- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.701
kızlar 2 problemim var...
1.doğumdan beridir kuyruk sokumumda ki kemik çok acıyor otururken kalkarken resmen ölüyorum...sizinde öylemi yaaa....tam kuyruk sokumumun orda yumruk k adar bi yer ağrı yok sadece otururken kalkarken acıyor ağlayacak gibi oluyorum mafoldumben
2. ağızımda sürekli yaralar çıkıyor 2 hafta önce yanağmın iç kısmı...bu son 3 gündür dilimin ucunda ve iç dudağımda beyaz yaralar evlenmeden öncede çok çıkardı...
limon tuzlu su gargara yapıyorum kulak çubuğu ile tuz bandırıyorum yok geçmiyo çok acıyyoorrrrrmafoldumben
walla kikoş bu video bana hiç yabancı değel...
ya kızlar benim kız emerken boncuk boncuk terliyo neden ki
ay evet senin ayşe meleği unutmuştum allah kolaylık versinnnnnnnn:gitme:
ya ben 2 gündür şu 5i biyyerde çayını araştırıyorum
içindekileri ayrı ayrı araştırdım hiçte emzirenlere bi zararı yokmuş bazılarının faydasıda varmış süte
ben yarın başlıcam bakalım sütümü ve kızımı izlicem yararı olursa da olmazsada söylerim sizede
saol canım bunu duymamıştım onada dikkat ederim artıkcanım sen genede dikkat et bizim bi arkadaş kullandı sonra hastanelik oldu...
tansiyonu çok düşürüyomuşlar...
selam verip kaçıcam kızlar..bugun yine dr daydım..artık bulanık gormeye basladım v panik oldum..antibiyotik verdi..bakalım..canım sıkkın bu duruma..
demetcim oyku zehrama masallah..tam kokoş bu kız ya ve tam yemelik masallah kuzucuga..çok tatlı çıkmış..
kikoşçum...senin prenseslere ne demeli..aglarkenki fotoyu gorunca aynı serra dedim cok benzettim walla..masallah guzel prenseslerine canım..
ayyy dimettt diloş çok teşekkür ederim hedayeleriniz içüüünnn...şindi gördüüümm...Şeniz Şeniz Şeniz
kızlar hediyeleriniz için çok saolun ama siz bana destek değil köstek oluyonuz
ben diyetteyim lütfen amaaaaa
herkjes uyuyor bir ben uyanikdun hem ogle hem aksam misafirim vardi. nazar mi degdi kuzuma nedir. o sakin bebek gitti ciglik cigliga aglayan bir bebek geldi. kalabaliga alisiktir ama ne oldu anlayamadim. babasini cagiordim. geldi susturdu:) gaz sancisi vardi sanirim cunku duruyor. birden aglamaya basliyordu. cok agladi benim tostosum.
Eda ixcmesine ragmen acayip cok sutum oldu gunlerden sonra ilk defa. gece de cok gazi vardi. dun yaptiklarimdan hangisi gaza sebep olmus olabilir?
a) kisir - hem gaz hem sut yapmis olabilir mi?
b) etimek tatlisi
c) sigara boregi
d) biber dolmasi
e) incir
f) armut
yorumlarinizi bekliyorum.
Bu arada birkac gecedir Eda cok huzursuz uyuyor. uyuyor ama basi hep sagda solda eli oynuyor. surekli kimil kimil. yavrumun bir sikintisi var ama cozemiyoruz. aglamiyor da, uyuyor da. yani o sikinti rahatsiz ediyor ama cok uzmuyor. anlamadim ne diye.
bu arada benim koltuk altimda sogil vardi. hamileligim ve dogumla beraber kocaman oldu. kipkirmizi. buyudu buyudu. sonra bir baktim simsiyah oldu . iyice buzuldu kuculdu. sonra bir baktim birgun kopup dusmus kendiliginden. artkadasim soylemisti aynisi onda dfa olmus hamileyken.
boynumda cok sigiller cikti ama simdi yoklar.
b)
ya kizlar, kayinvalidem dis yaptirmak icin Istanbul'a geliyor. dis yaptirmak kac ay surer biliyorsunuz. en az 3 ay
ustelik gorumcemle. gorumcem bekar.
arkadaslar bu konuyu editledim. cok ozele kacmisimcanim cok sikkin.
Fısher prıce katlanır salıncak alan var mı?
iyi akşamlar şekerler
nasılsınız bakalım
kızlar ben nezle oldum galiba senağlama
Imageshack - fotoraf0174
bgn alışverıse cıktık kızımla ben:)
agırlasmış ıyıce zor tasıdım ya sırtım koptu
hava güzel orda tabi kızlar için iyi olmuş artık ufakta seyreder etrafını biz bayadır park fln unuttuk gidemiyoruz hava bozuk burda zaten benim oğlanda dışarı çıkınca uyuyor gelene kadar hiç kalkmıyo kızım da biraz nezle gibi inş. yarına kadar geçer yoksa ufağa geçirecke korkuyorum devamlı kucak kucağa çünkü:sinifsinif:
slm kızlar kardeşimde yemeğe davetliydik şimdi geldik güya yemeğe gittim kendim yaptım yemeklerin çoğunu canım çıktı onun bebeği benden 1 ay sonra doğdu bebeğini ayaklarından indirmedi uyanıyor indirince diyor yani annemle bana kaldı herşey kendi bana gelince oturur ama kızımada babamız baktı ağlayıp durdu yavrum
bebeğimede ana kucağı aldım onun içine sokuyorum onu gidiyoruız geliyoruz ama ödüm kopuyor nefes alıyormu diye sürekli takip halindeyim
yarın inşallah rejime başlıyorum hiçbir kıyafetim olmuyor deliriyorum bu kiloları vermem lazım inşallah bozulmaz harika avcıyı gördünüzmü 27 kilo vermiş şok oldum az önce gazetede gördüm bende
selam kızlar demet hafsa kikoşş derin:hulya:
selam diloşummmmmm naber tatlım prenseslerim nasılll
kızlar 2. adetimide oldum bugün tam günüde oldum geçen ay bugün 5 6 damla lekelenmem oldu hemen kesildi bugün çok şükür normal geliyo hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile2
dilara hemen gel...
dimeeettt hoşgeldin şükür kavuşturana...
ya kızlar benim kız emerken boncuk boncuk terliyo neden ki
iyi haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5ya ben 2 gündür şu 5i biyyerde çayını araştırıyorum
içindekileri ayrı ayrı araştırdım hiçte emzirenlere bi zararı yokmuş bazılarının faydasıda varmış süte
ben yarın başlıcam bakalım sütümü ve kızımı izlicem yararı olursa da olmazsada söylerim sizede
inşallah canım inşallahhh :Saruboceq:hadi, bakalım kızlar hangimiz daha çok vereceğiz yaptıklarımızıanlatalımda birbirimizi motive edelim
huri maşallah canım gece gece epeyce spor yapmışsınkikoleyim bence bir zararı yoktur bitki nede olsa ama raştır yinede canım
iyi hoşta bana yine bu hafta misafir haber verdi hamurişini katiyen yememek lazım nasıl dayanacağım bilmiyorum yaaaa kızlar bak ben diyet gruplarından 5. gruba girdim orada insan çok güzel motive oluyor gelmek isteyen olursa tabiki ben sabah yemiyorum kşam yemeğe davetli oluyorum kaçıyor 3 gündür yemeklerde geziyorum nasıl yapacağım diyet inşallah başaracağım herkez dalga geçiyor doğum yapmadın galiba babam bile metin akpınar gibi oldun kız diyor onlara gününü göstereceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?