2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım ben bilmiyorum neden kusuyor ayşe melek

valla kızlar şaşıyorum size nasıl oturuyorsunuz ben gözlerimi açamıyorum aslında aklım sizlerde ama iyi geceler

valla derincim biz sabah 9 alt değiştikten sonra emişerek bi uyuyoruz kızımla akşama kadar yatsam yanında arada emer uyur valla kime çektiyse bayılıyo sabah uykusunaaa:lepi:

iyi geceler canım

dimittttt dimittttt bu saate kadar nerdesin kız....

canım izmite gittik bugün outlet center - özdilek gezdik
kızımın uzun kollulara ihtiyacı vardı malum havalar soğudu
indirimlerden alayım dedim
akşama kadar gezmişiz dönüşte de eltim aradı yemeğe çağırdı kızı özlemişler oraya gittik
ee ordaykemn maç başladı tabi bitmeden kalkmadı benimki
baya bi geç oldu yani

kızlar hadi bakalım vereceğiz kiloları
huriş ben senin yaptığın kadar spor yapabilsem bana yetecek anacım ama bi bismillah deyip başlayamadımmmmmmmmmmmmm

üşüdüm bi şal alayım bide kanepe ahalisini yerlerine göndereyim geliyorum

kızşlar ya star dust yok ne zamandır haberiniz var mı nerelerde
merak ettim valla

beyaz melek de yok hiç değilse arada girip yazardı uzun zaman oldu yok

zuzum tatildeydi onu biliyorum

ipeğimu da yok bayadır

benim kocişin benimlwe yatak sohbeti edesi tuttu yalvarıp duruyo gidelim die malum sabahta spora kalkıcam heheheh

kısacası ben kaçar ya ben mavi ayakkabı almıştım çıkmıyo getti puanlarııımmm..
kızlar işin şakası çok uyukum var ben kaçıyorum üzgünüm dimit bu hafat gececiyim yavrum merak etme yarın geceden sonra burdayım...

canım ben bilmiyorum neden kusuyor ayşe melek

ya demetcim bi sürü araştırıldı bi sebep yok...

bebekkende çok kusuyodu...ama yaşına geldiğinde epey düzelmişti...

şimdi tekrar başladı...bu seferkini dr lar psikolojik diyo...

diyelim biri eve geldi o gün berrayla çok ilgilendi akşamda melek hemen huysuzluk yapmaya başlıyo akabninde de kusuyo...:sinifsinif: :sinifsinif:

bide o kadar ani oluyo ki....onu geçtim resmen hortum gibi oluyo ....hamilaliğimin son haftasındaydım hiç unutmuyorum yatağının nevresimini aynı gün içinde iki kere yıkadım...

bide ben inanılmaz hassasım koku konusunda...artık koku kalmasın diye canım çıkıyo silip yıkamktan...:sinifsinif: :sinifsinif:

ayy canım yaa kıyamamm
<or gerçekten
inşallah geçer canım hassas bir çocuk demek ki:gitme:

hurişcim iyi uykular Şeniz

kızlar benimde başım fena ağrıyor çok yorulmuşum bende yatayım sizlere iyi muhabbetler iyi geceler Şeniz

kızlar bende kaçaaarrrrrr.....

önümde yoğun bi hafta var...

yarın troid testlerimin tekrar zamanıo geldi onları yaptırca...kablolu tv için elemen gelecek...

salı troitten dr kontrolum var...

çarşamba şimdilik boşum..

perşembe mutfağa tül diktirdim onun montajı için gelecekler....stor yaptırdım delecekler falan toz çıkar ardından mutfağı incden temizlemem gerekecek...

cuma yemek ve temnizliğimin bi kısmını yapıcam..

c.tesi yemeğe misafirim var eşimin müdür arkadaşları gelecek biraz daha özenli bişiler yaomalıyım...

pazar da bizim bi arkadaş grubumuz var onlarla her 15 de bir toplanırız bu hafta sıra bende....

neyse ben yetıp enerji toplıyım bari

hadi by by...

benimde moralim çok bozuk.annemin kasığında bir sertlik var.ve kist gibi birşeyde var.bugün doktora gidicez.çok korkuyorum.inşallah kötü birşey çıkmaz.dua edin bize lütfen.dünden beri ağlıyorum

sana kocaman bi maşalalhhhh o zaman :lepi:

günaydın kızlar
benim oğlan diş çıkartıyo
nasıl yani ....nasıl diş çıkartıyo ya daha çok erken değil mi ya...üffff inşallah bizimki o kadar erken başlamaz...

günaydın kızlar
günaydın opuyorumnanaktan

kibelecim fısher price katlanır salıncağını kullanıyorum ben.çokda memnunum.dur resmini koyuyim sana

kızlarrrr....
koptum geldim ....
coştum geldim....
sabah 8 de ipek uyandı onu emzirdim fırladım yataktan giyindim doğru parka spora 13 tane alet var ....8 den 9:30 a kadar durmadan spor yaptım ...kepekli ekmek aldım...eve geldim duş aldım ...kocişle ipek oynuyorlar yatakta bende kahvaltı bekliyorum kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

günaydın kızlar
benim oğlan diş çıkartıyo
çok erken gördünmü dişi hep ağızları sulu ama başlarmış şimdiden sulanmaya 6 dan sonra fln çıkar gibi geliyo bana
benimde moralim çok bozuk.annemin kasığında bir sertlik var.ve kist gibi birşeyde var.bugün doktora gidicez.çok korkuyorum.inşallah kötü birşey çıkmaz.dua edin bize lütfen.dünden beri ağlıyorum
selsin inş. bugün iyi haberlerle dönersiniz iyi düşünün iyi olsun :1hug:

ooh hadi bakalım gitsin kilolar kahvaltıyaa ne hazırladın bakem geçerken pastane pohaçası veya börek fln aldınmı cokacimcoook

cnm ya ılk gunden cok yuklenmeseydın haı akalım sporla ddaha cabuk olur benım ole bı sansım yok bak ne gzl ustelık 3gunden berıde saldım ama devam saldım dıye bırakmıcam verdım ya ıkı kılo bayrama kadar 65olsam ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…