- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.781
selsincim az gecmişi okudum canım sizdede olmus bu capaklanma size hangi damlayı verdi dr unuz ?
iyi o da selsincim uyutttum rahatladım .2 gündür kakasını yapamıyor o yüzden sürekli ıhlama içinde .rahatsız oldu iyice .zeytiyağ denedim o da fayda etmedi .gelmesini bekliyruz işte .
canım fucithalmic.12 saatte bir bir damla damlatıyoruz.size ne verdiler
saolcanım tekrar kolay gelsinevet cnm işteyimmm(((
çok geçmiş olsun cnm yaa kıyamamm.. ben de çok sık grip olurum onun için eşimle yarın grip aşısı yaptırıcaz.. sonuçta çalışıyoruz dışarıdan minik kuzuya mikrop geitrmeyelim...
hoşgeldin saol canım seninde mübarek olsunmerhaba herkese..b sure giremedim gecmiş bayramlarınız mubarek olsun kızlar..
umarım herkes iyidir gecmis b hayli olmuş..
iyi dileklerin için saol canım sanada telkrar geçmiş bitmiş olsunnnnbilgi için teşkür ederim eşim gereksiz buluyor ama ben 3 senedire yaptırıyorum çok faydasını gördüm yaptırabilirim yarın bende...
ay benide gaza getirin hatta şimdi kalkıp memkik çekeyim kocişle ....tek başıma kafamı bile kaldıramıyorum o yine ayaklarımı tutuyo hehehehehe
geçmiş olsun hepimiz sıradan hastalanıyoruz heralde ben iyileştim ıhlamur ve nane limon eczaneden de maske aldım onu taktım çok şükür kızıma geçmedi...
bu arada doktor monovit veriyor kızıma d vitamini eczaneci elinde yokmuş bana gitti supravit verdi aynı şey dedi...1 ölçek dedi...bi verdim kocaman kaşığı var şurup bildiğimiz..
doktoru aradım dedim böyle böyle verebilirsin monovit sadece d vitamini supravit ise bütün vitaminleri kapsar eğer kız içebiliyorsa ver dedi...
:uhm:
ya diloşum süper bişi ama sankim bu hızlandırılmış videomu ne bölemi yapılıyoki gerçekten
kikoş geçmiş olsun ya herkeste ayni dert var
dediğin gibi boğazda baslıyor geniz derken gribe dönüştüryor .emzrirken maske tak tatlım inş geçmes.bende bayramda senin gibiydim bebeğe azcık geçti bir gün hapşırdı burnu aktı azcık ertesi gün geçmişti hafif atlattı o .sende limon suyu iç baya iyi geliyor .ılık suyla duş al birde.terlemeye bak
canım bizede netira diye b damla verdi aynen 7 gun kullanıcaz duzelmezse goz dr una ..sizede gecmiş olsun selsincim..
merhba ilsucum..evet bu sabah donduk kvalideden..ben iyiyim kızımda iyileşmişti ki 2 gundur gozunde b kızarma b sulanma ve capaklanma anlatamam..ayagımın tozu ile dr a goturdum onu..daml a verdiler bakalım ii olur umarım..ve bu aralar bana cok duskun oldu yaaa..aniden patlatıo yaygarayı sakindir genelde ama..
sen nasılsın tuana melegimiz nasıl canım?
öykü hanım yıkılıyosunuzzzz
çağın bera valla böyle gidersen kızlar dönüp dönüp bidaha bakacak sana maşallahhh
çok sağol canım.biz cuma akşamı acile gittik.cumadan beri kullanıyruz.sanki bugün biraz daha iyi.inşallah biran önce geçer.gözüde kaşınıyormu ağrıyormu anlamadı.elini sürekli gözüne götürüyor.bize birde kaynamış ılınmış su ile pansuman verdi.sargı bezini 5 dk tutun dedi.ama tutamıyıoruz tabi.gözünü kapatınca basıyor yaygarayı.birde sargı bezini parmağına sar.ılınmış su ile içten dışa doğru temizle dedi.
hay Allahım yaramadı demekki şehir dışına çıkmak . umarım gecici bişeydir hafif atlaır canım geçmiş olsun .
canım büyüyorlar ve her geçen gün değişik hareketleri ortaya çıkıyor yaramazlasıyorlar .tuanada aynen çok sakindir her gören masallah bu bebeğin hiç sesi çıkmaz mı derlerdi .bikaç gündür çok farklı bi cocuk oldu çıktı
teşekkür ederim ben şimdi pazara çıkayım...kaynanamlar edirneye gittiler kaynımı evine yerleştirmeye ..akşama balık yaparım onlara... ıhlamuruda alayım görüşürüzz...huricim ben kullanıyorum bildiğin ıhlamur işte yaprakklı olandan sallama değil yani
demliyorum ve biberonla veriyorum azcıkta şeker koyuyorum yoksa içmiyo zilli
saol canım teşekkür ederim...oy oy yesin ipeği selsin teyzesi maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?