- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.761
benimde moralim çok bozuk.annemin kasığında bir sertlik var.ve kist gibi birşeyde var.bugün doktora gidicez.çok korkuyorum.inşallah kötü birşey çıkmaz.dua edin bize lütfen.dünden beri ağlıyorum
kızlarrrr....
koptum geldim ....
coştum geldim....
sabah 8 de ipek uyandı onu emzirdim fırladım yataktan giyindim doğru parka spora 13 tane alet var ....8 den 9:30 a kadar durmadan spor yaptım ...kepekli ekmek aldım...eve geldim duş aldım ...kocişle ipek oynuyorlar yatakta bende kahvaltı bekliyorum kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
canım merak edecek bişey yok aynı sorun bende de oldu sanırım senin sezeryan seeryan olanlarda normalmiş ilk 6 ayda böyle şeylerin görülmesi yine de geçiş olsun
geçmiş olsun canım...tez zamanda sağlığına kavuşsun iyi haberlere inşallah...
ben ipeği özel avicenna hastanesine götürürüyorum.orada 10 lira muayne ücreti veriyorum aşılarıda yapılıyoır.orda yaptırdım 140 lira verdim kendi doktoru kendisi yaptı aşılarını....karma aşıları kalmamıştı taze gelecek dedi.geldiği zamanda ipek hastalandı yarın artık karma aşısı ve menejit aşısı olacak....
inşallah canım valla b vitamini yiyipte geçmesini bekleyemiyorum çünkü yara büyüdü ve çok acıyor tam dilimin ucunda dişlerime çarpıyor ve feci bir acı gözümden yaş geliyor.
ilacın adı piraldne....emziren annelerde bir araştırma yapılmamıştır diyo..ama 3 eczanede aynı ilacı tavsiye etti...artık yutmadığım sürece bişey olamz heralde ....diş doktorumda gargara verdi yutma sakın dedi gargara yap tükür demişti...
valla hamileyken daha çok müsade vardı ilaçlara hamileyken daha farklıymış yahu...
neyse ben halılarımı kaldırıcam bugün yenileri gelicek takas yapıtım ya evdekileride sarayım...görüşürüz yineeee
ya benim master daha bitmedi. 5 ders + 1 tez duruyor. bebek ayaklaninca hayatta yapamazsin ne yaparsan simdi yap dediler. elim gitmiyor yaaaaaaaaaaaaa.
benimde moralim çok bozuk.annemin kasığında bir sertlik var.ve kist gibi birşeyde var.bugün doktora gidicez.çok korkuyorum.inşallah kötü birşey çıkmaz.dua edin bize lütfen.dünden beri ağlıyorum
kim diyosa doğru demiş... bunun bi de diş çıkarması var...
mesela benimki gündüz hiç uyumaz gece de kalkar 1-2 saat oyun oynar... bi de şimdi azı dişleri geliyo sürekli ağlıyo... kızım dersen tam bir kolik... hiç bir şey yapamıyorum ben...
biz geldik....artık yerimizde durmuyoruz....maşallahımız var ki dönüyoruz :)
saatlerce gülüück atıp agag gugu yapıp baloncuk çıkarıp oynuyoruz :)
ya bu arada beyaz melek nerlerde?
ayyyy masallah sıze ne kadralık oldunu????
hanimlar biz rotavirus asisi olacagiz da? bu asi nereden alinir nerede yaptirilir?
eczanelerde satiliyor diye okudum. 114 lira dendi. bunu eczaneden alsak saglik ocaginda yaparlar mi?
ozel dr u getirirn 3. ayi bitirince yapalim dedi. hastanede 140mis. nasil oluyor yaptiranlar bir anlatabilir mi?
regl olunca öyle gidermi acaba benden de 2-3 kilo ay inşallah ya ben daha olmadım regl...senağlamageçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz:Saruboceq:
waaayyyy beni geçersin sen bu hızlaa aferumm çalışmaya devammvereliniortakŞeniz
bende azcık kahvaltı yaptım bende sporla başlıcaktım ama adet oldum şansımaki adetten sonra hemen kilo verimi daha kolay inşallah 10 gün içinde 3 4 kilo giderde hafiflerim:mymeka:
canim ya anlatsana su takas olayini. ben de evdeki halilari vs degistirecem. hatta istikbal oturma grubum var. onu da degistirecem. var mi eskiyi getir yeniyi gotur kampanyasi?
teşekkürler canım...
2 gün sonra tam 3 aya giriyoruz...ama maşallah dilli ve hareketli bir yavru oldu başıma...şuanda nasıl sesler çıkarıyo anlatamam.eşimle ben dayanamıyoruz...mutluluktan deli oluyoruz...:sm_cool:
adam akşam işten gelir gelmez tanıyo babayı nasıl gülüyo nasıl nazlar yapıp gukluyo anltamam.sanki şikayet ediyo beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?