- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.721
yaa canım hiç sorma....
ne zaman dır aklımda antreyi halı kaplatacam sırf bunun bu kusmaları yüzünden cesaret edemiyorum....
halılarım desen esmen eskidi yıkamaktan...
2,5 yaşına geldi hala devam...
valla kızlar şaşıyorum size nasıl oturuyorsunuz ben gözlerimi açamıyorum aslında aklım sizlerde ama iyi geceler
dimittttt dimittttt bu saate kadar nerdesin kız....
canım ben bilmiyorum neden kusuyor ayşe melek
ya demetcim bi sürü araştırıldı bi sebep yok...
bebekkende çok kusuyodu...ama yaşına geldiğinde epey düzelmişti...
şimdi tekrar başladı...bu seferkini dr lar psikolojik diyo...
diyelim biri eve geldi o gün berrayla çok ilgilendi akşamda melek hemen huysuzluk yapmaya başlıyo akabninde de kusuyo...:sinifsinif: :sinifsinif:
bide o kadar ani oluyo ki....onu geçtim resmen hortum gibi oluyo ....hamilaliğimin son haftasındaydım hiç unutmuyorum yatağının nevresimini aynı gün içinde iki kere yıkadım...
bide ben inanılmaz hassasım koku konusunda...artık koku kalmasın diye canım çıkıyo silip yıkamktan...:sinifsinif: :sinifsinif:
sana kocaman bi maşalalhhhh o zaman :lepi:kızlar bende kaçaaarrrrrr.....
önümde yoğun bi hafta var...
yarın troid testlerimin tekrar zamanıo geldi onları yaptırca...kablolu tv için elemen gelecek...
salı troitten dr kontrolum var...
çarşamba şimdilik boşum..
perşembe mutfağa tül diktirdim onun montajı için gelecekler....stor yaptırdım delecekler falan toz çıkar ardından mutfağı incden temizlemem gerekecek...
cuma yemek ve temnizliğimin bi kısmını yapıcam..
c.tesi yemeğe misafirim var eşimin müdür arkadaşları gelecek biraz daha özenli bişiler yaomalıyım...
pazar da bizim bi arkadaş grubumuz var onlarla her 15 de bir toplanırız bu hafta sıra bende....
neyse ben yetıp enerji toplıyım bari
hadi by by...
nasıl yani ....nasıl diş çıkartıyo ya daha çok erken değil mi ya...üffff inşallah bizimki o kadar erken başlamaz...günaydın kızlar
benim oğlan diş çıkartıyo
günaydın opuyorumnanaktangünaydın kızlar
günaydın kızlar
çok erken gördünmü dişi hep ağızları sulu ama başlarmış şimdiden sulanmaya 6 dan sonra fln çıkar gibi geliyo banagünaydın kızlar
selsin inş. bugün iyi haberlerle dönersiniz iyi düşünün iyi olsun :1hug:benimde moralim çok bozuk.annemin kasığında bir sertlik var.ve kist gibi birşeyde var.bugün doktora gidicez.çok korkuyorum.inşallah kötü birşey çıkmaz.dua edin bize lütfen.dünden beri ağlıyorum
ooh hadi bakalım gitsin kilolar kahvaltıyaa ne hazırladın bakem geçerken pastane pohaçası veya börek fln aldınmı cokacimcoookkızlarrrr....
koptum geldim ....
coştum geldim....
sabah 8 de ipek uyandı onu emzirdim fırladım yataktan giyindim doğru parka spora 13 tane alet var ....8 den 9:30 a kadar durmadan spor yaptım ...kepekli ekmek aldım...eve geldim duş aldım ...kocişle ipek oynuyorlar yatakta bende kahvaltı bekliyorum kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?