- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.741
malesef 4 yaşında canım destek değil köstek modundayız halenkızın kaç yaşında kikoleyim benimde kızımvar 8 yaşında bsns ysrdım bilem ediyoo
huricim bak demresu çok güzel açıklamış canım olmadı diloşun dediği gibi camide toplanın parada almazlar dahada çözüm üretme boşverhuricim mevlüt gibi organizasyonlarda oturacak yer var yok bakılmaz heleki çağırmayayım diyip eleyemeyeceğin insanlarsa yakının demektir halden anlamaları lazım.mevlütü bir odada okutur diğer odalarında kapılarını açar diğer gelenleride oraya dağıtırsın komşun falan varsa sandalye iste onlardan yer problemi olmasın,hoca sesli okuyo zaten duyulur,zaten herkes gelemez 30-35 anca olursunuz,dahada olmazsa hafta içi bir gün yap çalışan vs.katılamazsa sonra ayrı gelirler,yani en oluru bu galiba.
kızım ne demek yapamam tabikide yaparsın hemide normal doğum yaptın 5 gün çek bi memeik arkasından iki kalça hareketi bide bel çevirdinmi gittiiiiiikızlar saçıma röfle yaptırmak konusunda kararsızım,bi diyorum kendi saçımı kullanayım bi diyorum banada röfle güzel oluyodu beee,bi diyorum kızıma bir zararı olurmu ki,kaynımın düğünü var yakında,onda bi güzellik olurdu ama ufffff bilmiyorum.ayrıca bugün ne yaptım size diyim şimdi düğün 11 ekimde,bir bluzum vardı düğünde onu giycem ama pantolon malum çok dar geliyo daha geniş ve farklı renkte olsun diye pantolon aradım bugün rengi cuk diye oturan hemide indirimde bir pantolon buldum,devamı yok tek kalmış bi giydim düğme kapanmıyo,2-3 kiloda rahat olur ve aldım kızlar,11 ekime 15 gün var vercem valla bol bol sıvı alcam bide tatlı falan yemicem,yapabilirmiyim ki,hadi bana gaz verin
ben boyadım canım hiç bişeycik olmadıı yaptır röfelni kendine gell şöylee iyi oluyo değişiklik kilo konusundaa bende çok fenayımm göbek öylece duruyooo hiç bişeyim olmuyoo ne yapcam benn hatta eşim az önce dediki iyice kendini saldın zayıflamayı düşünmüyonmu hiç beyenmiyorum bu halini dediimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kendine çeki düzen ver ne bulursan yiyosun mideye indiriyosun dedii çok fenaa oldummmafoldumbenmafoldumben bende pazartesi günden itibaren spora başlıcam yemeğide azaltcamm süt olsun diye habire yedimm onunda arttığı yokk yetmiyoo kuzumaamafoldumben
ah o gazı kendime versem.....sana şunu söyliyim ki eşim eğer ocak ayına kadar kale alınır bir kilo vermezsen ikinciye bakıcam demeye başladı....kaydirigubbakcemile3:hulya:kızlar saçıma röfle yaptırmak konusunda kararsızım,bi diyorum kendi saçımı kullanayım bi diyorum banada röfle güzel oluyodu beee,bi diyorum kızıma bir zararı olurmu ki,kaynımın düğünü var yakında,onda bi güzellik olurdu ama ufffff bilmiyorum.ayrıca bugün ne yaptım size diyim şimdi düğün 11 ekimde,bir bluzum vardı düğünde onu giycem ama pantolon malum çok dar geliyo daha geniş ve farklı renkte olsun diye pantolon aradım bugün rengi cuk diye oturan hemide indirimde bir pantolon buldum,devamı yok tek kalmış bi giydim düğme kapanmıyo,2-3 kiloda rahat olur ve aldım kızlar,11 ekime 15 gün var vercem valla bol bol sıvı alcam bide tatlı falan yemicem,yapabilirmiyim ki,hadi bana gaz verin
emziriyoruz olabilirmiymişiz sormadım salak gibi..bende her sene olurum o aşıyı benimde çok ağar geçiyor aşı sayesinde 1 gün sürüyor ertesi gün ayaktayım ...kilolecim geçmiş olsun canım bende bugün grip aşısı oldumm çünkü kışın çok grip oluyorumm geçen sene malum hamilelikten dolayı olamadımm çok grip olmuştum
sporrr ııyykkakannehirevet aynen artık ailemin dahil bakışlarından rahatsız olmaya başladım taze annelik falan kalmadı galiba,vermem lazım ya göbeğim zaten vardı hepten kaldı hemde bıngıl bıngıl ve çatlak dolu valla ben bile sindiremiyorum kocam napsın,çatlak gitmezde şu fazlalıkşarı atsam olacak,spor ne yapacaksın oldum olası sevmem zaten şu sporu,ufff bebişle nasıl olur ki?
inşallah canım yaaa..bugün tartılacaktım unuttum bu hafta tartılmadım bakalım ....en son bayramın 1. günü 84 dün aynı yani ....oyüzden ye ye diyo başkada bişe demiyo allahtan ama bende kurbana kadar en azından bi 80 ne inmeliyim 1 kilo gitti
ama canımda çok tatlı istiya ay böle kanım çekiliyo yaaaa
evet aynen artık ailemin dahil bakışlarından rahatsız olmaya başladım taze annelik falan kalmadı galiba,vermem lazım ya göbeğim zaten vardı hepten kaldı hemde bıngıl bıngıl ve çatlak dolu valla ben bile sindiremiyorum kocam napsın,çatlak gitmezde şu fazlalıkşarı atsam olacak,spor ne yapacaksın oldum olası sevmem zaten şu sporu,ufff bebişle nasıl olur ki?
günaydınlar herkese hayırlı pazarlar
emelcim galiba iştesin kolay gelsin sanada
ben felaket bi gece geçiridm yaa
nefesimden alev çıkıyo resmen kendimi ejderha gibi hissettim
felaket boğaz ağrısı yanması burun desen offf
sabah 8 kalktım habire ıhlamur içiyom kızlarada içirdim valla
zaten banada büyükten geçti onu doktora götürdük antibiyotik verdiler atlatmak üzere aman küçüğe geçmesinde allah korusun
kolay gelsin eyetkiner yine iştesin dimi(
bilgi için teşkür ederim eşim gereksiz buluyor ama ben 3 senedire yaptırıyorum çok faydasını gördüm yaptırabilirim yarın bende...huriş git bi doktora görün canım bişey yoktur ama içinde kalmasınn:ecrin_bebek:
ewet yarın ipeğin yine aşıları var kadın doğumanda görünmek istiyorum ama tek başımayım bu sefer...bilmiyorum nasıl olacaksa düşünüyorum muayne olmayı....
canım ben sordum doktora bişey olmaz dedi yaptırabilirsin bende yaptrıdım haa bide dediki ben gençlere önermiyorum aşıyı sağlık sorunu yoksa astım v.s gibi bence doğal oalrak atlatılmalı dedi ben dedim aşıyı boşunamı çıkarmışlarr ben olurum ben çok ağır geçiriyorum dedim aşı 18 ytl eczanede oldum gitti
kızlar grip aşısı 65 yaş üzeri sigorta karşılıyo bide çocuklarda ve büyüklerde astımlı kişilerde sigorta kaşılıyo aşıyı kayınvaldem oldu sadece 7 ytl ödede 18 yerine haberiniz olsun anneniz çevrenizde astımlı varsa söyleyebilirsiniz
ay benide gaza getirin hatta şimdi kalkıp memkik çekeyim kocişle ....tek başıma kafamı bile kaldıramıyorum o yine ayaklarımı tutuyo hehehehehecanım ben evde plates yapıcam topum var mekik çekicem mekik gerçekten çok işe yarıyo tavsiye ederim sabah 50 akşam 50 tane mekik 1 ay sonra karın felan yok heryeri sıkılaşıyo kaydirigubbakcemile5
günaydınlar herkese hayırlı pazarlar
emelcim galiba iştesin kolay gelsin sanada
ben felaket bi gece geçiridm yaa
nefesimden alev çıkıyo resmen kendimi ejderha gibi hissettim
felaket boğaz ağrısı yanması burun desen offf
sabah 8 kalktım habire ıhlamur içiyom kızlarada içirdim valla
zaten banada büyükten geçti onu doktora götürdük antibiyotik verdiler atlatmak üzere aman küçüğe geçmesinde allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?