2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

maşallah ç,içeğim oğluna dur daha ne eylencez biz o meleklerle

Ya evin neşesi oldular dimi evlere bi canlılık geldi sanki önceden bomboştuk :) Kalkıp işimi yapamıyorum akşam yemek hazırlayamadım bşaından ayrılamıyorumki,bide uyuyunca yapmak istiyorum herşeyi uyanıkken sadece onunla olmak istiyorum.SAnırım çalışan annelerin tümünde var bu duygu suçluluk hissi

merhaba hanımlar.

Hoşgeldinizzzzzz , nasılsınız bakalım kuzucuğunla annesi opuyorumnanaktan

hımm.. tek işte olan ben değilim demekkiii... aynı kaderi paylaşıyoruz çiçekçimm

bu cocuk sankı pc nın basına gectıgımı bılıyor gıbı tam kk dayken uyanıp aglıyor yahu.kaydirigubbakcemile3
yıne gelırım oglusun altını degıstıreyım barı.kaydirigubbakcemile

hımm.. tek işte olan ben değilim demekkiii... aynı kaderi paylaşıyoruz çiçekçimm

Evett cumarteside tam gün çalışıyoruz ama olsun ben razıyım 5te çıkmak hayaldi benim için o konuda sorun olmadı ya hala inanamıyorum.Önceki gibi 7-8e kadar çalışsaydım dayanamazdım kuzumdan ayrı kalmaya

bu cocuk sankı pc nın basına gectıgımı bılıyor gıbı tam kk dayken uyanıp aglıyor yahu.kaydirigubbakcemile3
yıne gelırım oglusun altını degıstıreyım barı.kaydirigubbakcemile

He heee benimkide öyleydi evdeyken uyutup yatırsam bile 2dk. içinde uyanıyodu

herkese merhaba kızlar,
benim kızımda dün tam 3 kere uzuuun uzun kahkaha attı inanamadım katılacak gibi gülüyo çok güzel birşey gerçektende.
dün ceren pusetten düştü çok kötü oldum anlatamam mutfaktaydık yemekte cereni 2 sandalyeyi birleştirip puseti üstüne koyarak masaya dayıyoruz böylece yemekteyken bizi görüp rahat duruyo,yerde durmayı sevmiyo neyse pusetin bir kenarı sandalyenin kenarına gelmiş cerende döneyim demiş denge kaybıyla puset yere düştü,eşim ve bende yanındayız oysa,olacak ya işte,kızım yüzü koyun kapaklandı ama allah koruyor kızlar inanın,düşerken puset eğim yapınca düştüğü mesafe azalmış bide battaniyesinin üstüne düştü altta halı var,pusette düşmedi üstüne,allahım bir fırladım kaptığım gibi evin içinde koşuyorum ne yapacağımı şaşırdım nasıl ağlıyorum ama emzirdim hemen sustu yavrum,yüzünde morarma falan yok çok şükür sanırım şiddetli vurmadı ama korktu kuzum

huricim benim mastit dediğim şeyde öyleydi gerçi sen bendede oldu demiştin ama benim göğsüm sertleşmişti ve sağıyordum ama süt gelmiyordu bide ateş yapmıştı bende,bu farklı bişey mi ki,senim süt sıtması dediğin şeydeki şikayetlerin neydi tam olarak

çalışmaya başlayan arkadaşlara allah kolaylık versin bende 14 ekimde başlıycam nasipse gerçekten çok üzgünüm şimdiden umarım çabuk alışırız,benim ders programım güzel olmuş allahtan ondan teslli oluyorum

bebişlerrr anlarrr.... benimki de biz akşam yemek yerken yeni uyumuş olsa bile hemen kalkıyoo :))

şöyle bir geçmişe bakayım dedim bebişlerimizin resimleri konmuş ya ne tatlı bebeklerimiz var maşallah herbirinin mizacı oturmuş artık

benim için ççok zor işte ben 19:30 da çıkıyorumm ((((((

benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki canım geçmiş olsun ya çok üzüldüm neyseki bişeyi yokmuş allah korumuş dediğin gibi çok geçmiş olsun

Alışırsın canım alışıyo insan benim 4.günüm bugün,annem getirdi öğle vakti yanıma ama çok uykusu vardı kucağıma geldiği gibi sızdı yavrum

benim için ççok zor işte ben 19:30 da çıkıyorumm ((((((

oyyyy canım benim kıyamam,kaçta başlıyosun pek işe ?

bayram tatilinden döndük artık
herkesin geçmiş bayramınızı kutlarım
tüm anne ve melekleri çok güzel çıkmışsınız.

sabah 9 da ( ne kötü yaa ...

cidden kötüymüş,neden süt izni vermiyolar sana gün içinde mi gidiyosun bebişine ?

canım zaten bebeğim emmiyor.. sadece ilk ay emdi sonra hiç emmedi çok çabaladım ama olmadı.. mama veriyorum.. onun için sorun olmuyo ama çok özlüyorum mafoldumben

çok geçmiş olsun minik prensese geçende ben yataktan düşürdüm vıııırrrrrrt kayıvermiş ayaklarını karnıma dayayıp bi ittiriyo malum soluğu yerde alıyo allahtan halımız poful poful olanlar varya onlardan bişi olmadı hehe
canım zaten bebeğim emmiyor.. sadece ilk ay emdi sonra hiç emmedi çok çabaladım ama olmadı.. mama veriyorum.. onun için sorun olmuyo ama çok özlüyorum mafoldumben

keşke emiyo halen deseydin ozaman azcık ya erken çıkardın yada öğlen iznin olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…