2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ayşemeleğim ilk mamaya başladığımız zamanlar....
tam bi kabustu....
tabaktaki yemeğin yarısı suratına be üzerinde olurdu genelde.....

oyyy o gunler ya masallah desene yıne baslıcaz yedıydı yemedıydı ayyy ınsallah heısi iştahlı olurda bebeklerın anneler uzulmez....

masaallh tatlişkoya

oyyy o gunler ya masallah desene yıne baslıcaz yedıydı yemedıydı ayyy ınsallah heısi iştahlı olurda bebeklerın anneler uzulmez....

masaallh tatlişkoya

inşallah...
tek umudum belki berra yemeği sever..
meleğe ne yaptıysam sevdirememiştim....
bi keresine dr pirinç unu ver dediğinde tatlandırmak için pekmez kattım yemedi, seker attım azıcık içine gene yemedi
en son annem bi de limon damlat bi kaç damla bakalım napacak dedi
ve yaptım limonlu pirinç ununu yedi.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah bu dönemde hepimize booooollll sabırlar versin....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayyyy cn m sorma bende gamzedde cok zorlandım yemezdı hıcbıseyı ınsallah bu yıcek gıbı gorunuyor ama .....
şimdi ben bı hısımla ahmet kerem uyumusken ewımı temızleyım toz alayım gamzenın odevı var onu yonlendırdım ısımı bıtırene kadar onunla ugrasır sonra yemek flaan bakalım nasıl bır gun olcak ıkısıde ewde olunca baya bı zor oluyorda ....

kolay gelsin canım...
bende babayı bekliycemn o gelmeden bişi yapamıyorum...
evi kaçgündür süpüremedim bile.....

slm herkese. gerçekten de çok sıkıcı. evde otur otur sıkıldım artık. 6 kasımda iş başı yapacağım. bir taraftan sıkıcı günler sona erecek diye seviniyorum. ama bir diğer taraftan oğlumdan ayrı kalacağım için biraz burukluk var. neyse ki cuma günü annem gelecek. oğluma bakacak. içim bu konuda rahat.

selam kızlar.

park yatak kullananlar mennunmusunuz içine beşiğe koyulan yataklardanmı koydunuz bide salıncak alanlar olmuştu hangi marka aldınız acil fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

Biz chicco lx lullaby almıştık, çok memnunuz. Tatile, istabula falan giderken katlayıp götürdük yanımızda.

İçine yatak almadım. Gerek olsa yatağıyla satarlardı zaten.

Bu arada eşi,annesi kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum...

Biz chicco lx lullaby almıştık, çok memnunuz. Tatile, istabula falan giderken katlayıp götürdük yanımızda.

İçine yatak almadım. Gerek olsa yatağıyla satarlardı zaten.

karyolayıda yataksız satıyolar ama içim el vermedi bebeği suntanın üzerine yatırmaya...

amann ne kadar şanslısın cnm... walla işe başlamak bi dert çalışmamak bi başka dert.. ama çalıştığım için hep mutlu oldum ben de.. hakkımızda her zaman hayırlısı olsun..

amann ne kadar şanslısın cnm... walla işe başlamak bi dert çalışmamak bi başka dert.. ama çalıştığım için hep mutlu oldum ben de.. hakkımızda her zaman hayırlısı olsun..

evet canım şanslıyım. annem izmirden kalkıp geliyor, babamla tabi ki, bebeğime bakmak için. bir yaşına kadar bakacak. ama ondan sonra da bizim gitmemizi istiyor. ben de çok istiyorum izmire gitmeyi. burayı sevmiyorum. bebeğime de kayınvaldemin bakmasını hiç istemiyorum. bana diyor ki oradan annen kalkıp gelmesin ben bakarım. ben de yok sağol kadın gelmek istiyor dedim. ama aslında annemi ben istedim.

:))) aynı duyguları paylaşıyoruz.. benim de şimdi annem geldi antalya dan .. şimdi de kısmetse biz gidicez tamamen antalya ya taşınmayı düşünüyoruz. pzt eşim gidecek ev falan bulunca bizi de alacak 1 aya kadar... orada da annem bakacak...

senin adına çok sevindim canım. benim de öğretmenlik mevzumu bekliyoruz. belki atamam olur o zaman da iki defa taşınmak zorunda kalmayalım diye bekliyoruz. eğer atamam olmaz da bankacılığa devam edersem izmire kesinlikle gideceğim. bu şehirde oğlumu büyütmek istemiyorum

karyolayıda yataksız satıyolar ama içim el vermedi bebeği suntanın üzerine yatırmaya...
delikafadulden:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

aaaa ne güzel demek antalyaya geliyosun :smiley-cool:
inşallaqh sizin için hayırlısı olur

günaydın herkese güzel bi hafta sonu olsun hepimiz içinzemuszemus

günaydın iyi hafta sonlarıı kızlarrr

bugün anlaşılan herkes gezmelerdeezemuszemus
yok kız 11 de kalktık ipekle...ehu ehuh euhe

ayşemeleğim ilk mamaya başladığımız zamanlar....
tam bi kabustu....
tabaktaki yemeğin yarısı suratına be üzerinde olurdu genelde.....
oyy maşallahh yavruya bak maşşaalllhhhh.

bızımkıde surekl calısıyor walla bak dıcem aksamustu duzcee gezmeye gecelim oda dıcek cok yoğunum baska zaman gıderız alıstık artık
sende bazen çok yorgunum al kereme gamze e bak biraz bende gezmeye gidicem de çık ...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2

kolay gelsin canım...
bende babayı bekliycemn o gelmeden bişi yapamıyorum...
evi kaçgündür süpüremedim bile.....
iki çocuk olunca heralde ben ipekle saolsun maşallah güzel işlerimi yapabiliyoru martık..oda geliyor mutfağa peşimde dolandırıyorum onuda...koltuğunda kaydirigubbakcemile3

çok sevindim senin adına anne gidince çok üzülmüştün...hahayytt benim annem 4 km lik yolda sen bak ben çalışayım dedim de.kıçına güvenen çıkar kaf dağına dedi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sizinkiler izmirden geliyorlar...

inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun

hayırlısı..
eşiminde iş yeri tuzla düzce kocaeli o taraflara taşıncakmış. 3seneye düşünülüyormuş...bakalım 3 seneye o taraflara geçebiliriz ....nazlıbaharıma yakın olurum ehu ehu heu heukaydirigubbakcemile3:içelim::1hug:

sağol cnm. inşallah hakkımız da hayırlısı olur..

ayy evett geliyorum walla ben de çook mutluyum zaten ablam annem kardeşim orada bi ben eksiktim tamamlanıcaz allah ın izniyle..sen merkezdemisin cnm ?

neee huriş burlaramı gelıyonuz hadı ınsallah cnm ya walla beklerız cok sevındım bızde bulusuruz o zmn ne gözel yaaa

ay harika bi foto olmuş hafsa. maşaallah kızına sanada allah kolylık versin bizim durumumuz ne olacak bakalım mamalarda

aaa eyetkiner gidiyor musun? senin adına sevindim.en azıdnan yalnız olmayacaksın artık gitmeden buluşsaydık bii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…