- 6 Aralık 2007
- 1.590
- 1
- 316
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.661
Teşekkür ederiz teyzeleri amin güzel dilekleriniz için
bana pek benzeten olmuyor kızı babamıza benzetirler genelde
amatistcim geçmiş olsun sipral benim korkulu rüyam sen yaptırıp kurtulmuşsun ben hala düşünüyorum yaptırıp yaptırmamayı
bişi tavsiye edeyim mi? regl olmadan gitmeyin bu iş için. normalden reglliyken takmalarının sebebi regl olduğunda rahim ağzı yumuşuyormuş daha az acı hissediyormuş herkes. ama ben daha regl olmadım ve bu işlem canımı çok yaktı. :sinifsinif:
ben anladım burda leb demeden artık leblebiyi anlıyoruz...Aay ne iğrenç yazmışım. bir insan bütün devrik cümleleri yan yana ancak böle getirir herhalde. kusura bakmayın kızlar ya kafa yerinde değil valla
bende daha regl olmadım 66 günlüğüz...heheheheBen olmadım zaten daha herkes oldu galiba biz 3 aylık olduk ama hala tık yok doktorumuz sütü bebeğe yarayan anne 3 aydan önce regl olmaz demişti ne alakaysa birde bebeği emzirirken ilk gelen açık renkli süt hep gaz yaparmış çok gazlı olan bebekle o süt verilmezmiş o süt sağılıp atılır koyu gelen süt verilirmiş aklınızda olsun
kızlar bügn kızım çok sesizdi hiç ağlamadı hiç yaramazlık yapmadı çok güzel uyudu...
gecede öyle...
yahu bu aşı sakinleştiridi sanki huy değiştirdi.aşıdan beri gık yok...
Tekrar selam kızlar kız huzursuzlanmış aşıdan dolayı işten izin alıp eve geldim şimdi uyuyo çok şükür doktorumuz hafif ateş ve huzursuzluk yapabilir demişti bayram resimlerimizden koyuyorum bi kaç tane
yorumlarınız içinde ço teşekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan
Tekrar selam kızlar kız huzursuzlanmış aşıdan dolayı işten izin alıp eve geldim şimdi uyuyo çok şükür doktorumuz hafif ateş ve huzursuzluk yapabilir demişti bayram resimlerimizden koyuyorum bi kaç tane
yorumlarınız içinde ço teşekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?