hep beraber olalım dedik,güzeldi.. Daha sonra eve geldik kışlıklarımı çıkardım dolapları düzenledim,çamaşırları astım,önceki çamaşırlardan biraz ütü vardı onları yaptım,bi yemek bi çorba yaptım,banyo küvet lavaboyu ovdum veee burdayım.Flash belleğe oğlumun fotolarını atıyorum işyerindeki bilgisayara kaydedicem.
Psikolojim ne durumda bilmiyorum ama artık insanların "ayyyyyyy nasıl bırakıcaksın,ayyyy canım benim yaa kıyılır mı onaa" demelerinden bıktımmmmmmmmmm.Bunları yapanda benim kendi içimdekiler annem,ananem vs...
Ben ramazanın başından beri süre yaklaştıkça ağlıyorum ama kimseye belli etmiyorum etmediğim için duygusuz oluyorum.,sonra sizden çalışanlar geliyo aklıma biraz olsun içimi ferahlatıyorum ama böyle dendikçe sinir oluyorum.Zaten zor durumdayım zor tutuyorum lkendimi ne diye üstüme gelirsiniz,kolay mı benim için,kolay olur mu hiç bi anne için.Herkes ayyy çalışma, hayır çalışmak zorundayım,alışıcam buna.Bende isterim çocuğumu kimseye vermiyim,kendim yetiştireyim,iyiyi kötüyü ben öğreteyim,ilklerini ben göreyim herkes ister bunu her anne...ama hayat bu,sizin dediğiniz kadar kolay değil herşey.
İçimi buraya dökmekten başka bişi gelmiyo elimden,bi eşim bide sizinle paylaşıyorum o yüzden mazur görün olur mu.Yarın kısmetse görüşürüz zaten buraya girmeden yapamam iyiki varsınız...
tabi ramazan bitti sahurlar bitti gelen olmazzzzz
ama ben sahur değil malesef halen kızımı bekliyorum
yalnız kaldımm
ha bu arada starım hay ağzını seveyim galiba sen demiştin 20 güne sende olursun diye
ne o müneccimmisin kızım sennnn
bende bugün regl oldum çok şükürrrr
ama öle böle değil çok zor geçiyo e malum 1 senenin birikimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?