- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.261
du ben seni havaya sokayımm:sm_cool:
Karı koca yemek yiyor. O sırada masaya yaklaşan heykel gibi güzel bir esmer, adamı selamlayıp geçiyor. Adamin karısı soruyor: - "Kim bu afet?" Adam: - Eğer mutlaka bilmek istiyorsan söyleyeyim, metresim! Kadın: - Bir de bu kadar pervasızca söylüyorsun. Boşanıyorum senden! Adam: - Yani Etiler'deki apartmanı, Kandilli'deki yalıyı, Göcek'teki tekneyi ve Nice'deki villayı bırakıyorsun... Uzun bir sessizlik olur. Çift yemeğini çatallarken kadın birden sorar: - Şu arkada oturan Fuat değil mi? Yanındaki kadın kim? Adam: - Fuat'in metresi. Kadın: - Ay bizimki çok daha güzel! akannehir:roflol:
aloooo şimdiden başlamayın canm ağlamaya zamnı gelince kızın ellerine kınası yakılınca bide arkadan
yüksek yüksek tepelereeee diye bi tüğrkü çalınırken bol boooolllll ağlıcaz zatennnn
oyüzden şimdiden başlamayınnn hadi
konuyu döndüürünn üf aman nerden açtım ki zaten
ha bide oturdukça acıkıyom yaaa nerde bizim rejim ozaman dimiii spor gayet güzel gidiyoda boğazı tutamayınca ne anladım ben ondan dşimi
bugün güya diyet yemek yaptım brokoli havuç patates yoğurtla ama yanındada 2 koca dilim ekmek yedim hani yuvarlak ekmekle r varya kocaman onlardan işte yedikten sonra güldüm kendime resmen
:roflol::roflol::1shok: :1shok: :1shok:
ya ben deli oluyorum böle muhabbetlere ya
zaten tv dede bi dizi başlamış
kadın diyo yuva yıkmamm
adam diyo
oyuvanın yıkılacağı varmış zaten
baksan kadın güzel 2 çocuk vermiş sana daha ne otur oturduğun yere deme
ya zaten hep böyle oluyoooosen ona çocuk doğur heryerin bozulsun sonra adam senden haz almasın neymiş bozulmuşuz gitsin sıfır hatunlarla aşk yaşasınlar oldu canım hayat bitek sizindi
ay allahım sen kocalarımızın gözünü gönlünü nefsini koruuuuu
canım geçmiş olsun.. başaracaksn inanıyorum ben sana :))) hatta sen listeyi ver bende uyayım bakalım kaç kilo vercez :)))
ben sana demiştim dimi dünür sende guatr yok diye. rejim zor iş yaa ama uygularsan verirsin.karaciğerin için aslında bol enginar yiyebilsen yada hapını içebilsen çabuk toparlanır.
canım bi 10 günlük kür vereyim sana ozaman bel bölgene streç filim sar bikaç hareket et baya bi terlesin yalnız 1 saatten fazla kalmayacak böylece sauna etkisi uygulamış oluyosun ama böbreklerinde sorun varsa sakın deneme malum su kaybı oluyo
ama bedensel incelme sağlıyor
geçmiş olsun canım inşallah verirsin kilolarıda iğleşirsin
Sağol teyzesi,ben çok meraklıyım fotoğrafa sürekli çekiyorum öncedende böyleydim.Şimdi iyikide çekmişim diyorum ilerde güzel hatıra oluyo insana.
Sağol diloşum yakışıklım benimmm bide dudaklarını büzmese :)) ölüyorum ya öyle fotoğrafını yakalayamadım ama yakalıcam mutlaka eklerim burayada.
Hadi gözünaydın canım guatr ameliyat gerektiren bi durum çoğunlukla diye biliyorum kurtuldun sevindim inan.Karaciğere dikkat rejimi aynen uygula mutlaka başarırsın sen opuyorumnanaktan
Bende aynı durumdayım 5 kilom var işte gitmiyo sadece göbekte toplanmışrejim olayını hiç düşünmedim ama kendime güvenmiyorum o konuda
dilara canım bizede versene şu diyetten de yapalım
ah diloşum yaaaa çok geçmiş olsun
başaracaksın tabi başaramamak ne demek
bu senin sağlığın içinse kesinlikle başiaracaksın
tatilden dönerken arabada prensesim şimarırken teyzeleriopuyorumnanaktan
bu akşam da koyayım kızımın resmini selam teyzeler..
]Imageshack - 32966[/
hayatımın anlamı yaşama sevincim kızım meğer o doğuncaya kadar hiç yaşamamışım
sorma kız valla gülsem mi ağlasam mı şaştım kaldım o anfisfisfis
hep kendisi sevsin istiyor
evde kimse yokken herşey yolunda ilgileniyor seviyor yardım ediyor
ama bi kişi bile olsa kızla ilgilense hemen yiğitin hareketler değişiyo
geçen bayramda itiraf etti
anne ben bugün kardeşimi çok kıskandım dedi
ben o an ne desem diye düşünürken kimse sevmesin kardeşimi bi tek biz sevelim dedi
bende dedim ki oğlum böyle hissetmen çok normal bazen ben bile kıskanıyorum başkaları sizi severken dedim,
o zaman yüzündeki mutluluğu görmeniz lazımdı canım yavrum benim yaaa ona da kıoyamammmmm
bakalım bizimkiler de kavga edecekler mikaydirigubbakcemile3
aynen bizimkiler de şu an öyleler
ben gitmeden kimse yerine yerleşmicek
gideyim de yatırayım onları bende muhabbete yataktan devam ederim
bu arada kızlar Allah hayır etsin başımızda bir iştir dolanıyor
benim olayı biliyoırsunuz zaten
dün de yiğit bi geldi okuldan yavrum nasıl ağlıyor
ben tabi hemen panik oldum
servisin kapısının arasında kalmış parmakları
bu servise binecekken arkadaşı seslenmiş bu da öyle hem kapıya tutunuyor hem konuşuyormuş farkında olmadan
ön kapıdan da bi öğrenci binmiş ve kapıyı hızla çarpmış
yavrumun parmakları hemde eklem yerlerinden sıkışmış
eve geldiğinde balon gibiydi
ağlamaktan konuşamıyordu
hemen buz koydum sakinleşince anlattı olayı
servis şöförünü verseler o an gözümü kırpmadan öldürürdüm adamı
yahu birde hostesleri bile var
olay anında ikiside yakınlarda bile değilmiş
ve oğlumu o halde 1 saat gezdirmiş yiğiti en son bırakmış pislik
insan bi dr a falan götürür ve hemen bizi arar demi
kopması mı lazım yani ilgilenmeleri için
hemen eşimi aradım
şöförü benzetmiş müdüre çıkmış
adam tabi haklısınız falan felan demiş ama olan oldu
ay gene sinirlerim tepeme çıktı anlatırken
kimlere emanet ediyoruz yavrularımızı yaaalmaz:
kızlar slm 3. ayda aşı varmı banim kartta yok görünüyr ama atlamayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?