2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet canım sargı bezi al eczaneden onunla içten dışa doğru temizlenecekmiş.steril olması gerekiyormuş.inşallah serranında biran önce geçer.

biz tommy diye bir alet almıştık çağına.müzik çalıyor birde işte tavana ayılar mayılar yansıtıyor.2 günden beri onu gösteriyoruz.bu sabah koydum beşiğine açtım onuda.aman allahım nasıl mutlu oldu.ne gülmeler çığlıklar.eller kollar sürekli hareket halinde sanki ucacak.

ah canım geçmiş olsun.aynı sorun bizdede var.bizimde 5 gün oldu.çapaklanma ve sulanma.bizede bir damla verdiler.2 gündür kullanıyoruz.ama tam geçmedi.7 gün kullanıcakmışız.çok kötü ya

çok geçmiş olsun kızlar inşallah çabuk düzelirler nazarmı değdi kuzucuklaraa:teselli:

hurişş bence ver bişey olmaz sonuçta ıhlamur doğal canım daha kötü olmadan önlemini all hasta olmasın ipekböcüğünn:Saruboceq:

geçmiş olsun tatlım sanada sonbahar geldi gripler nezleler çıktı ortalığaa inşallah kuzucukalara bişeycik olmazz canım videoo hızlandırılmış değil bu spor böylee hareketli yapılıyo maleseff günde 10 dakika yapsak ne oluruz bilmemkaydirigubbakcemile3

oyy oyy bayıldım uyku tulumunuda yesinler çok şeker büyümüş ipek maşallahhh
hepsi çok tatlı olmaya başladılarrropuyorumnanaktan

öğlen bi ara kestirmiştim büyük kız ne varsa salona taşımış ve darmadağınık etmiş ben bi kalkıp ortalığı halledeyim süpüreyim emi kızlar bırakırsam fena olur çünkü hamurlar ve boyalarda var yerde hadi iyi sohbetler

bende salıncağı kapatayımda tosunum uyansın.yavrum uyanmak istiyor uyanamıyor.sayfam açık kalsın arada takib ederim.hadi iyi sohbetler arkadaşlar

slm kıslaarr...

bende cumadan beri giremedim hep misafirim vardı yada biz gittik...

küçükte pek huysuz gece hiç uyutmuyo..

bu aralar ç.dışı takılıyorum anlıycanız...

arkadaşlar bana gelen bir e mail i sizinle paylaşmak istedim. ben gidip görmedim ve alışverişte yapmadım. ama aşağıda verilen telefonu arayarak bilgi alınabilir diye düşünüyorum. asagida birinci agizdan yazilmis ama bunu soyleyen ben degilim hic gitmedim ama gitmeyi dusunuyorum.

Chicco nun tuzla mermerciler sitesinde merkez deposu var. Ayda 1 kez belli
saatlerde depoyu satisa aciyorlar. Ve fiyatlar cok uygun.

Ozellikle puset, mama sandalyesi gibi buyuk alimlariniz icin cok karli
oluyor ve gitmeye deger. Kiyafetlerde cok uygun ama acikcasi secmek bana zor
geldi, bu islerden henuz anlamadigim icinde zorlanmis olabilirim,
yas-ay-santim hesaplamalarina alisamadim. Kalabalikda da zor geldiJ ama
parca basi kiyafetler 5 tl. digerlerine gelince magazadaki 640 tl lik puset
320 lira yani %50 indirimli hersey. Ve arizalarida yok. Bu ay 2 gun
yapmislar indirimi. Saat 6 ile 9 arasi satis vardi. Dun 6 da orda olmamiza
ragmen kapiyi erken actiklari icin biz gittigimizde hic birsey kalmamisti.
Bugun saat 5 de ordaydik ve en onde siraya girdik. Magaza ilk
girenlerdendik. Kalabalikda dun gibi degildi. Park yatak-mama
sandalyesi-yurutec- kendinden sallanan salincak hepsine 600tl verdik. Ama
hepsi paketli, hasarsiz, hic acilmamis sifir urunler idi. Dunku alamadigimiz
satilan urunler hep iade gelen yada teshir urunleri idi. Bugun kutululari
cikartmislarJ

Anlayacaginiz tavsiyem giderseniz indirimin 2. Gunu gitmenz ve yaniniza
portatif bir sandalye alip 1 saat erken gidip siraya girmeniz. Bir sonraki
indirim eylul 11 ve 12 saati belli degil. Bazen gununu de
degistiriyorlarmis. 1 hafta once 444 2 442 nolu numarayi arayip tarihi ve
saati sormaniz, 1 gun kala tekrar aramaniz yonunde.

Deponun yeride tuzla mermerciler sanayi sitesinden giriyorsunuz, kapidaki
guvenlik tarif ediyor ama bende tarif edeyim sitenin icinde yol bitene kadar
dumduz gidiyorsunuz yolun sonundan sola donuyorsunuz, yolu takip ediyorsunuz
dumduz. Solunuzda degirmen pastanesini goreceksiniz devam ediyorsunuz. Az
sonra sag tarafda mavi beyaz chicco merkez dopa yazan buyuk binayi
goruyorsunuz.

sende hosgeldin kibele..nasılsın kızın nasıl?

canim hos bulduk. Edos iyi. 2 aylik olduk. daha bir tatlilasiyor gun gectikce. konustukca cevap vermesine bayiliyorum.

Bitlisteydik. aklim cikti hastalanacak diye. ama atlattik.evim evim guzel evim. cok ozledim 10 gundur yoktuk. sen nasilsin canim?

hosgeldin hafsacım..meleğin ne kadar da tatlı b kız olmus ole masallah ..

hoşbulduk canım.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan .

msj görmedim kusura bakma... ben öle hemen bi girip çıktım .. .

sen nasılsın bebişin nasıl..:hulya: :hulya: .

uyy uşaklar nassunuzzz..
ben hamsi kokayrum.....
benim kaynana oğluşunu bırakamamış demin aradım şimdi çıkıyoruz dedi bende balıkları ayıkladım bekliyolar....gelir şimdi salya sümük hehehehehehe....
kızım ıhlamuru içti rahatladı 2 saattir uyuyo maşallah.....
kızlar ben artık kola içebilirmiyim yani öyle ahım şahım bi kolayla ilişkimiz yok ama haftada 2-3 akşam 1 bardak içerdim ...şimdi hiç içmiyorum ama artık içicemmmmm...

aaa bak şimdi bu tema olmadı işte...
bu avatarımızın yanında ki turuncu mavi yeşil şerit ne işe yarıyor şimdi bak ne bilcem ben neye göre yükselmiş neye göre alçalmış olmadı ama....

ben kola değilde gazoz yada fanta içiyom valla,gaz olarak baktım kızı etkilemedi sanki iyi bişeymiş gibi içmeye devam ettim:mymeka: ama sen iç canım öyle arada bişey olmaz :içelim:
aaa bak şimdi bu tema olmadı işte...
bu avatarımızın yanında ki turuncu mavi yeşil şerit ne işe yarıyor şimdi bak ne bilcem ben neye göre yükselmiş neye göre alçalmış olmadı ama....

ya huri anlatmışsın ama ben şu her sayfanın başındaki beyaz meleğin yazısının mantığını anlayamadım be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…