2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Teşekkür ederiz teyzeleri amin güzel dilekleriniz için
bana pek benzeten olmuyor kızı babamıza benzetirler genelde
amatistcim geçmiş olsun sipral benim korkulu rüyam sen yaptırıp kurtulmuşsun ben hala düşünüyorum yaptırıp yaptırmamayı

bişi tavsiye edeyim mi? regl olmadan gitmeyin bu iş için. normalden reglliyken takmalarının sebebi regl olduğunda rahim ağzı yumuşuyormuş daha az acı hissediyormuş herkes. ama ben daha regl olmadım ve bu işlem canımı çok yaktı. :sinifsinif:

Ben olmadım zaten daha herkes oldu galiba biz 3 aylık olduk ama hala tık yok doktorumuz sütü bebeğe yarayan anne 3 aydan önce regl olmaz demişti ne alakaysa birde bebeği emzirirken ilk gelen açık renkli süt hep gaz yaparmış çok gazlı olan bebekle o süt verilmezmiş o süt sağılıp atılır koyu gelen süt verilirmiş aklınızda olsun

ben reglimin 3. gününde taktırdım
daha önce smear testi vermiştim drum onu görmeden takmadı
ben çok acı hissetmedim takılırken ama kanamamı artırdı benimki

hürrem kızızn çok tatlı maşallah ona sana benziyuo kızım boşver sen milleti tıpkı sen...
Aay ne iğrenç yazmışım. bir insan bütün devrik cümleleri yan yana ancak böle getirir herhalde. kusura bakmayın kızlar ya kafa yerinde değil valla
ben anladım burda leb demeden artık leblebiyi anlıyoruz...
bende daha regl olmadım 66 günlüğüz...hehehehe

kızlar bügn kızım çok sesizdi hiç ağlamadı hiç yaramazlık yapmadı çok güzel uyudu...
gecede öyle...
yahu bu aşı sakinleştiridi sanki huy değiştirdi.aşıdan beri gık yok...

kızlar bügn kızım çok sesizdi hiç ağlamadı hiç yaramazlık yapmadı çok güzel uyudu...
gecede öyle...
yahu bu aşı sakinleştiridi sanki huy değiştirdi.aşıdan beri gık yok...

maşallah diyelim cnm... maşallahhhh kızına

maşallah çok tatlısınız canımm

huri cnm ben oğlanda aynı senınkı gıbı sakınlestı uyudu durdu gece botunca gunduzde ole cnm uyudu durdu bakalım bu gece ve yrn nolcak

maaşallah allah nazarlardan saklasın.

benimde oğlumun gözü 4 gündür çapaklanıyor ve sürekli sulanıyor.bayramın 2.günü ikea gitmiştik.birde eve geldik banyo yaptırdık evde serindi.üşüdü galiba.yarın doktora götürecektim.doktorumuz izindeymiş.başka çocuk doktoruna götürecektim.yarın doluymuş.bende acile götürdüm.enfeksiyon kapmış gözü.ama sadece gözünde var dedi.boğazına filan baktı birşey yok dedi.damla verdi.birde kaynamış ılık su ile pansuman yapıcaz.başladık bakalım inşallah iyi gelir.klimalı ortamlara pek sokmayın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…