- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.801
inş ii olur cagının da gozleri canım..pansumanı banada soyledi ama daha yapmadım kaynamıs ılımıs su ile gozleini yıkadım ama elimin degmemesi gerekio..bezle yapayım barim..
yaramadı ilsu..ya kadınlar oyle b kızımı optu ki orada..10 15 defa yanaklarını sarkıttılar kızımın bişi diemedim sinirimden catlıodum en sonunda kvalide anlamış olacakki hemen cocuu kaptı ellerindn bu cok kucuk falan filan dedi..ee o kadar kapı gezdik bizim kıza nazar degdi tabe..masallahı catladı..baska b tane taktım..ya uff huylları gercekten hemen deişio bunların..bnmkide kucaga alıştırmamıştım ama sagolsun eşimin tarafı ii ogrettiler..velhasıl kucuk bebe ile hicb yere gidilmemeli..tuanayada masallah canım sakinliği süsün inş üzmez seni..
merhba ilsucum..evet bu sabah donduk kvalideden..ben iyiyim kızımda iyileşmişti ki 2 gundur gozunde b kızarma b sulanma ve capaklanma anlatamam..ayagımın tozu ile dr a goturdum onu..daml a verdiler bakalım ii olur umarım..ve bu aralar bana cok duskun oldu yaaa..aniden patlatıo yaygarayı sakindir genelde ama..
sen nasılsın tuana melegimiz nasıl canım?
ah canım geçmiş olsun.aynı sorun bizdede var.bizimde 5 gün oldu.çapaklanma ve sulanma.bizede bir damla verdiler.2 gündür kullanıyoruz.ama tam geçmedi.7 gün kullanıcakmışız.çok kötü ya
selam kızlar...
sitenin temasını değiştirip duruyorlar bu çok güzel olmuş bir konuya girdiğimde ilk sayfayı açıp konuyu okuyup sonra son sayfaya geçmek ölüm gibiydi...şimdi her sayfanın başına konuyu açan kişiyi vew konuyu direk koymuşlar biraz kalabalık olmuş ama iyi fikir olmuş....
neyse ipek galiba hasta oluyor kızlar...bugün çok kez hapşırdı emerken bi bırakıyo bi emiyo heralde burnu tıkalıo ve en son az önce altından yeşil kaka aldım....heralde üşüttü kızım yada birinden geçti ..burnuna serum fizyoloji sıktım şu anda uyuyor.yarın geri kalan aşılarımız yapılacak artık yarın doktora bi gösteririm...
de size ne sorucam kızıma aktardan aldığım ıhlamuru içirebilirmiyim.içireniniz varmı....çıkıcam birazdan pazara gidicem aktardan alıcam ıhlamur 30 cc falan içireyim diyorum siz ne dersinizzz...
ayrıca kızımın resimlerini çekmiştim uyurken baktım ki çağın bey ile öykü hanım çekilmişler bile....maşallah onlara bizde koyalımda pazar pazar topiğimiz güzewl görsün hehehehehehe ıhlamurla ilgili görüşlerinizi bekliyorum kızlar...[/
saolcanım tekrar kolay gelsin
evet sizin aşı yaptırmanız lazım tabi
ama ben öle bütün kış insan yüzü görmeden evde geçiririm pekte hasta olmam ama buseferki bayramdan geçti kız kardeşim hastaydı ondan kaptım yoksa kolay kolay olmam
hoşgeldin saol canım seninde mübarek olsun
iyi dileklerin için saol canım sanada telkrar geçmiş bitmiş olsunnnn
bu arada ayaklarını koltuğun altına sıkıştırarak yapabilirsin illa kocadan medet bulma yada bahanen olmasın
azim etttttt
ya diloşum süper bişi ama sankim bu hızlandırılmış videomu ne bölemi yapılıyoki gerçekten
inan biz bunu bi yapalım değil 2 gün 1 hafta kendimize gelemeyizzz bu sankim bizi aşar bee
saol canım benim sanada geçmiş olsun şimdilik ıhlamur ve limonata içip duruyom inşallah geçecek
sende hosgeldin kibele..nasılsın kızın nasıl?
hosgeldin hafsacım..meleğin ne kadar da tatlı b kız olmus ole masallah ..
ben kola değilde gazoz yada fanta içiyom valla,gaz olarak baktım kızı etkilemedi sanki iyi bişeymiş gibi içmeye devam ettim:mymeka: ama sen iç canım öyle arada bişey olmaz :içelim:uyy uşaklar nassunuzzz..
ben hamsi kokayrum.....
benim kaynana oğluşunu bırakamamış demin aradım şimdi çıkıyoruz dedi bende balıkları ayıkladım bekliyolar....gelir şimdi salya sümük hehehehehehe....
kızım ıhlamuru içti rahatladı 2 saattir uyuyo maşallah.....
kızlar ben artık kola içebilirmiyim yani öyle ahım şahım bi kolayla ilişkimiz yok ama haftada 2-3 akşam 1 bardak içerdim ...şimdi hiç içmiyorum ama artık içicemmmmm...
aaa bak şimdi bu tema olmadı işte...
bu avatarımızın yanında ki turuncu mavi yeşil şerit ne işe yarıyor şimdi bak ne bilcem ben neye göre yükselmiş neye göre alçalmış olmadı ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?