2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım benimde kızımın kusmaları başlarda vardı ama mamayı değiştirdk yok denebilecek kadar az ben acaba tıkanma şeklindemi oluyor bizim gibi diye merak ettim şu anda götürmeyi düşünmüyorum ama gerek olursa dr ismi alabilirim inş gerek olmaz
inşallah gidebilirim sporuma canım kilom hakikatten fazla 30 kilo yoksa sporun hiç sırası değil şimdi çok zor olacak benim içöin bebeğim çok küçük annemin evi uzak kadın ben spora gideyim diye hergün buraya gelmesi gerekecek yada ben ona götüreceğim soğuklarda götüremem bakalım inşallah başarırım başladım artık yoksa tabiki kızıma feda olsun ben yine onun için uğraşıyorum şimdi bazen taşımakta zorlanıyorum merdiven çıkmakta birde evimiz 5. kat çok zor oluyor daha 5 kilo bikaç ay sonra nasıl taşıyacağım o yüzden

ınce yastıkmı kullanıyorsunuz?
yuz ustumu yatıyorlar?
oglusumu nasıl yatıracagımı sasırdım kaldım kıslar,saga dondersem kafası sola dondersem kulagı.:umursamaz:

canım benim kızım yan yatmıyor artık.ben yan yatırsam da dönüyor kendisi.yüz üstü yatıyo.doktorumuz dA artık yan yatırmana gerek yok nasıl istiyosa öle yatsın dedi.ama kafasının şekli bozulmasın diye arada sırada arkasına battaniye gibi bişey koyup bazen sağa bazen sola yatırıyorum.bir de ince bebek yastığı kullanıyorum.boynu ağrımasın diye.

canım ya sabahları ağzından acı su geldiğini nasıl anladınız.kızımda da reflü şüphesi var ama sadece kustuğu için güvenmedim doktora öbür belirtilerini anlayamıyorum.

alıntı yaparak bir sürü yazı yazdım hemde iki kerenet gitti delioldu bende bazen yastık kullanıyorum incecik olmasada olurmuş birde tw de birkaç doktordan duydum yüz üstü önermiyolar ama ölede bebekler rahat ediyo .derincim bende fazla kilo ile hamiş kaldım ama şimdi ewelki koladan 5 eksiğim ama daha çook var vermem gereken kilo .hürrem maşallah kilosu boyu çok güzel geçmiş olsun artık aşılar ateş aağrı yapmıo

canım ya sabahları ağzından acı su geldiğini nasıl anladınız.kızımda da reflü şüphesi var ama sadece kustuğu için güvenmedim doktora öbür belirtilerini anlayamıyorum.

sabahları açken miğdesinde gelen suyla yüzünü acayip bi şekle sokuyordu ve o suyu ağızndn akıtıyordu. bunu bir kaç kez yapıyordu ve 1 saat sonra ancak yemek yiyor. ağzındki tad geçmeden normale dönmüyordu bebiş

kızlar kafam uyuşuk gibi canım bişi yapmak istemiyor.akşam birde kadın doğumcuya gideceğim kontrol için yine canımı yakmaz umarım.

günaydın annişler biz ablamızı okula bırakıp geldik kaydirigubbakcemile
allah zihin açıklığı versin inşallah
canım ben bildiğin silikon yastıktan kullanıyorum
ama bizim kullandığımız gibi sadece başının altına değil
bebeği ölece yastığın üstüne koyuyorum sadece belden aşağısı yastıktan dışarı çıkıyo ama orantıyı ayarlamalısın yani bi nevi benimkide meyilli yastıkta yatıyo
Günaydın kızlar
Biz bu gün aşı olduk rotavirüs
7 kilo olmuşuz boyumuzda 68.cm
gelişimimiz gayet güzelmiş şükürler olsun
maşallah canım tombiş olmuş idilcik
canım ne güzel ipek ateş yapmamış benim elifnazım ateşlenmişti
sanada çok geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın nezleyi kullandığın bişi varmı bende fena nezle olmuşum
hapşırma mı dersin akıntımı ne ararsan var boğazlarım yanıyo burnum kaşınıyo yandım valla
kızlar kafam uyuşuk gibi canım bişi yapmak istemiyor.akşam birde kadın doğumcuya gideceğim kontrol için yine canımı yakmaz umarım.

inşallah canım inşallah
yanlış hatırlamıyosam sen sipral taktırmıştın dimi bi rahatsızlık verdimi canım acıyomu ağrı felan varmı

evet sipral takdırdım şu hormonlu olanlardan 10 gün oldu.ağrım yok bişi hissetmiyorum.takılırken canım yandı sadece ondan sonrada doktor bir kaç gün lekelenme tarzında kanaman olabilir dedi 3 gündür bütün gün gelen bişi yok akşam eve gidince biraz kan geliyor o kadar. normalde kesilmesi lazımmış çoktan bende merak ediyorum acaba vucudm istemiyecek mi diye. işte bugün kontrole gideceğim orada belli olacak

Tekrar selam kızlar kız huzursuzlanmış aşıdan dolayı işten izin alıp eve geldim şimdi uyuyo çok şükür doktorumuz hafif ateş ve huzursuzluk yapabilir demişti bayram resimlerimizden koyuyorum bi kaç tane
yorumlarınız içinde ço teşekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan

nazar dğmesin çok güzelsiniz ikinizde

Aay ne iğrenç yazmışım. bir insan bütün devrik cümleleri yan yana ancak böle getirir herhalde. kusura bakmayın kızlar ya kafa yerinde değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…