2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ay maşallah ayşemeleğe çok tatlı çıkmış

bende dün ilk defa şeftali muz ve elpa püresi yedirdim karışık aman allahım o ne yemek bayıldı resmen seviniyo yerken emer gibi yemeye çalıştı ilk önce kaşıktan ama alıştı 10 gün erken verdim gerçi ama arada veriyorum 2-3 kaşık alışsın hem vitamin olsun kuşuma

aaa eyetkiner gidiyor musun? senin adına sevindim.en azıdnan yalnız olmayacaksın artık gitmeden buluşsaydık bii

ewett cnm yaa kısmetse gidicez.. pzt eşim gidecek ben de 2 aya kadar giderim. buluşalım tabii.. ben de çok isterim walla..

ay harika bi foto olmuş hafsa. maşaallah kızına sanada allah kolylık versin bizim durumumuz ne olacak bakalım mamalarda

teşekkür edrim...
inşalllah temmuz bebişleri yemek ayırt etmezler....
allah hepimizin yardımcısı olsun
ne kadar heycan verici olsada zor bi süreç bizleri bekliyo....kafamçokkarıştı

ay maşallah ayşemeleğe çok tatlı çıkmış

teşekkür ederiz teyzesi...
ayşemelek bana yemek konusunda çok sıkıntı çektirdi inşallah berra öyle olmaz diye dualar ediyorum...

bu da cadı öyküm

maşallah öyküye annesi ne çabuk büyüyo...

mervecim hayirli olsun.
genel mi lokal anesteziyle mi yaptirdiniz, bir de kim yapti
cocuk cerrahi mi urolog mu
bizim de babamiz cok istiyor ben korkuyorum nedense

yok canım biz evde yaptırdık pipisine iğne vurdular emekli bir sağlık memuru yaptı bence korkma cabuk iyileşti 1 haftada düzeliyor

neee huriş burlaramı gelıyonuz hadı ınsallah cnm ya walla beklerız cok sevındım bızde bulusuruz o zmn ne gözel yaaa
bikmiyorum bi gideriz diyo bi gitmeyiz zaman ne gösterecek belli olmaz.da bırakamaz bizimki buraları anasını babasını bırakamaz..
şaşırıyorum size....yani ben ipeğin miğdesine bişey olur die daha veremiyorum 3 ayı yeni bitti...4 ayı bitince 5. ayının içinde ben vericem inşallah..onuda doktora sormadan vermem...

bu da cadı öyküm

maşallah öykücüğe yeni uyanmış burda heraldse...

canım 1 hafta da iyileşti ilk gece ağladı artık önermiyorlar 5. aydan önce sonrada 5 yasına kadar tehlikeli diorlar bence yaptır cok gecikmeden

huricim öykü de 10 gün sonra falan 4 ü dolduruyo 5 e giriyo de tadımlık verebilirsin dedi 2-3 çay kaşığı verdim güzelim

cnm acil şifalar diliyorum eşine
herkese merhaba....
ek gıdalara basladınızmı hanımlar?
ben başlamadım cnm henüz erken diye düşünüyorum kasım sonu başlarız inşallah
cnm snn 9. sene yine hoş bi durum değil tabiki ama benim eşim 3. yılımızı ve doğum günümü unuttu bu sene ben oğluşumun gelmesine bağlıyorum biraz hayatımızı değiştirdi aklımı başımızdan aldı galiba

karyolayıda yataksız satıyolar ama içim el vermedi bebeği suntanın üzerine yatırmaya...

Canım, karyola ile park yatak tabi ki farklı.
Ben de park yatak alacağım zaman yatak ta alacaktım ama chiccodaki görevli beni ikna etti. Sonuçta park yatak o haliyle kullanılsın diye üretiliyor.Argesinde testlerden geçiriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…