2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

nurcum bebişin çok tatlı maşallah salıncaktan mennunmusun markası ne kaça aldın cnm ?

ah yazmazmıyım tercihlerim hep istanbuldu 21 i işaretledim
elim titreye titreye bi daha bu imkan olmaz diye on bin alım
oldu fırsatı kaçırmıyim diyerekten can havliyle işaretledim
ama şimdi düşünüyorum napıcam diye eş tayinide kolay bişey değilmiş
bir yıl doluyomuş bir yıldan sonra isteyebiliyomuşum yani bu yaz olmuyo bi dahaki yaza anca 2 sene düşünebiliyomusun.napcam bilmiyorum netten baktım yerime çok kötü köyyyyy ya su falanda yokmuş
akıl ver bana tyatlım napim ya sen olsan gidermiydin 3 aylık bebeğinle

e bu da benim kızım..

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

nequik ve karenimmmmm , kıssslarrr maşallah kuzularınızaaaaaaa
nesquik , canım senin paşa nasıl da efe efe bakıyo öyle , eller felaqn ne ayak der gibi :)))))) büyümüş de küçülmüş pozları var hep seninkinin :)
karenimin prensesi ise hep bi süzüleyim , kızçe olduğum iiice belli olsun modunda , yerim onun hanımlığınııııııııııııııı :sm_cool:

canım salıncaktan memnunum ilaydam çok seviyor teyzesi
evet canım dediğin gibi bazı fırsatlar gelmiyor tekrar senin adına hayırlısı olsun gülüm be keşke izin alabilme durumun olsa

yaaa ben de yüklemek istiyorum ama eşim sağolsun windowsu kaldırmış klava: mac var hali hazırda , onda da nasıl resim yükleniyo , yüklesem nereye kaydedicem bilmiyorum :uhm:
akşam olsun bir an önce , windowsu yükleyelim ben de bayram+mevlüt fotolarından yükleyeyim :sm_cool:

hosgeldin tatlım nasılsın gorusmeyeli..bebek peşinde hayat nasıl gidiyor bakalım?

tesekkurler yorumun için..tosbaaam hep bole orjinal pozlar mı verio yoksa basında mı bekliosun poz versin die:=)masallah yakısıklıma ..nasıl da buyudulaer kuzular hızla deil mi?

serramın sacları zaten ole cok değildi simdide dokuluo hep yastıkta sizdede var mı bu durum kızlar..

kızlar yaaa bebişler çok büyümüş...hepicine kocamaaaannn maşallahhhhh...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oy kıyamam ben sana çok üzüldüm yaaa.benim kardeimde yeni evli 3aylık oda ilk atamalarda her yeri işaretledi ama olmadı üzülmüştü.bizde vardır bi hayır bekle dedik ikinci 15.000 alımda tüm izmir açıldı şimdi burnunun dibindeki okula düştü.biz ona uzak olmaz dedik sen neyapacaksın şimdi. koca bir sene kimle kalacaksın tanımadığın yer ay dert yaptım şimdi. gitmezsen bir daha görevde alamazsın.çok zor bi karar ama geleceğin için gitmek zorundasın galiba. raporda alamazsın hay allah yaa.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin. cingöz cingöz bakıyor bak şuna ya maşallah

maşallah allah keyfini hiç bozmasın meleklerin

amin canım :Saruboceq::Saruboceq:

filizcim çok azaldı.ama tam anlamıyla geçmedi daha.doktor 1 hafta demşti.bakalım yarın 1 hafta olucak

nurcum ya senin puanın 60 değilmi
eşimin halasının gelini açıköğretimden 2 ıllık bitirmiş okulöncesini 48le karamanın bi kasabasına atanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…