- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.501
aaa eyetkiner gidiyor musun? senin adına sevindim.en azıdnan yalnız olmayacaksın artık gitmeden buluşsaydık bii
ay harika bi foto olmuş hafsa. maşaallah kızına sanada allah kolylık versin bizim durumumuz ne olacak bakalım mamalarda
ay maşallah ayşemeleğe çok tatlı çıkmış
nasıl bişey bu kitap canım internette bulamadım
nasıl bişey bu kitap canım internette bulamadım
mervecim hayirli olsun.
genel mi lokal anesteziyle mi yaptirdiniz, bir de kim yapti
cocuk cerrahi mi urolog mu
bizim de babamiz cok istiyor ben korkuyorum nedense
bikmiyorum bi gideriz diyo bi gitmeyiz zaman ne gösterecek belli olmaz.da bırakamaz bizimki buraları anasını babasını bırakamaz..neee huriş burlaramı gelıyonuz hadı ınsallah cnm ya walla beklerız cok sevındım bızde bulusuruz o zmn ne gözel yaaa
şaşırıyorum size....yani ben ipeğin miğdesine bişey olur die daha veremiyorum 3 ayı yeni bitti...4 ayı bitince 5. ayının içinde ben vericem inşallah..onuda doktora sormadan vermem...ay maşallah ayşemeleğe çok tatlı çıkmış
bende dün ilk defa şeftali muz ve elpa püresi yedirdim karışık aman allahım o ne yemek bayıldı resmen seviniyo yerken emer gibi yemeye çalıştı ilk önce kaşıktan ama alıştı 10 gün erken verdim gerçi ama arada veriyorum 2-3 kaşık alışsın hem vitamin olsun kuşuma
maşallah öykücüğe yeni uyanmış burda heraldse...
sağol cnm uyardığın için öle çok seytermiyor ama bazen bebek kanalı açıp seyrettitiyordum onlar daha yavaş ve müzikleri fln daha sakin ninni gibi şimdi, burda okuduktan sonra onu da açmıyorum . ama bi yandan da düşünüyorımda ewelden böle twden sakınma koruma yapmıyoalrdı reklamları çok sever çocuklar onla yemek yediren anneleri bilirim tabi dikkat etmekte fayda var ..... sünnet olmuş oğlun geçmiş olsun derlerya damatlığınıda göstersin ALLAH bizde istiyoruz ama korkuyorum çok ufak canı acır çok nasıl yaptırdın biraz anlatırmısın ..
cnm acil şifalar diliyorum eşinealıntılardan gördüm şimdi ,
çiçeks geçmiş olsun canım , Allah korumuş , inşallah annenin de bi şeyciği yoktur , çıkmaz sonra da ..
demetimm geçmiş olsun eşine , kız size ne oluyo böyle yaa , bi kurşun mu döktürcen , üzerlik mi tütsülüycen , yap bi şeyler ya .. Allah acil şifalar versin kocişine ..
bu arada benim eşim de salı günü ameliyat olacak .. salı günü okulum var , ilk ders günüm , inşallah arıza çıkarmazlar izin istiycem ptesi günü .. işin kötüsü bu senenin rapor hakkı makkı kalmadı , hepsini hamileyken yemiştim :S
ben başlamadım cnm henüz erken diye düşünüyorum kasım sonu başlarız inşallahherkese merhaba....
ek gıdalara basladınızmı hanımlar?
cnm snn 9. sene yine hoş bi durum değil tabiki ama benim eşim 3. yılımızı ve doğum günümü unuttu bu sene ben oğluşumun gelmesine bağlıyorum biraz hayatımızı değiştirdi aklımı başımızdan aldı galibaama genede teşlkler o zamanda aileden kimse hatırlamamıştı en önemliside kocam da unuttu bu sene gerçi kötü zmana denk geldi göreve yeni başlamıştı hemde gece ikilere kadar çalışıyo fln unuuttu bende bütün gün bekledim kutlamayınca ertesi sabah işe yollarken hadi geçmiş evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedimşok oldu aaa niye hatırlatmamışmışmışm gelde parçalamaaa:mymeka:
bluee ufak bi kaza atlatmışsınız geçen gün geçmiş olsun nazar değimiş yakışıklı oğluna
sağol cnm teşekkür edriz ama ucuz atlattık
maşallah....
ayşemeleğim ilk mamaya başladığımız zamanlar....
tam bi kabustu....
tabaktaki yemeğin yarısı suratına be üzerinde olurdu genelde.....
kangurum.com da var
soldaki oyun ve oyuncaklara tıkla 2.sayfadaki 3.oyuncak sesli ama hikayeyi sen uyduracaksın büyük resimler var istersen ben ddetaylı resmini cekerim bakarsın
karyolayıda yataksız satıyolar ama içim el vermedi bebeği suntanın üzerine yatırmaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?