2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

cnm ben yastık kullanıyorum hatta bebeğimi benim yastığıma yatırdığımda kokumu mu alıyordur nedir çok uslu duruyoo :)))

sadece yanında olmadığımda yüz üstü yatırmıyorum kadar

cnm ben yastık kullanıyorum hatta bebeğimi benim yastığıma yatırdığımda kokumu mu alıyordur nedir çok uslu duruyoo :)))

sadece yanında olmadığımda yüz üstü yatırmıyorum kadar

ben yastıkla yatırıyorum sadece yüzükoyun yatacağı zaman yastıksız yatıyor

ınce yastıkmı kullanıyorsunuz?
yuz ustumu yatıyorlar?
oglusumu nasıl yatıracagımı sasırdım kaldım kıslar,saga dondersem kafası sola dondersem kulagı.:umursamaz:

Son düzenleme:
yastığım 1-2 parmak kalınlığında ve pamuk içten yapıldı canımkendim yaptım ince oldun diye
sizde hazır yüksek yastıkların içini boşaltıp inceltin

günaydın tatlı annişler.

ÇıÇEK cim bende 6 ekimde işe başlayacağım ama nasıl olacak seni okudukça ağlayasım geliyor benimde annem bakacak ama yinede çok özlicem..........

canım pekı yastık kullanınca kulaklarda bükülme oluyormu?

yuz ustumu yatıyorlar?
oglusumu nasıl yatıracagımı sasırdım kaldım kıslar,saga dondersem kafası sola dondersem kulagı.:umursamaz:

artık kendini kurtarırı sen merak etme. biz sırt üstü yattığında reflü olduğu için orta kalınlıktaki bir yastıkta yatırıyoruz. yüz üstü yattığında yastık kullanacaksam boğulmaması için özel üretilmiş kusmuk çekici bir sünger yastık var ondan aldım 10 tl gibi bişi onda yatrıyorum o ince beyaz meleğin tarif ettiği gibi yazlıkta da bizde bir yastığı bozup kendimiz yapmıştık. kulaklara gelince öle bükülme falan olmadı hi. ama tereddütlüysen bant tak bebişe

günaydın tatlı annişler.

ÇİÇEK cim bende 6 ekimde işe başlayacağım ama nasıl olacak seni okudukça ağlayasım geliyor benimde annem bakacak ama yinede çok özlicem..........

şanslısınız yinede hoş bende şanslıyım bende bakıcı var ama annem sürekli kontrolde. alşıyorsun bir süre sonra canım ilk günler çok zor ama. şimdi telefonla konuşmalar başladı bebişle :)) :smiley-cool:

günaydın kızlar...
bir çok alıntı yapmıştım hepsi gitti...
hayırlı cumalar
yastıktan bahsedilmiş ben gece yastık kullanmıyorum yatağını alttan yükselttim rampa yaptım kaydirigubbakcemile3 öyle yatırıyorum gündüzleride kendi yastığımda yatırıyorum hoş sanki çok uyuyormuş gibi...kaydirigubbakcemile3
ben kaz tüyü yastıkta yatıyorum gündüz onu kendi yastığımda yatırıyorum artık tüyden mi benim kokudan mı bilinmez uyumasa bile uslu uslu yatıyor uzun süre...
gece yastıktan ecük tırsıyorum...

aşıyı sağ salim atlattık ateş olmadı huysuzluk olmadı çok şükür hatta aşıodan beri hiç sesini duymadım kızın ağlama kesildi aşı uslulaştırdı mı ney ...kaydirigubbakcemile3
pazarteside karmayı olucaz bakalım ....

bizden böyle hürrem kızın çok şeker ya allah bağaşlasın boyu kilosununda maşallahı var...
ben şimdi ipeğin birikmiş bir dolu ütüsünü yapıyorum nezleyken hiç bişey istemiyo canım ama burnumu çekeleye çekeleye yapıyorum artıkın....:gitme:laelaelaelaelae

günaydın tatlı annişler.

ÇİÇEK cim bende 6 ekimde işe başlayacağım ama nasıl olacak seni okudukça ağlayasım geliyor benimde annem bakacak ama yinede çok özlicem..........

Canım selam,Allah yardımcın olsun benim 3 gün oldu alışmaya çalışıyorum ama çok özlüyorum tabi...Akşam eve gidince tam 1 saat onun başındayız babasıyla başka hiçbişeye bakmıyoruz.Yorulup uykusu gelene kadar oynuyoruz,bütün günümüzü anlatıyoruz oda gülücükler çığlıklar bi görsen.Alışıcaz böylelikle bende çok ağladım halada ağlıyorum ama emin ellerde olduğunu bilmek içini rahatlıyo insanın

yastığım 1-2 parmak kalınlığında ve pamuk içten yapıldı canımkendim yaptım ince oldun diye
sizde hazır yüksek yastıkların içini boşaltıp inceltin

Benim annemde incecik bi yastık yaptı arada ona yatırıyorum,gece yatağına yattığında yastık koymuyorum sanki daha rahat oluyo gibi geliyo

Günaydın Huri hoşgeldin,geçmiş olsun ipeğe de sanada.Ütü benimde var evde oğluşumun ütüleri çok değil allahtan akşam yapıcam inş. gidince azimliyim :)

Hepinize hayırlı cumalar bu arada umarım herkes iyidir opuyorumnanaktan

slm kızlar bende mecburen yasyıkta yatırıyorum çünki kızıma bazen ne olduğunu anlayamadığım tıkanma gibi bişeyler oluyor o sırada burnundan mamalar geliyor sanki yutkunamıyormuş gibi iki elleri yanda çok ağlayarak başlıyor sonra geçiyor o yüzden drumuz yan yatırın dedi
AMATıST canım reflünün ne gibi belirtileri oldu acaba bizim çocuk drumuz sağlıklı biz burada reflüyü araştıramıyoruz isterseniz izmire götürün dedi ama biz kızımın canını yakarlar diye götürmedik birde o tıkanmaları azaldı eskiye göre drumuz sağlıklı bir bebek dediği içinde götürmedik
bende dün sabahtan kızımı anne annesine bıraktım hastanede bütün tahlillerimi yaptırdım ayaklarımın şişliği inmedi çünki hala dr yalnış test girmiş yani yanında çalışan bugün yine kan verdim ayaklarımın şişliği için olan testleri ciğer testlerinde yüksek yarın tekrar yaptır dedi kendi drumu aradım yok yüksek değil dedi ama yinede 2 yi bekliyorum sonuçların çıkmasını çalışan anneler size dün çok hak verdim dün sabah 8 den öğleden sonra 3 e kadar kızımı göremedim hastaneye o radanda kuaföre röflemde beğenmediğim yerler vardı tekrar yaptırdım sonra tekrar hastaneye 3 ü buldu dönmeme ama nasıl koşturarak döndüm eve bi dakkika aklımdan çıkmadı ilk defa ev hanımı olduğuma sevindim
bugün bende spora başladım B FıT e daha öncede gidiyordum ölçümlerim yapıldı her yerimden 10 cm fazlalaşmışım kilodada 14 kilo fazlayım hamile kalmadan önceki kiloma aslında bi 14 te istediğim kiloma var yani 30 kilo vermem lazım am hergün kızımı kime bırakıp gideceğim bilmiyorum inş düzenli, giderimde veririm bu kiloları druma ulaştım cepten akşam başlayabilirsin sporuna dedi eeeeee 3 ay oldu artık şimide tutturmuşlar iç dikişleribn patlamasın allahım yarabbim druma sordum diyorum anlamıyolar

gülüm bizim de doktorumuz 3.ayda yaptı. ikinci ayda çok aşı var yormayalım 3.ayda yaparız demişti öle yaptı. oyüzden demiştir seninkide sıkma canını yani 2.ayda yapılacak deniliyor ama 2.ydan sonra 3 te de yapılırmış

aynen aynen çok komik oluyorlar baloncuklarlar birde elleri sürekli ağzında eskiden et tadı gelince iğrenip çıkarıyordu yok valla şimdi neyi bulursa ağızını götürüyor kaşımaya başlıyor elleriyle kavrama kavramı olmadığı için diş kaşıyıcığı tutamıyor ben tutyorum o kaşıyor kaydirigubbakcemile3

canım oğlumda yemek yedikten sonra kusma oluyordu günde 3 kere falan fışkırırcasına. birde sabah açken miğdesinden acı su geliyorduç doktor endoskopi çektirmeye yanaşmadı gaviscon infantla başladık. 7 gün kullandık bıraktık yine başlayınca yine başladık şimdi tüm bu belirtiler bitti . gavisconu bende gece yatarken veriyorum artık. birde vitamini değiştirdi. eğimli ve baş yukarda şekilde tutuyoruz. istersen ben sana doktor ismi verebilirm. eğer geçmeseydi bende çocuk gastrolğuna götürecektim. çok iyi bi doktormuş arkadaşımın iki bebeğinde de aynı sorun vardı gastrolog hemen tedavi etmiş.istersen vereyim.

kilo vermen olayına gelince umarım sebatlı olursun da verebilirsin.dikiş mikiş patlamaz kaynadı gitti onlar. sen kimseyi dinleme ama veremezsende vereme kime ne dünya güzeli çocuğuna feda olsun

yuz ustumu yatıyorlar?

canım pekı yastık kullanınca kulaklarda bükülme oluyormu?

cnm ince yastık da kullanıyorum biraz kabarık olanlardan da...
kulaklarında bükülme hiç olmadı cnm benimkindede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…