- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.541
teşekkür edriz teyzesi
ben kaçırdım galiba cnm çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin çok zor durumun bide küçük bebğinle tahmin edebiliyorum yorgunluğunu
cnm stres sıkıntı etkiliyordur mutlaka ama önemli olan yorgunluğun bence uykunu alamıyorsan eğer sütün ondan azalmış olabilir bende öyle oluyor uykumu alamadıysam üzerine bide yorgunsam o gün sütüm neredeyse hiç olmuyor
selam kızlar..
demetcim buyuk gecmiş olsun canım eşine..Allah acil şifa versin canım ama lütfen kendine sıkıntı stres yapma..herseyin gectiğini düşünürsek bu donemlerde gecici..sutun etkilenmesin canım..
demet senin kızında çok tatlı bayıldım maşallah ya nazar değmesin bu topiğin kızları çok can yakacak ilerde belli ooldu şimdidenkaydirigubbakcemile3
blue kibele ve demet..koca bir maşallah kuzularınıza..
blue oglusun blue gozlu mu yoksam masallah yakısıklıya..
demetim oyku zehra koca kız olmuş ne guzelde bakıyomus annesi ona masallah guzel bebeğine canımm
edoşum zaten hanfendi ..tatlı kız masallah..
ay bende eklicem kızımı resiminiiii...
bekleyin anacııımmm..
bekliyoruz anacımmm özlemiştim zaten fıstığımıııızemuszemus
ayrıca avatardaki resmine de bayılıyorum yaaa prenses prensesss
priene hoşgeldin aramıza canım geç oldu ama kusuruma bakma artık bu aralar baya yoğunum
sende güle güle büyüt bebişini canım sağlıklaŞeniz
Demett, Öykü Zehra da çok tatlı bir kızmış. Allah nazarlardan korusun.
Bu topikteki bebeklerin tümü çok tatlı gerçekten.
Bu arada birşey sormak istiyorum. Ekleyeceğiniz resimlerin boyutunu küçültüyor musunuz hep?Ben de eklemek istiyorum ama programla boyut küçültmeye üşeniyoeum uzun sürüyor.
Herkese iyi geceler dilerim. Kocacığım mızmızlanıyor benimle ilgilen deyip duruyor.
Blue, Maşallah maviş oğluna.
Çok yakışıklı ve masum.
karen maşallah senin kızınada çok tatlı ya.ben kız çocuklarını çok severim Allah inş ikinci bebeğimi kız nasip eder :Saruboceq:
Karen, senin kızın da bir içim su. Maşallah.
İmage nereden çıkıyor acaba? mesaj panelinde bulamadım da.
tesekkurler canlarım..grafik ekle var msj yazxdıgmız yerde..oraya o linki kopyalayıp yapıştryosun canım...
bu da benim prensesimmm..
karen maşallah senin kızınada çok tatlı ya.ben kız çocuklarını çok severim Allah inş ikinci bebeğimi kız nasip eder :Saruboceq:
Karen, senin kızın da bir içim su. Maşallah.
İmage nereden çıkıyor acaba? mesaj panelinde bulamadım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?