2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

:1shok: :1shok: :1shok:

ya ben deli oluyorum böle muhabbetlere ya
zaten tv dede bi dizi başlamış
kadın diyo yuva yıkmamm
adam diyo
oyuvanın yıkılacağı varmış zaten
baksan kadın güzel 2 çocuk vermiş sana daha ne otur oturduğun yere deme
ya zaten hep böyle oluyoooosen ona çocuk doğur heryerin bozulsun sonra adam senden haz almasın neymiş bozulmuşuz gitsin sıfır hatunlarla aşk yaşasınlar oldu canım hayat bitek sizindi

ay allahım sen kocalarımızın gözünü gönlünü nefsini koruuuuu

kikoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşklava:

anacım son zamanlar benimde iştahım açıldı
az önce balkonda otururken resmen burnuma patates kızartması kokusu geldi nası canım istedi:gitme:
ama detttttttt dedim canıma sustu:umursamaz:

:1shok: :1shok: :1shok:
:roflol::roflol:

lmaz: lmaz: aminnnnnnnnnnnnnlmaz: lmaz:

hanımlar benim zilli en nihayetinde sıdı ben de müsadenizle sızmaya gidiyorum öpüldünüz hadi hayırlı sabahlar yarın görüşürüz inşallah

günaydın kıslaaarr.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun.. başaracaksn inanıyorum ben sana :))) hatta sen listeyi ver bende uyayım bakalım kaç kilo vercez :)))

sağol canım inşallah vermeye uğraşcam listeyi vereyim ama emziriyosan dikkat et çokta iyi uygulama sütün giderse üzülürüm benim süt nerdeysee hiç akmıyoo ancak gece ve gündüz uykudan uyandığı gibi emiyoo sütüm hiç yetmiyoo mamaya iyice yüklendik elimden gelen herşeyi yaptım ama olmuyoo kısmet bu kadarmış yinede vericem gelidği kadarr sütümüü listeyi özelden vericem canım başkasıda yapar sütü kesilirr sorumlu gibi hissederim kendimi:hulya:

ben sana demiştim dimi dünür sende guatr yok diye. rejim zor iş yaa ama uygularsan verirsin.karaciğerin için aslında bol enginar yiyebilsen yada hapını içebilsen çabuk toparlanır.

sağol canım bulursam denicemm enginarıda pek sevmem ama katlancam ne yapayımm:sinifsinif:

inşallah canım vercem hayırlısıyla eşimede dedim benle birlikte diettesinn hiç kaçma fırsatın yok ben ne yersem sende yiceksinnkaydirigubbakcemile3

dilara canım bizede versene şu diyetten de yapalım

canım özelden veririm ama emzirmiyosan sütünn gitmesinnn azalır felan üzülürümm akannehir

ah diloşum yaaaa çok geçmiş olsun
başaracaksın tabi başaramamak ne demek
bu senin sağlığın içinse kesinlikle başiaracaksın

sağol dmeetim inşallah vercemm bakalımm nasıl atlatcam offÇok üzgünüm çoook

tatilden dönerken arabada prensesim şimarırken teyzeleriopuyorumnanaktan

demetimm yerim ben bunu iyiki yakın değil üşenmeden gelir mıncık mıncık ederdimm heeee maşallahh 41 kere kuzumaaa:asigim:

bu akşam da koyayım kızımın resmini selam teyzeler..

oyy oyy nasıl bi güzellik ya rabbim allah nazarlardan korusunn çok tatluuuuu maşallahhh :asigim:

bayramın birici günü kızımızı stüdyaya götürdük bir kaç poz teyzelerine naz dan

]Imageshack - 32966
[/
hayatımın anlamı yaşama sevincim kızım meğer o doğuncaya kadar hiç yaşamamışım

amanda aman naz hanıma bakın heleee büyümüşş yaaa nasılda tatlı şeker bişey olmuşş allah ağız tadınızı bozmasınn mutluluğunuzu daim etsinnn maşallahhhh

demetim geçmiş olsun oğlunaa nazar çok değiyoo anlaşılan yıldızımı düşük nee yaa kıyamam nasılda acımıştır çok kötü olurrr acısıı:teselli:

maşallahh bebişlerinize çok güzeller allah ım nazarlardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…