2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

teşekkür edriz teyzesi
ben kaçırdım galiba cnm çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin çok zor durumun bide küçük bebğinle tahmin edebiliyorum yorgunluğunu

aminn canım çok teşekkür ederim
beterin beteri varmış o derece yorgunum inan ki ama Allah daha da beterinden korusun:Saruboceq:
olabilir canım inşallah düzelir yaa ben daha hiç mama vermedim kızıma o yüzden çok üzülüyorum

demet senin kızında çok tatlı bayıldım maşallah ya nazar değmesin bu topiğin kızları çok can yakacak ilerde belli ooldu şimdidenkaydirigubbakcemile3

blue kibele ve demet..koca bir maşallah kuzularınıza..

blue oglusun blue gozlu mu yoksam masallah yakısıklıya..

demetim oyku zehra koca kız olmuş ne guzelde bakıyomus annesi ona masallah guzel bebeğine canımm

edoşum zaten hanfendi ..tatlı kız masallah..

selam canım hoşgeldinn

çok teşekkürler canım
öyle ama elimde olsa keşke
inşallah bu günleri de atlatıcaz

nasılsın tatlım serram nasıl iyileşti mi

demet senin kızında çok tatlı bayıldım maşallah ya nazar değmesin bu topiğin kızları çok can yakacak ilerde belli ooldu şimdidenkaydirigubbakcemile3

teşekkürler teyzeleriiiiopuyorumnanaktan

temmuz bebeklerinin hepsi birbirinden tatlı maşallah anacım Rabbim hepsini korusun nazarlardannnnnnnn

ay bende eklicem kızımı resiminiiii...
bekleyin anacııımmm..

bekliyoruz anacımmm özlemiştim zaten fıstığımıııızemuszemus
ayrıca avatardaki resmine de bayılıyorum yaaa prenses prensesss

priene hoşgeldin aramıza canım geç oldu ama kusuruma bakma artık bu aralar baya yoğunum
sende güle güle büyüt bebişini canım sağlıklaŞeniz

Demett, Öykü Zehra da çok tatlı bir kızmış. Allah nazarlardan korusun.
Bu topikteki bebeklerin tümü çok tatlı gerçekten.

Bu arada birşey sormak istiyorum. Ekleyeceğiniz resimlerin boyutunu küçültüyor musunuz hep?Ben de eklemek istiyorum ama programla boyut küçültmeye üşeniyoeum uzun sürüyor.

Herkese iyi geceler dilerim. Kocacığım mızmızlanıyor benimle ilgilen deyip duruyor.

Hoşbulduk, teşekkür ederim.
Okuyorum arada sizi ama yazamıyordum pek.
Hepimizin bebekleri mutlu yuvalarında, sağlıkla büyüsünler...

çok teşekkürler canımŞeniz

canım image den resmi yüklerken boyutunu seçiyorsun ben 600-800 ü işaretliyorum

iyi geceler canım
kocişler bu konuda çok hassas gerçekten ben normalde uyuduğunda girebiliyordum ama bugün ses çıkartmadı çok yorulduğum için sen git arkadaşlarınla bi sitres at dedikaydirigubbakcemile3

karen maşallah senin kızınada çok tatlı ya.ben kız çocuklarını çok severim Allah inş ikinci bebeğimi kız nasip eder :Saruboceq:

karen maşallah senin kızınada çok tatlı ya.ben kız çocuklarını çok severim Allah inş ikinci bebeğimi kız nasip eder :Saruboceq:

Karen, senin kızın da bir içim su. Maşallah.

İmage nereden çıkıyor acaba? mesaj panelinde bulamadım da.

tesekkurler canlarım..grafik ekle var msj yazxdıgmız yerde..oraya o linki kopyalayıp yapıştryosun canım...

bu da benim prensesimmm..

bal dudaklımmmmmmmmm
boncuk gözlümmmmmmmm
Allahım nazarlardan saklasın bu güzelliği yer onu demet teyzesiiiiiiicokacimcoookŞenizopuyorumnanaktan

aminnnnnn canım Allah inşallah gönlüne göre versin:Saruboceq:

Karen, senin kızın da bir içim su. Maşallah.

İmage nereden çıkıyor acaba? mesaj panelinde bulamadım da.

ImageShack® - Image Hosting

canım bu adresten önce browse yi tıkla resmi seç sonra resize image yazan yerden 600-800 ü seç işaretle ve start upload ı tıkla
resimler çıkınca üzerine tıkla sonra sağ tıkla özelliklerdeki adresi kopyala
bu cevap yazdığımız yerin üzerinde zarf var üzerinde dağ resimleri olan onu tıkla çıkanı sil ve kopyaladığını yapıştır tamam de
uzun görünüyor ama çok kolay canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…