2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iyi o da selsincim uyutttum rahatladım .2 gündür kakasını yapamıyor o yüzden sürekli ıhlama içinde .rahatsız oldu iyice .zeytiyağ denedim o da fayda etmedi .gelmesini bekliyruz işte .

iyi o da selsincim uyutttum rahatladım .2 gündür kakasını yapamıyor o yüzden sürekli ıhlama içinde .rahatsız oldu iyice .zeytiyağ denedim o da fayda etmedi .gelmesini bekliyruz işte .

ah canım ya.nasıl sancısı vardır kimbilir.biran önce gelir inşallah.geçmiş olsun

selam kızlar...
sitenin temasını değiştirip duruyorlar bu çok güzel olmuş bir konuya girdiğimde ilk sayfayı açıp konuyu okuyup sonra son sayfaya geçmek ölüm gibiydi...şimdi her sayfanın başına konuyu açan kişiyi vew konuyu direk koymuşlar biraz kalabalık olmuş ama iyi fikir olmuş....

neyse ipek galiba hasta oluyor kızlar...bugün çok kez hapşırdı emerken bi bırakıyo bi emiyo heralde burnu tıkalıo ve en son az önce altından yeşil kaka aldım....heralde üşüttü kızım yada birinden geçti ..burnuna serum fizyoloji sıktım şu anda uyuyor.yarın geri kalan aşılarımız yapılacak artık yarın doktora bi gösteririm...
de size ne sorucam kızıma aktardan aldığım ıhlamuru içirebilirmiyim.içireniniz varmı....çıkıcam birazdan pazara gidicem aktardan alıcam ıhlamur 30 cc falan içireyim diyorum siz ne dersinizzz...

ayrıca kızımın resimlerini çekmiştim uyurken baktım ki çağın bey ile öykü hanım çekilmişler bile....maşallah onlara bizde koyalımda pazar pazar topiğimiz güzewl görsün hehehehehehe ıhlamurla ilgili görüşlerinizi bekliyorum kızlar...[/

maşallah kızlar kalabalıklaştık.ama benimki uyanacak.salıncakta sallanıyr.uyanıyor.bakınıyor.sallandığı için tekrar uyuyor.tam ne güzel muhabbet edecekken ben ayrılmak zorunda kalıcam.olmadı şimcik

saolcanım tekrar kolay gelsin
evet sizin aşı yaptırmanız lazım tabi
ama ben öle bütün kış insan yüzü görmeden evde geçiririm pekte hasta olmam ama buseferki bayramdan geçti kız kardeşim hastaydı ondan kaptım yoksa kolay kolay olmam
merhaba herkese..b sure giremedim gecmiş bayramlarınız mubarek olsun kızlar..

umarım herkes iyidir gecmis b hayli olmuş..
hoşgeldin saol canım seninde mübarek olsun

iyi dileklerin için saol canım sanada telkrar geçmiş bitmiş olsunnnn
bu arada ayaklarını koltuğun altına sıkıştırarak yapabilirsin illa kocadan medet bulma yada bahanen olmasın
azim etttttt
kızlarr haydin sporaaaa bi sağ bi sollD

Tae bo Bootcamp
ya diloşum süper bişi ama sankim bu hızlandırılmış videomu ne bölemi yapılıyoki gerçekten
inan biz bunu bi yapalım değil 2 gün 1 hafta kendimize gelemeyizzz bu sankim bizi aşar bee

saol canım benim sanada geçmiş olsun şimdilik ıhlamur ve limonata içip duruyom inşallah geçecek

canım bizede netira diye b damla verdi aynen 7 gun kullanıcaz duzelmezse goz dr una ..sizede gecmiş olsun selsincim..

çok sağol canım.biz cuma akşamı acile gittik.cumadan beri kullanıyruz.sanki bugün biraz daha iyi.inşallah biran önce geçer.gözüde kaşınıyormu ağrıyormu anlamadı.elini sürekli gözüne götürüyor.bize birde kaynamış ılınmış su ile pansuman verdi.sargı bezini 5 dk tutun dedi.ama tutamıyıoruz tabi.gözünü kapatınca basıyor yaygarayı.birde sargı bezini parmağına sar.ılınmış su ile içten dışa doğru temizle dedi.

hay Allahım yaramadı demekki şehir dışına çıkmak . umarım gecici bişeydir hafif atlaır canım geçmiş olsun .
canım büyüyorlar ve her geçen gün değişik hareketleri ortaya çıkıyor yaramazlasıyorlar .tuanada aynen çok sakindir her gören masallah bu bebeğin hiç sesi çıkmaz mı derlerdi .bikaç gündür çok farklı bi cocuk oldu çıktı

huricim ben kullanıyorum bildiğin ıhlamur işte yaprakklı olandan sallama değil yani
demliyorum ve biberonla veriyorum azcıkta şeker koyuyorum yoksa içmiyo zilli

öykü hanım yıkılıyosunuzzzz
çağın bera valla böyle gidersen kızlar dönüp dönüp bidaha bakacak sana maşallahhh

eski pantolonlarımı denedim.oldular.ama kalçamın biraz daha gitmesi gerekiyor.göbeğim gitti sayılır.doğumdan öncede o kadar göbeğim vardı.ama kalçam çok genişlemişti.onunda biraz daha gitmesi lazım

inş ii olur cagının da gozleri canım..pansumanı banada soyledi ama daha yapmadım kaynamıs ılımıs su ile gozleini yıkadım ama elimin degmemesi gerekio..bezle yapayım barim..

yaramadı ilsu..ya kadınlar oyle b kızımı optu ki orada..10 15 defa yanaklarını sarkıttılar kızımın bişi diemedim sinirimden catlıodum en sonunda kvalide anlamış olacakki hemen cocuu kaptı ellerindn bu cok kucuk falan filan dedi..ee o kadar kapı gezdik bizim kıza nazar degdi tabe..masallahı catladı..baska b tane taktım..ya uff huylları gercekten hemen deişio bunların..bnmkide kucaga alıştırmamıştım ama sagolsun eşimin tarafı ii ogrettiler..velhasıl kucuk bebe ile hicb yere gidilmemeli..tuanayada masallah canım sakinliği süsün inş üzmez seni..

huricim ben kullanıyorum bildiğin ıhlamur işte yaprakklı olandan sallama değil yani
demliyorum ve biberonla veriyorum azcıkta şeker koyuyorum yoksa içmiyo zilli
teşekkür ederim ben şimdi pazara çıkayım...kaynanamlar edirneye gittiler kaynımı evine yerleştirmeye ..akşama balık yaparım onlara... ıhlamuruda alayım görüşürüzz...

oy oy yesin ipeği selsin teyzesi maşallah canım
saol canım teşekkür ederim...
senden iyi kaynana olcak gibi görünüyo hehehehezemuszemusopuyorumnanaktan

huricim pozlarınız süper heleki sonuncuya bayıldım çok yaratıcısın :)))çok güsel çıkmış kızcen masallah

ıhlamur hk hiç bir bilgim yok canım , ben grip olduğunda fizyolojik serum damlatmıştım okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…