2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben aktardan aldım. hazırı yok diye biliyorum. limonda attım içine ama benim kız biberonu almıyo. kaşıkla vermeye uğraşıyorum. birazı ağzına birazı üstüne. benim doktorum ıhlamurun yanı sıra papatya ve anason da verebileceğimi söyledi. yavaş yavaş denicem bende.

kıslar tetanoz asınızı oldunzmu

ben doğumdan sonra sadece hepatit b aşısının 3. dozunu oldum. hamile kalmadan önce 2 dozu oldum. 3. dozu olacağım ay hamile kaldığım için doğum sonrasına kalmıştı. tetenoz aşısının 1. dozunu nisan 2. dozunu mayısta oldum. 3. doz için kasım yazdılar aşı kartına canım.

aşkı memnu bitti dökülün bakalım...
benimde annemle babam geldiler oturdular çay içtiler ipeği sevdiler 1 saat oturup gittiler.eşimde yok gece gelecek ....aşkı memnu izlediler gittiler
ipek 9 dan beri uyuyor ateşini ölçüyorum arada şu an herşey normal kociş gelsede eccük uyusam bende

kızlar sağ göğüsümün ucu yani kahverengi bölgesi acıyor içinde taş gibi bişey var sertlik var sıkıyorum acayip süt geliyor azcık boşalsın die sıktım ama daha çok acıdı sabahtan beriipek emerken acıyordu zaten..bakalım ..bu arada 9 dan beri halaa uyuyor ya ateşine baktım yok allahtan...aşı uykumu yaptı ney

günaydınlar herkeseee....... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bende bakıyorum allah allah niye bugün kimse yazmamış diye....fisfisfis fisfisfis fisfisfis

saatten haberim yok ...daha saat 9 buçuk....

bizim büyük kız gene hiç yemiyodu dün atrax verdim hemen iştahı açıldı azcık olsada...laelaelaelaelae laelaelaelaelae

sabahın köründe kalkıp köfte istedi.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı ... hayırlara gitsin...
:teytey: :teytey:
zaten 5 de uyumuştu küçük kız...uykusuz kaldım gene

bari şimdi uyurken gene uyuyayım bende....mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

kıslar bebişlerı nasıl yatırıyorsunuz?
yastık kullanmaya baslanmalı mı yoksa sakıncalımı?
ben artık kendı halıne bırakayım demıstım ama bu seferde sag tarafa cok yatmıs kafasının sagı bıraz yamulmus.sızler nasıl yatırıyorsunuz?

Günaydın kızlar
Biz bu gün aşı olduk rotavirüs
7 kilo olmuşuz boyumuzda 68.cm
gelişimimiz gayet güzelmiş şükürler olsun

ben yastıkla yatırıyorum sadece yüzükoyun yatacağı zaman yastıksız yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…