2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benimde moralim çok bozuk.annemin kasığında bir sertlik var.ve kist gibi birşeyde var.bugün doktora gidicez.çok korkuyorum.inşallah kötü birşey çıkmaz.dua edin bize lütfen.dünden beri ağlıyorum

geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz:Saruboceq:

waaayyyy beni geçersin sen bu hızlaa aferumm çalışmaya devammvereliniortakŞeniz

bende azcık kahvaltı yaptım bende sporla başlıcaktım ama adet oldum şansımaki adetten sonra hemen kilo verimi daha kolay inşallah 10 gün içinde 3 4 kilo giderde hafiflerim:mymeka:

canim ya anlatsana su takas olayini. ben de evdeki halilari vs degistirecem. hatta istikbal oturma grubum var. onu da degistirecem. var mi eskiyi getir yeniyi gotur kampanyasi?

ya benim master daha bitmedi. 5 ders + 1 tez duruyor. bebek ayaklaninca hayatta yapamazsin ne yaparsan simdi yap dediler. elim gitmiyor yaaaaaaaaaaaaa.

Selam kızlar taşındım sonun da kazasız belasız...
dişlerden bahsetmişsiniz bende şüpeleniyorum ama çok erken değil mi yaa

huriciğim geçmişe dönemedim ama geçmiş olsun
ağız yaraları ben de de çok oluyor.kenocort orabase kullanıyorum hemen bir gecede toparlanıyor en fazla 2 gün sürüyor. dene sadece yaranın üzerine sürüyorsun yapışık bişi oluyor. ama çok iyi geliyor. sürme ilaçlardan korkmayın

ya benim master daha bitmedi. 5 ders + 1 tez duruyor. bebek ayaklaninca hayatta yapamazsin ne yaparsan simdi yap dediler. elim gitmiyor yaaaaaaaaaaaaa.

kim diyosa doğru demiş... bunun bi de diş çıkarması var...
mesela benimki gündüz hiç uyumaz gece de kalkar 1-2 saat oyun oynar... bi de şimdi azı dişleri geliyo sürekli ağlıyo... kızım dersen tam bir kolik... hiç bir şey yapamıyorum ben...

benimde moralim çok bozuk.annemin kasığında bir sertlik var.ve kist gibi birşeyde var.bugün doktora gidicez.çok korkuyorum.inşallah kötü birşey çıkmaz.dua edin bize lütfen.dünden beri ağlıyorum

İnşallah korkulacak bişey değildir canım.Dualarım sizinle...Allah annelerimize uzun ömür versin,başımızdan eksik etmesin.Doktordan dönüşte iyi haberlerini bekliyoruz...

kıyamam yaa. azılarda çok zor çıkarmış
bir sürü alışveriş yapmışsın kız nasıl aldınbunca şeyi benim puanım sadece simite yetti.

biz geldik....artık yerimizde durmuyoruz....maşallahımız var ki dönüyoruz :)

saatlerce gülüück atıp agag gugu yapıp baloncuk çıkarıp oynuyoruz :)

ya bu arada beyaz melek nerlerde?

benim oğlam dönmüyor ya neden ki çoktan dönmesi lazımdı
yüzüstü nyattırdığımda eskisi gib kendini kaldırmıyor.problem mi bunlar

ayyyy masallah sıze ne kadralık oldunu????

teşekkürler canım...
2 gün sonra tam 3 aya giriyoruz...ama maşallah dilli ve hareketli bir yavru oldu başıma...şuanda nasıl sesler çıkarıyo anlatamam.eşimle ben dayanamıyoruz...mutluluktan deli oluyoruz...:sm_cool:
adam akşam işten gelir gelmez tanıyo babayı nasıl gülüyo nasıl nazlar yapıp gukluyo anltamam.sanki şikayet ediyo beni :)

slm canım biz 2. ve 4. aylarda olucaz ilkini olduk evet 142 tl idi hastanede yaptılar.

bu arada yaptırmayan arkadaşlar mutlaka yaptırın derim bir tanıdığın oğluna yaptırmamışlar çocuk 10 gün hastanede yattı sadece serula beslenmiş yazık zayıflamış.allah korusun.:Saruboceq:

regl olunca öyle gidermi acaba benden de 2-3 kilo ay inşallah ya ben daha olmadım regl...senağlama

canim ya anlatsana su takas olayini. ben de evdeki halilari vs degistirecem. hatta istikbal oturma grubum var. onu da degistirecem. var mi eskiyi getir yeniyi gotur kampanyasi?

canım ben atlastan aldım..
yani şöyle eski halıyı 35-40 a falan sayıyorlar onun yerine belirlemişler işte modelleri tipleri onlardan veriyorlar o verdikleride 350 liralık halı...

birde bi kampanya daha vardı 2 halı 200 tl...
bende dedim benim halıları al ikisini 50 ye o iki tanesi 200 olandan ver...
yok abla olmaz abla onlar elimizde kaldı son halılar artık onlardan yapmıyoruz falan dedi..yok dedim ben o halılardan istiyorum onu beğendim tamam al işte iki tanesi 200 dedi..
yok dedim beni halıları da alacaksın düşeceksin ondan ...olmaz abla o halılarda düşme yapmıyoruz ..
iyi dedim vermiyorum bende halımı almıyorum sizden halı...
tamam hadi tamam ver halılarını al bunlardan vereyim dedi....hehehehehehehe...
sıkı bir pazarlıkla iki tane 4m2 halı verdim yerine atlas 4m2 halı aldım...

neden değiştirdin dersen benim güzel anacığım ben evlenirken bana halı almış en ucuzu en incesi ve en naylonu nerdeyse onu bulmuş canım anam neden dersen yanında 2 tane daha hediyesi varmı o yüzden almış...küçükleri bana verdi büyükleri kendi aldı...
yıkatıyorum 1 haftada kirleniyo siliyosun çıkmıyo kağıt gibi ince ..değiştir gitsin....
anlayacağın atlasa 150 tl taksit yaptım 2 de halı verdim...güzel kalın halıları kendime aldım....
ay çok uzuzn oldu bea...

ayyy masallah yawru kusa .... oku annesı nazar edersın bak anne babanın cok degermıs nazarı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…