2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ne olursa olsun iki saatte bir yedirsin benimde öle olmuştu 15 günde toparladı oğlum

ay kıyamam ben ona.çok dikkatsizler eşşekler yaa
kızlar slm 3. ayda aşı varmı banim kartta yok görünüyr ama atlamayalım.

3ayda yok bize zatürre vurdu doktor o ay ikinci ayda yapmamıştı

tatilden dönerken arabada prensesim şimarırken teyzeleriopuyorumnanaktan

masallahhhhhhhhhhhhhhhh

bu akşam da koyayım kızımın resmini selam teyzeler..

masallahhhhhhhhhhhhhhhh

bayramın birici günü kızımızı stüdyaya götürdük bir kaç poz teyzelerine naz dan

masallahhhhhhhhhhhhhhhh ne guzel bir aile tablosu. allah bozmasin.

]Imageshack - 32966
[/
hayatımın anlamı yaşama sevincim kızım meğer o doğuncaya kadar hiç yaşamamışım

ay canimmmmmmmmm....masallahhhhhhhhhhhhhhhh

derin,ecetuba,demett,hafsa23 bebişlerinize koca bi maşallah.çok güzeller
herekesin bebişlerine koca bir maşşallah unuttuklarım varsa alınmayın çok geçmişe dönemiyorum

oy oyyy yumoşların gecidi varmıs..

masallah tum kuzularımıza kızlar hepsi cok seker..

bende serranın fotosunu koyacam b elim degse ...

ya benim serranın capaklanması ve kızarıklıgı gecti şükür.dun goz dr undaydık..ama bu sefer benim sag goz iptal..arı sokmus gibi şiş ve kızarık surekli sulanıo kızımdan gecmiş..neyse o iilşti ya..bende atlatırım inş.2 damla verdi onları kullanıorum..

derin,ecetuba,demett,hafsa23 bebişlerinize koca bi maşallah.çok güzeller
herekesin bebişlerine koca bir maşşallah unuttuklarım varsa alınmayın çok geçmişe dönemiyorum

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan teşekkür ederim...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dün de söylemiştin ....saolasın....bütün bebişleri rabbim nazardan korusun inşallah...

selam kızlar nasılsınız.
ne zamandır yazamıyorum özledim sizleri tayinim çıktı hataya kara kara düşünüyorum nasıl olcak diye kim bakıcak kızıma benimle gelicek birini arıyorum yani anlıycanız çok yoğun kafam. bi gidip bakıcaz köymüş nasıl bi yer diye hayırlısı olsun artık. bu arada hataylı biri varmı aranızda belki biraz bilgi verir bana

canım benim hayırlı olsun çok seindim senin adına neden istanbul yazmadın

tatilden dönerken arabada prensesim şimarırken teyzeleriopuyorumnanaktan

Ayyyyyyyyyyy şunun diline bakınnnnnnnn yesinler onun gıdısına bak ya maşallah ne kadar büyümüş annesi

maşallah canım oğluşuna sıcak sıcak uyusun içinde....

Sağol teyzesi :kedi:

bu akşam da koyayım kızımın resmini selam teyzeler..

bayramın birici günü kızımızı stüdyaya götürdük bir kaç poz teyzelerine naz dan

Çok güzel ya hepsi birbirinden tatlı bunların maşallah 41 keree

oyyyyyyy yerim ben seniiiiiiiiiiiiiii
maşallah yaa çok tatlı olmuş tulumuylaaa
bende alıcam doğalgaz çok da iyi ısıtmıyor sanki
maşallah yakışıklıya canım 41 kere

Evet doğalgaz ne kadar ısıtsada daha ben alışamadım oğluşum nasıl alışsın hemen kıyamadım ya :kedi:

aaah ahhhh o gece muhabbetlerini çok özlüyorum ben ama iş olunca artık eve git yemek ye,çay iç,ortalığı topla valla tembelleştim ütülerim duruyo yapamadım 2 gündür.Oğlanın uyku durumuna göre bende yatıyorum hemen geçen akşam 9da yattık 11 gibi kalkarım dedim ama kalkıp tekrar yattım kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun ya harbiden noluyo size böyle ailecek nazara geldiniz,bayramda falan millet baktı böyle güzel bi aile çevirin başınızdan bişeyler verin yaw

kızlar ben kızım doğduktan sonra tebelleştim ev işi yapmak canım istemiyor... siz de öyle misiniz ?

Aynen aynennnnnnn,evdeykende canım istemiyodu yoruluyodum oğlumla hal kalmıyodu şimdide işi bahane ediyorum nereye kadar bakalım

aahh ahhhh akşam ben işten geldikten sonra bizde böyleyiz işte,yanına yat memeyi tık ağzına saatlerce ses yok ama benim süt bitiyo hemen çok olmadığı için yalancı emzik niyetine kullanıyo beyefendi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

e bu da benim kızım..

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

Maşallah kuzularaa çok tatlı olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…