2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam benim göğüs ucum yne fena..
yara falan yok kahverengi bölgenin olduğu yer içinde fındık kadar sertlik var ...sıkıyorum süt çıkmıyor çooookkk aıyor..ucunda olduğu için yukarılardan daha çok acıyor yahuuuu...

kız huri bana bugün bi mail geldi msn nen açık olunca sanada yollıyacam ama korkma emi bi tedbir sadece

maşallah canımm çok tatlııı yaa yerim ben onu gamzelerini sevsinler hürrem aynı sen kopyan gibi maşallahhhh:asigim:

walla işteyim filizcim açık bıraktım siteyi ama yeni gördüm sen de çıkmışsın.... yanlız mı kaldım ben şimdii (

Günaydınnnn herkese,nasılsınız opuyorumnanaktan
Benim oğlum dün akşam itibariyle sesli sesli gülmeye başladı çığlık atarak.Saç hastası oldu ya saçımı sallıyorum çıldırıyo :)) çok güzeldi ya akşam çok eğlendik birlikte maşallah oğluşuma.Uyanık olduğu bütün zamanları onunla değerlendirmek istiyorum akşam yemeğimi 8de yedim akşam tabi sırayla yiyoruz.
Sizler nasıl yıkıyosunuz bebişleri çarşamba akşamı yıkadık bugünde yıkamak istiyorum ama havalar serinledi iyice,ufomuz var önce onunla banyoyu ısıtsam mı ?Korkuyorum üşütürüm diye

huri korkma canım ya arada aynı şekilde benimde oluyo o sertlik sıkıyorum süt gelmiyo ama göğüs dolu
ben genel cerraha muayne poldum o dedi normal süt donuyo bebek az emince rahatlıyo yumşayınca ucu başlıyo akmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…