2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

beyaz melek ve hafsa , maşallah kızlarınıza , ne kadar büyümüşler ..
melek hakkaten senin kızın bi cadı bakışı var o resimde :))
benim huysuz oğlum gibi mi yoksa senin kzın da

bizim tostos acıkınca sinirleniyo çok ve iki elini yumruk yapıyo , kucağımdaysa resmen omuzlarıma vuruyo çırpınırken (

ya kızlar , acıkınca bu kadar sinirlenmesi normal mi , şeker hastası felan değildir diil mi :bbo:

Bence normaldir sinirlenmesi. Benimki de sinirleniyor bazen, hatta memeyi tutmuyor bile bir süre.
Niye şeker hastası olsun ki, öyle mi belirti verirmiş bebeklerde hiç duymamıştım.

Allah korusun cnm ya ne şekeri benim oğlumda sinrilenince yumruklarını sıkarak ağlıyor. benim şeker sorunum yok ailemizdede yok. senin paşandada yoktur aklına kötü şeyler getirme bence maşallah oğluna annesi.

elleri de terliyor , öyle bir şey okumuştum sanki netten
hani şeker hastaları da aç kalmaya dayanamaz ve çok sinirli olurlarmış ya , bir de o yüzden ..
yani eldeki verileri bu konudaki duyum ve varsayımlarla eşleştirince acaba olabilir mi ki dedim , yoksa net bir bilgi sahbi değilim . googledan araştırıp ordan burdan okuyup gereksiz fazla bilgilerin içinde boğulmak istemediğimden mutlaka bi bilen çıkar diye burada sorayım dedim :sm_confused:

ayy sorma canım ya tam cadı bunlar uykusu gelipte uyutmayınca karnı acıkıpta doyurnayınca canı sıkılıpta onu eylendirmeyince çok fena sinirleniyo ve öyle cadı ki gözünü kapatıp öyle ağlıyo beni teselli edemesinler diye katiyen ağlarken gözlerini açmıyo çok cadılar ya

çok normal canım ya öyle şeyler düşünmekaydirigubbakcemile5

kizlar yadiklariniza bakiyorum ama yazamiyorum. affedin. bebekleinizin resimlerini gordum. bin kere masallah. hasta olan arkadaslarimiza, esi annesi kaza geciren hasta olan arkadaslarimiza gecmis olsun. Allah daha buyuk sikinti vermesin,

kizimin resmini koyuyorum. bugun 3 aylik olduk. 61 cm 6200 gr.
2 haftadir cok kotu grip ve gecmiyor bir turlu

Kızımın da ayakları terliyor. eller hep ağızda olduğundan ellerini bilemeyeceğim.

Kaç saatte bir acıkıyor oğlun?

Bence şeker falan yoktur ama için rahat etsin istersen doktoruna götür,gerek görürse tahlil yaptırır.

inşallah canım .. vesvese işte , durduk yerde insanın içini kemiriyor klava:

iyi geceler kızlar öykü uyuyo bende yatıpğ dinleneyim
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum

bak sen küçük cadıya , ya mercimek kadar boylarına bakmadan huy ediniyorlar ya bu kuzular , tut ısır her yerini :))
iyi geceler , ben de öperim tatlı cadıyı

ya benim dr.um 1 yaşına kadar ter bezleri çalışmaz demişti , ama terliyorlar işte , o ter değilse ne peki dimi ama :uhm:
dr.a kalsa 2,5-3 saatte emzirmeliyim ama benimki 1,5 saat olunca huysuzlanmaya başlıyor , 2. saate kalmadan emişme başlıyor bazen ..
dr.a sağdıüım sütten yada gerekirse mamadan nekadar vermem gerekiyor , bir de 3 ayı doldurduk , ne zaman sünnet yaptırabiliriz diye sormak için aradığımda bunu da sorayım en iisi

Kibele; çok tatlı bir kızın var maşallah. ısmi Eda idi sanırım??
Çook severim Eda ismini. Küçük kardeşimin ismi çünkü.Öyle çok seviyorum ki O'nu elimde olsa kızımın adını da Eda koyacaktım, teyzesi gibi tatlı olsun diye :)

Off grip mi geçmiş olsun Hiç kıyamıyorum miniciklerin hasta olmasına. Acil şifalar diliyorum.

Benim kızım da evdeyken 1,5-2 saatte bir emmek istiyor.
Gezmeye gittiysek 3-4 saat bile emmek aklına gelmiyor.Çok seviyor gezmeyi :)
Terliyorlar kesinlikle. Belki ter bezleri olması gerektiği gibi çalışmıyordur sadece.

Benim kızım da evdeyken 1,5-2 saatte bir emmek istiyor.
Gezmeye gittiysek 3-4 saat bile emmek aklına gelmiyor.Çok seviyor gezmeyi :)
Terliyorlar kesinlikle. Belki ter bezleri olması gerektiği gibi çalışmıyordur sadece.

bizim de öyle , bugün dışarıdaydık 4 saat hiç ilişmedi , uyudu genelde , ama evdeyken dediğin gibi , 1,5-2 saatte emmek istiyor , ben de emziriyorum :sm_confused:

resim olmadı sanırsam fisfisfis
benim oğlumda 2 satte bir emmek istiyor geceye kadar sütüm kalmıyor mecburen mama veriyorum uyumadan önce o tekrar acıkana kadar sütüm birikiyor

selam kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çokkk teşekkür ederim iyi ki varsınız yaaa:1hug:[

melekcim maşallah öyküye çok tatlı olmuş
benim kızımda çok asabi bu kızların hepsi cadı galibakaydirigubbakcemile3

hafsacım çok tatlı çıkmış büyük prenses ayrıca aynı kardeşi de ablasına benziyor çok şekerler onlara koca bi maşallah

kibelecim yerim ben bu edalı kızı o güzel gözlerine kocaman bi maşallah
inşallah çabucak atlatır gribini de kıyamamm

benim kızım da tam iyileşiyo banyo yapınca tekrar tıkanıyo burnu yaa o kadar da dikkat ederek yıkıyorum ama:1no2:

star dustcum eşine şimdiden çok geçmiş olsun inşallah çok başarılı geçer ameliyatı canım

o kadar yorgunum kiii:sinifsinif:
sabahtan beri kaç posta misafir ağırladım
2 makina yıkandı bulaşık şu an bir yığın da bardak var etrafta az dinleneyim diye bıraktım
eşimin sargısını açtım ilaçladım hava alsın diye birazdan onu sarıcam
birde kızım misafiri hiç sevmiyor yaa çok ağlıyor kalabalık olunca içim gidiyor ona ama mecbur ne yapayım kıyamam yavruma millet gidince hemen emdi uyudu sakinledi kuzum:gitme:

maşallah canım kartpostal bebekleri gibi çok yakışıklı bir delikanlı bu allah nazarlardan saklasın

teşekkür edriz teyzesi
ben kaçırdım galiba cnm çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin çok zor durumun bide küçük bebğinle tahmin edebiliyorum yorgunluğunu

sıkıntı ve sitresten sütüm azaldı 2-3 gündür çok üzülüyorum inşallah düzelirmafoldumben

cnm stres sıkıntı etkiliyordur mutlaka ama önemli olan yorgunluğun bence uykunu alamıyorsan eğer sütün ondan azalmış olabilir bende öyle oluyor uykumu alamadıysam üzerine bide yorgunsam o gün sütüm neredeyse hiç olmuyor

selam kızlar..

demetcim buyuk gecmiş olsun canım eşine..Allah acil şifa versin canım ama lütfen kendine sıkıntı stres yapma..herseyin gectiğini düşünürsek bu donemlerde gecici..sutun etkilenmesin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…