2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

merhablarr....

maşallahh öykü ye maşallahh çağın beraya... ikisi de çok tatlılarr... allah nzarlardan saklasın

bugün foça da balık festivali var aşırı kalabalıkk...
hava da çok güzelll ama ben çok yoruldummm......

selsincim çağın büyümüşte küçüklmüş sanki bakışları falan tam küçük adam .Allah nazarda sakınsın sürekli oku oğluşuna.

karencim merhaba canım ,çokk uzun zaman oldu görüşmeyeli seninle nasılsın, bayramda gittiniz mi kaynıvalidene ,serra nasıl tamamen iyileşti dimi

karencim merhaba canım ,çokk uzun zaman oldu görüşmeyeli seninle nasılsın, bayramda gittiniz mi kaynıvalidene ,serra nasıl tamamen iyileşti dimi

merhba ilsucum..evet bu sabah donduk kvalideden..ben iyiyim kızımda iyileşmişti ki 2 gundur gozunde b kızarma b sulanma ve capaklanma anlatamam..ayagımın tozu ile dr a goturdum onu..daml a verdiler bakalım ii olur umarım..ve bu aralar bana cok duskun oldu yaaa..aniden patlatıo yaygarayı sakindir genelde ama..

sen nasılsın tuana melegimiz nasıl canım?

ah canım geçmiş olsun.aynı sorun bizdede var.bizimde 5 gün oldu.çapaklanma ve sulanma.bizede bir damla verdiler.2 gündür kullanıyoruz.ama tam geçmedi.7 gün kullanıcakmışız.çok kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…