2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızın kaç yaşında kikoleyim benimde kızımvar 8 yaşında bsns ysrdım bilem ediyoo
malesef 4 yaşında canım destek değil köstek modundayız halen
huricim bak demresu çok güzel açıklamış canım olmadı diloşun dediği gibi camide toplanın parada almazlar dahada çözüm üretme boşver
kızım ne demek yapamam tabikide yaparsın hemide normal doğum yaptın 5 gün çek bi memeik arkasından iki kalça hareketi bide bel çevirdinmi gittiiiiii

ya benim eşimde ilk doğumdan sonra öle başlamıştı çok sinir oluyodum vede veremiyodum
şimdi ona bi yemin verdim 1 senede verdim verdim veremedim......
oyüzden ye ye diyo başkada bişe demiyo allahtan ama bende kurbana kadar en azından bi 80 ne inmeliyim 1 kilo gitti
ama canımda çok tatlı istiya ay böle kanım çekiliyo yaaaa

teşekkür ederim kızlar fikirlerden dolayı...
artık bi çaresine bakıcam bakalım ..kızmın mevlüdünü okutmak istiyorum ben valla ..kısmette varsa okuturum hayırlısı ile ....allahım yardım eder bi fikir verir inşallah saolun.....[

ah o gazı kendime versem.....sana şunu söyliyim ki eşim eğer ocak ayına kadar kale alınır bir kilo vermezsen ikinciye bakıcam demeye başladı....kaydirigubbakcemile3:hulya:
kilolecim geçmiş olsun canım bende bugün grip aşısı oldumm çünkü kışın çok grip oluyorumm geçen sene malum hamilelikten dolayı olamadımm çok grip olmuştum
emziriyoruz olabilirmiymişiz sormadım salak gibi..bende her sene olurum o aşıyı benimde çok ağar geçiyor aşı sayesinde 1 gün sürüyor ertesi gün ayaktayım ...

sporrr ııyykkakannehir
oyüzden ye ye diyo başkada bişe demiyo allahtan ama bende kurbana kadar en azından bi 80 ne inmeliyim 1 kilo gitti
ama canımda çok tatlı istiya ay böle kanım çekiliyo yaaaa
inşallah canım yaaa..bugün tartılacaktım unuttum bu hafta tartılmadım bakalım ....en son bayramın 1. günü 84 dün aynı yani ....
doğurduğumdan beri 84 üm...mafoldumben

göğüsümün ucu halen sızlıyor ....emziriyorum sağıyorum banamısın demiyor durup dururkende sızlıyor..bakalım....

huriş git bi doktora görün canım bişey yoktur ama içinde kalmasınn:ecrin_bebek:

canım ben sordum doktora bişey olmaz dedi yaptırabilirsin bende yaptrıdım haa bide dediki ben gençlere önermiyorum aşıyı sağlık sorunu yoksa astım v.s gibi bence doğal oalrak atlatılmalı dedi ben dedim aşıyı boşunamı çıkarmışlarr ben olurum ben çok ağır geçiriyorum dedim aşı 18 ytl eczanede oldum gitti
kızlar grip aşısı 65 yaş üzeri sigorta karşılıyo bide çocuklarda ve büyüklerde astımlı kişilerde sigorta kaşılıyo aşıyı kayınvaldem oldu sadece 7 ytl ödede 18 yerine haberiniz olsun anneniz çevrenizde astımlı varsa söyleyebilirsiniz

Son düzenleme:

canım ben evde plates yapıcam topum var mekik çekicem mekik gerçekten çok işe yarıyo tavsiye ederim sabah 50 akşam 50 tane mekik 1 ay sonra karın felan yok heryeri sıkılaşıyo kaydirigubbakcemile5

iyi pazarlar herkese... tabii kimsecikler çok ama.. bi selsin var sanırım...
selsincim merhaba canım... kuzucun napıyo?

günaydınlar herkese hayırlı pazarlar
emelcim galiba iştesin kolay gelsin sanada
ben felaket bi gece geçiridm yaa
nefesimden alev çıkıyo resmen kendimi ejderha gibi hissettim
felaket boğaz ağrısı yanması burun desen offf
sabah 8 kalktım habire ıhlamur içiyom kızlarada içirdim valla
zaten banada büyükten geçti onu doktora götürdük antibiyotik verdiler atlatmak üzere aman küçüğe geçmesinde allah korusun

evet cnm işteyimmm (((
çok geçmiş olsun cnm yaa kıyamamm.. ben de çok sık grip olurum onun için eşimle yarın grip aşısı yaptırıcaz.. sonuçta çalışıyoruz dışarıdan minik kuzuya mikrop geitrmeyelim...

bilgi için teşkür ederim eşim gereksiz buluyor ama ben 3 senedire yaptırıyorum çok faydasını gördüm yaptırabilirim yarın bende...

canım ben evde plates yapıcam topum var mekik çekicem mekik gerçekten çok işe yarıyo tavsiye ederim sabah 50 akşam 50 tane mekik 1 ay sonra karın felan yok heryeri sıkılaşıyo kaydirigubbakcemile5
ay benide gaza getirin hatta şimdi kalkıp memkik çekeyim kocişle ....tek başıma kafamı bile kaldıramıyorum o yine ayaklarımı tutuyo hehehehehe

geçmiş olsun hepimiz sıradan hastalanıyoruz heralde ben iyileştim ıhlamur ve nane limon eczaneden de maske aldım onu taktım çok şükür kızıma geçmedi...

bu arada doktor monovit veriyor kızıma d vitamini eczaneci elinde yokmuş bana gitti supravit verdi aynı şey dedi...1 ölçek dedi...bi verdim kocaman kaşığı var şurup bildiğimiz..
doktoru aradım dedim böyle böyle verebilirsin monovit sadece d vitamini supravit ise bütün vitaminleri kapsar eğer kız içebiliyorsa ver dedi...
:uhm:

kikoş geçmiş olsun ya herkeste ayni dert var
dediğin gibi boğazda baslıyor geniz derken gribe dönüştüryor .emzrirken maske tak tatlım inş geçmes.bende bayramda senin gibiydim bebeğe azcık geçti bir gün hapşırdı burnu aktı azcık ertesi gün geçmişti hafif atlattı o .sende limon suyu iç baya iyi geliyor .ılık suyla duş al birde.terlemeye bak

kilolardan konuşulmuş ben gayet iyiyim ama gel gör ki o göbek bewni mavediyor kıslar korse giyince iniyor sadece. birde sepsert ve uyuşuk .hareket yapcam ama daha erken dikişlere bişi olur diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…