- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.641
ben burdayım tatlım
canım oğlumda yemek yedikten sonra kusma oluyordu günde 3 kere falan fışkırırcasına. birde sabah açken miğdesinden acı su geliyorduç doktor endoskopi çektirmeye yanaşmadı gaviscon infantla başladık. 7 gün kullandık bıraktık yine başlayınca yine başladık şimdi tüm bu belirtiler bitti . gavisconu bende gece yatarken veriyorum artık. birde vitamini değiştirdi. eğimli ve baş yukarda şekilde tutuyoruz. istersen ben sana doktor ismi verebilirm. eğer geçmeseydi bende çocuk gastrolğuna götürecektim. çok iyi bi doktormuş arkadaşımın iki bebeğinde de aynı sorun vardı gastrolog hemen tedavi etmiş.istersen vereyim.
kilo vermen olayına gelince umarım sebatlı olursun da verebilirsin.dikiş mikiş patlamaz kaynadı gitti onlar. sen kimseyi dinleme ama veremezsende vereme kime ne dünya güzeli çocuğuna feda olsun
ben gidrken mi geldin :gitme: napıyor öykücük?
ınce yastıkmı kullanıyorsunuz?
yuz ustumu yatıyorlar?
oglusumu nasıl yatıracagımı sasırdım kaldım kıslar,saga dondersem kafası sola dondersem kulagı.:umursamaz:
canım oğlumda yemek yedikten sonra kusma oluyordu günde 3 kere falan fışkırırcasına. birde sabah açken miğdesinden acı su geliyorduç doktor endoskopi çektirmeye yanaşmadı gaviscon infantla başladık. 7 gün kullandık bıraktık yine başlayınca yine başladık şimdi tüm bu belirtiler bitti . gavisconu bende gece yatarken veriyorum artık. birde vitamini değiştirdi. eğimli ve baş yukarda şekilde tutuyoruz. istersen ben sana doktor ismi verebilirm. eğer geçmeseydi bende çocuk gastrolğuna götürecektim. çok iyi bi doktormuş arkadaşımın iki bebeğinde de aynı sorun vardı gastrolog hemen tedavi etmiş.istersen vereyim.
kilo vermen olayına gelince umarım sebatlı olursun da verebilirsin.dikiş mikiş patlamaz kaynadı gitti onlar. sen kimseyi dinleme ama veremezsende vereme kime ne dünya güzeli çocuğuna feda olsun
canım ya sabahları ağzından acı su geldiğini nasıl anladınız.kızımda da reflü şüphesi var ama sadece kustuğu için güvenmedim doktora öbür belirtilerini anlayamıyorum.
sabahları açken miğdesinde gelen suyla yüzünü acayip bi şekle sokuyordu ve o suyu ağızndn akıtıyordu. bunu bir kaç kez yapıyordu ve 1 saat sonra ancak yemek yiyor. ağzındki tad geçmeden normale dönmüyordu bebiş
allah zihin açıklığı versin inşallahgünaydın annişler biz ablamızı okula bırakıp geldik kaydirigubbakcemile
canım ben bildiğin silikon yastıktan kullanıyorumkıslar bebişlerı nasıl yatırıyorsunuz?
yastık kullanmaya baslanmalı mı yoksa sakıncalımı?
ben artık kendı halıne bırakayım demıstım ama bu seferde sag tarafa cok yatmıs kafasının sagı bıraz yamulmus.sızler nasıl yatırıyorsunuz?
maşallah canım tombiş olmuş idilcikGünaydın kızlar
Biz bu gün aşı olduk rotavirüs
7 kilo olmuşuz boyumuzda 68.cm
gelişimimiz gayet güzelmiş şükürler olsun
canım ne güzel ipek ateş yapmamış benim elifnazım ateşlenmiştigünaydın kızlar...
bir çok alıntı yapmıştım hepsi gitti...
hayırlı cumalar
yastıktan bahsedilmiş ben gece yastık kullanmıyorum yatağını alttan yükselttim rampa yaptım kaydirigubbakcemile3 öyle yatırıyorum gündüzleride kendi yastığımda yatırıyorum hoş sanki çok uyuyormuş gibi...kaydirigubbakcemile3
ben kaz tüyü yastıkta yatıyorum gündüz onu kendi yastığımda yatırıyorum artık tüyden mi benim kokudan mı bilinmez uyumasa bile uslu uslu yatıyor uzun süre...
gece yastıktan ecük tırsıyorum...
aşıyı sağ salim atlattık ateş olmadı huysuzluk olmadı çok şükür hatta aşıodan beri hiç sesini duymadım kızın ağlama kesildi aşı uslulaştırdı mı ney ...kaydirigubbakcemile3
pazarteside karmayı olucaz bakalım ....
bizden böyle hürrem kızın çok şeker ya allah bağaşlasın boyu kilosununda maşallahı var...
ben şimdi ipeğin birikmiş bir dolu ütüsünü yapıyorum nezleyken hiç bişey istemiyo canım ama burnumu çekeleye çekeleye yapıyorum artıkın....:gitme:laelaelaelaelae
kızlar kafam uyuşuk gibi canım bişi yapmak istemiyor.akşam birde kadın doğumcuya gideceğim kontrol için yine canımı yakmaz umarım.
allah zihin açıklığı versin inşallah
canım ben bildiğin silikon yastıktan kullanıyorum
ama bizim kullandığımız gibi sadece başının altına değil
bebeği ölece yastığın üstüne koyuyorum sadece belden aşağısı yastıktan dışarı çıkıyo ama orantıyı ayarlamalısın yani bi nevi benimkide meyilli yastıkta yatıyo
maşallah canım tombiş olmuş idilcik
canım ne güzel ipek ateş yapmamış benim elifnazım ateşlenmişti
sanada çok geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın nezleyi kullandığın bişi varmı bende fena nezle olmuşum
hapşırma mı dersin akıntımı ne ararsan var boğazlarım yanıyo burnum kaşınıyo yandım valla
inşallah canım inşallah
yanlış hatırlamıyosam sen sipral taktırmıştın dimi bi rahatsızlık verdimi canım acıyomu ağrı felan varmı
Tekrar selam kızlar kız huzursuzlanmış aşıdan dolayı işten izin alıp eve geldim şimdi uyuyo çok şükür doktorumuz hafif ateş ve huzursuzluk yapabilir demişti bayram resimlerimizden koyuyorum bi kaç tane
yorumlarınız içinde ço teşekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan
evet sipral takdırdım şu hormonlu olanlardan 10 gün oldu.ağrım yok bişi hissetmiyorum.takılırken canım yandı sadece ondan sonrada doktor bir kaç gün lekelenme tarzında kanaman olabilir dedi 3 gündür bütün gün gelen bişi yok akşam eve gidince biraz kan geliyor o kadar. normalde kesilmesi lazımmış çoktan bende merak ediyorum acaba vucudm istemiyecek mi diye. işte bugün kontrole gideceğim orada belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?