2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benimde moralim çok bozuk.annemin kasığında bir sertlik var.ve kist gibi birşeyde var.bugün doktora gidicez.çok korkuyorum.inşallah kötü birşey çıkmaz.dua edin bize lütfen.dünden beri ağlıyorum
geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz canım....merak etme dermansız dert pek kalmadı tıpta türk doktorları çok iyiler her ne olursa olsun bir an önce iyileşir inşallah...

ooh hadi bakalım gitsin kilolar kahvaltıyaa ne hazırladın bakem geçerken pastane pohaçası veya börek fln aldınmı cokacimcoook
yok kız ne böreği yasakladım onları kendime ...bitti poğaça börek faslı zeytin peynir kaşar yumurta ...o çok sevdiğim baldan bile vazgeçtim ki ben 15 günde bi kavanoz bal yerdim....hadi bakalımmmmm

bravo huri kim tutar seni beee......

bizede ilham veriyosun...

huricim bu sefer çok azimli gördüm seni.hergün düzenli yaparsan kesinlikle kilo verirsin ve vucudun sıkılasır.

SELAMLARR....

canımm maşallahh diş mi daha erken değil mi?
benim oğlumun da acayip ağzının suları akıyo elleri ağzından çıkmıyo acaba olabilir mi?

canım aynı özellikler bizde de vardı emmeyi red etmesi de bi diğer özelliği önde iki dişi patlamaya başlamış. erken ama

günaydın herkeze sürekli giriyorum cevap yazıcam yazamadan çıkıyorum
biz biraz kötüyüz oğluşum sürekli kusuyor ve burnu tıkalı bu gün doktora gittik kan ve hidrar aldılar kan alırken çok ağladı benim de içim gitti şimi 11 de sonuçları alıcaz inşallah bişey yoktur ne oldu temmuz bebişlerine nazarama geldik ne

benimde moralim çok bozuk.annemin kasığında bir sertlik var.ve kist gibi birşeyde var.bugün doktora gidicez.çok korkuyorum.inşallah kötü birşey çıkmaz.dua edin bize lütfen.dünden beri ağlıyorum

canım merak edecek bişey yok aynı sorun bende de oldu sanırım senin sezeryan seeryan olanlarda normalmiş ilk 6 ayda böyle şeylerin görülmesi yine de geçiş olsun

kızlar koptum bittim bugün..
eve gelmiştim ya banyomu yaptım evde kahvaltılık kalmamış kociş dedi istersen reçellerden bi kahvaltıyı hazırlıyım ama zeytin peynir bitmiş..yağ tereyağ bal reçel....
yoookkk dedim yokkk ben çıkarım çıktım caddeye eczanede tartıldım 86 kilo 1.64 boyuna gelmişim...boyumda kısalmış..ordan markete girdim zeytin peynir eczaneleriş dolaştım ortak karar ile ağız yaralarına bi ilaç verdiler...şimdi evdeyim kahvaltım hazır ohh beeeee çok yoruldum

canım aynı özellikler bizde de vardı emmeyi red etmesi de bi diğer özelliği önde iki dişi patlamaya başlamış. erken ama

dr a götürdün mü cnm? benimkinde diş falan yok ama bilmiyorum ben de şüphelenmiştim ama erken dediğin gibi..

huricim maşallah cnm spor aletleri falan süper... tam gaz devam cnm.. walla enerji dolusun.. kendime geldim bende :)

hanimlar biz rotavirus asisi olacagiz da? bu asi nereden alinir nerede yaptirilir?

eczanelerde satiliyor diye okudum. 114 lira dendi. bunu eczaneden alsak saglik ocaginda yaparlar mi?

ozel dr u getirirn 3. ayi bitirince yapalim dedi. hastanede 140mis. nasil oluyor yaptiranlar bir anlatabilir mi?

canim hadi bu sefer olacak galiba.

eczaneden aldigin ilacin icinde de sodyum bikarbonat vardir. insallah gecirir.

eskiden agzimda yara cikinca ben bemix-C diye bir B vitamini ilaci vardi ondan alirdim hemen gecerdi. o zamanlar karbonati bilmiyordum tabii.

Bu agizdaki yaralar B vitamini eksikliginden kaynaklaniyor. B vitamini de ekmekte var:)))

arastirip bakmak lazim. B vitamini iceren seyleri yemek lazim.

slm cnm sağlık ocağı yapması lazım ama soğuk zincir dir aşılarya hemen karşısındaki ecz den al veya ecz sana buz torbası fln verir heralde uzaksa

geçmiş olsun canım...tez zamanda sağlığına kavuşsun iyi haberlere inşallah...
ben ipeği özel avicenna hastanesine götürürüyorum.orada 10 lira muayne ücreti veriyorum aşılarıda yapılıyoır.orda yaptırdım 140 lira verdim kendi doktoru kendisi yaptı aşılarını....karma aşıları kalmamıştı taze gelecek dedi.geldiği zamanda ipek hastalandı yarın artık karma aşısı ve menejit aşısı olacak....
inşallah canım valla b vitamini yiyipte geçmesini bekleyemiyorum çünkü yara büyüdü ve çok acıyor tam dilimin ucunda dişlerime çarpıyor ve feci bir acı gözümden yaş geliyor.
ilacın adı piraldne....emziren annelerde bir araştırma yapılmamıştır diyo..ama 3 eczanede aynı ilacı tavsiye etti...artık yutmadığım sürece bişey olamz heralde ....diş doktorumda gargara verdi yutma sakın dedi gargara yap tükür demişti...
valla hamileyken daha çok müsade vardı ilaçlara hamileyken daha farklıymış yahu...

neyse ben halılarımı kaldırıcam bugün yenileri gelicek takas yapıtım ya evdekileride sarayım...görüşürüz yineeee

korkma hayatım. kasıktan bişi olmaz.fıtık olma olasılığı yüksektir
günaydın kızlar
benim oğlan diş çıkartıyo

benimkide benimkide yerleri belli valla

aman aman programa bak gözlerim yaşardı ben bu kadar programlı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…