- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.481
ayşemeleğim ilk mamaya başladığımız zamanlar....
tam bi kabustu....
tabaktaki yemeğin yarısı suratına be üzerinde olurdu genelde.....
oyyy o gunler ya masallah desene yıne baslıcaz yedıydı yemedıydı ayyy ınsallah heısi iştahlı olurda bebeklerın anneler uzulmez....
masaallh tatlişkoya
ayyyy cn m sorma bende gamzedde cok zorlandım yemezdı hıcbıseyı ınsallah bu yıcek gıbı gorunuyor ama .....
şimdi ben bı hısımla ahmet kerem uyumusken ewımı temızleyım toz alayım gamzenın odevı var onu yonlendırdım ısımı bıtırene kadar onunla ugrasır sonra yemek flaan bakalım nasıl bır gun olcak ıkısıde ewde olunca baya bı zor oluyorda ....
selam kızlar.
park yatak kullananlar mennunmusunuz içine beşiğe koyulan yataklardanmı koydunuz bide salıncak alanlar olmuştu hangi marka aldınız acil fikirlerinizi bekliyorum kızlar.
Biz chicco lx lullaby almıştık, çok memnunuz. Tatile, istabula falan giderken katlayıp götürdük yanımızda.
İçine yatak almadım. Gerek olsa yatağıyla satarlardı zaten.
slm herkese. gerçekten de çok sıkıcı. evde otur otur sıkıldım artık. 6 kasımda iş başı yapacağım. bir taraftan sıkıcı günler sona erecek diye seviniyorum. ama bir diğer taraftan oğlumdan ayrı kalacağım için biraz burukluk var. neyse ki cuma günü annem gelecek. oğluma bakacak. içim bu konuda rahat.
amann ne kadar şanslısın cnm... walla işe başlamak bi dert çalışmamak bi başka dert.. ama çalıştığım için hep mutlu oldum ben de.. hakkımızda her zaman hayırlısı olsun..
evet canım şanslıyım. annem izmirden kalkıp geliyor, babamla tabi ki, bebeğime bakmak için. bir yaşına kadar bakacak. ama ondan sonra da bizim gitmemizi istiyor. ben de çok istiyorum izmire gitmeyi. burayı sevmiyorum. bebeğime de kayınvaldemin bakmasını hiç istemiyorum. bana diyor ki oradan annen kalkıp gelmesin ben bakarım. ben de yok sağol kadın gelmek istiyor dedim. ama aslında annemi ben istedim.
:))) aynı duyguları paylaşıyoruz.. benim de şimdi annem geldi antalya dan .. şimdi de kısmetse biz gidicez tamamen antalya ya taşınmayı düşünüyoruz. pzt eşim gidecek ev falan bulunca bizi de alacak 1 aya kadar... orada da annem bakacak...
delikafadulden:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3karyolayıda yataksız satıyolar ama içim el vermedi bebeği suntanın üzerine yatırmaya...
:))) aynı duyguları paylaşıyoruz.. benim de şimdi annem geldi antalya dan .. şimdi de kısmetse biz gidicez tamamen antalya ya taşınmayı düşünüyoruz. pzt eşim gidecek ev falan bulunca bizi de alacak 1 aya kadar... orada da annem bakacak...
günaydın herkese güzel bi hafta sonu olsun hepimiz içinzemuszemus
yok kız 11 de kalktık ipekle...ehu ehuh euhebugün anlaşılan herkes gezmelerdeezemuszemus
oyy maşallahh yavruya bak maşşaalllhhhh.
ayşemeleğim ilk mamaya başladığımız zamanlar....
tam bi kabustu....
tabaktaki yemeğin yarısı suratına be üzerinde olurdu genelde.....
sende bazen çok yorgunum al kereme gamze e bak biraz bende gezmeye gidicem de çık ...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2bızımkıde surekl calısıyor wallabak dıcem aksamustu duzcee gezmeye gecelim oda dıcek cok yoğunum baska zaman gıderız alıstık artık
iki çocuk olunca heralde ben ipekle saolsun maşallah güzel işlerimi yapabiliyoru martık..oda geliyor mutfağa peşimde dolandırıyorum onuda...koltuğunda kaydirigubbakcemile3kolay gelsin canım...
bende babayı bekliycemn o gelmeden bişi yapamıyorum...
evi kaçgündür süpüremedim bile.....
çok sevindim senin adına anne gidince çok üzülmüştün...hahayytt benim annem 4 km lik yolda sen bak ben çalışayım dedim de.kıçına güvenen çıkar kaf dağına dedi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sizinkiler izmirden geliyorlar...slm herkese. gerçekten de çok sıkıcı. evde otur otur sıkıldım artık. 6 kasımda iş başı yapacağım. bir taraftan sıkıcı günler sona erecek diye seviniyorum. ama bir diğer taraftan oğlumdan ayrı kalacağım için biraz burukluk var. neyse ki cuma günü annem gelecek. oğluma bakacak. içim bu konuda rahat.
inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsunsenin adına çok sevindim canım. benim de öğretmenlik mevzumu bekliyoruz. belki atamam olur o zaman da iki defa taşınmak zorunda kalmayalım diye bekliyoruz. eğer atamam olmaz da bankacılığa devam edersem izmire kesinlikle gideceğim. bu şehirde oğlumu büyütmek istemiyorum
delikafadulden:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
aaaa ne güzel demek antalyaya geliyosun :smiley-cool:
inşallaqh sizin için hayırlısı olur
senin adına çok sevindim canım. benim de öğretmenlik mevzumu bekliyoruz. belki atamam olur o zaman da iki defa taşınmak zorunda kalmayalım diye bekliyoruz. eğer atamam olmaz da bankacılığa devam edersem izmire kesinlikle gideceğim. bu şehirde oğlumu büyütmek istemiyorum
delikafadulden:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
aaaa ne güzel demek antalyaya geliyosun :smiley-cool:
inşallaqh sizin için hayırlısı olur
çok sevindim senin adına anne gidince çok üzülmüştün...hahayytt benim annem 4 km lik yolda sen bak ben çalışayım dedim de.kıçına güvenen çıkar kaf dağına dedi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sizinkiler izmirden geliyorlar...
evet canım çok üzülmüştüm. sonra ben gittim. şimdi de o gelecek. anne baba konusunda çok şanslıyım. her zaman her konuda destek oldular bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?