- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.521
beyaz melek ve hafsa , maşallah kızlarınıza , ne kadar büyümüşler ..
melek hakkaten senin kızın bi cadı bakışı var o resimde :))
benim huysuz oğlum gibi mi yoksa senin kzın da
bizim tostos acıkınca sinirleniyo çok ve iki elini yumruk yapıyo , kucağımdaysa resmen omuzlarıma vuruyo çırpınırken(
ya kızlar , acıkınca bu kadar sinirlenmesi normal mi , şeker hastası felan değildir diil mi :bbo:
bizim tostos acıkınca sinirleniyo çok ve iki elini yumruk yapıyo , kucağımdaysa resmen omuzlarıma vuruyo çırpınırken(
ya kızlar , acıkınca bu kadar sinirlenmesi normal mi , şeker hastası felan değildir diil mi :bbo:
elleri de terliyor , öyle bir şey okumuştum sanki netten
hani şeker hastaları da aç kalmaya dayanamaz ve çok sinirli olurlarmış ya , bir de o yüzden ..
yani eldeki verileri bu konudaki duyum ve varsayımlarla eşleştirince acaba olabilir mi ki dedim , yoksa net bir bilgi sahbi değilim . googledan araştırıp ordan burdan okuyup gereksiz fazla bilgilerin içinde boğulmak istemediğimden mutlaka bi bilen çıkar diye burada sorayım dedim :sm_confused:
Allah korusun cnm ya ne şekeri benim oğlumda sinrilenince yumruklarını sıkarak ağlıyor. benim şeker sorunum yok ailemizdede yok. senin paşandada yoktur aklına kötü şeyler getirme bence maşallah oğluna annesi.
ayy sorma canım ya tam cadı bunlar uykusu gelipte uyutmayınca karnı acıkıpta doyurnayınca canı sıkılıpta onu eylendirmeyince çok fena sinirleniyo ve öyle cadı ki gözünü kapatıp öyle ağlıyo beni teselli edemesinler diye katiyen ağlarken gözlerini açmıyo çok cadılar ya
çok normal canım ya öyle şeyler düşünmekaydirigubbakcemile5
iyi geceler kızlar öykü uyuyo bende yatıpğ dinleneyim
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum
Kızımın da ayakları terliyor. eller hep ağızda olduğundan ellerini bilemeyeceğim.
Kaç saatte bir acıkıyor oğlun?
Bence şeker falan yoktur ama için rahat etsin istersen doktoruna götür,gerek görürse tahlil yaptırır.
Benim kızım da evdeyken 1,5-2 saatte bir emmek istiyor.
Gezmeye gittiysek 3-4 saat bile emmek aklına gelmiyor.Çok seviyor gezmeyi :)
Terliyorlar kesinlikle. Belki ter bezleri olması gerektiği gibi çalışmıyordur sadece.
maşallah canım kartpostal bebekleri gibi çok yakışıklı bir delikanlı bu allah nazarlardan saklasın
sıkıntı ve sitresten sütüm azaldı 2-3 gündür çok üzülüyorum inşallah düzelirmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?