2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

zuzummmmmmm canımmmmmm bidenemmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
elim sende ebe ebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
azıcık kovalamaca oynayalımda erisin göbüşlerrrrr:roflol:

naber canım nasılsın görüşemedik babaannemiz nasıl oldu Alya prensesim nasılll ayy ne çok sordummmm:teytey:

priencim..simdi pc den buraya yuklemek için..pc ye yuklediğin fotoları imageshack.us denilen sitede burada yayınlanabilir hale getirmek için link halinde yukluyosun..

anasayfayı aç..browse u tıkla ve yukleyecegin fotoyu sec ..

sonra hemen altta start upload var oraya tıklayıp yukluyo resimi..ve direct link veriyo onu kopyala ve burada dediğim grafik ekle kısmına yapıştır..

nott..resize image de 640 480 i seç ve sonra start upload u tıklarsan resmin boyutu normal çıkar canım.

zuzum gittin yine...:=(

kızlar bu hafta benimde misafir trafiğim agır olucakk..şükür iyileştik de misafir kabul edebiliyoruz..
hsonu da abim v yengem gelicek..artık tarif isterem sizden ona gore millet:=)

kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ya bizim 3 sıkıyor biraz bu sefer 4 aldım ama daha açmadım bakalım o nasıl olacak

zuzum gittin yine...:=(

kızlar bu hafta benimde misafir trafiğim agır olucakk..şükür iyileştik de misafir kabul edebiliyoruz..
hsonu da abim v yengem gelicek..artık tarif isterem sizden ona gore millet:=)

sorma kaçırdık ebeleyemeden:umursamaz:

canım Allah yardımcın olsun valla çocukla çok zor oluyor misafir
gerçi yengen yabancı değil beraber yaparsınız
tarif paylaşırım elimden geldiğince nasıl bişeyler istediğini söylersen düşünür buluruz anacım bişeylercokacimcoook

demetim şu seninde misafir trafiği bitsede gunduzleri de girsen kk ya canımm..

inşallah canım yaaa
eşim bi iyileşsinde hayırlısıyla
bide benim kızım gündüzleri hep kucak istiyor
salıncakta oyaladığım vakitlerde de anca iş güç yeme halletmeye çalışıyorum
ahh bi düzene girsek

ben 3 numara kullanıyorum cnm oğlum henüz 6 kilo olduğu için sıkmıyor iyi oluyor
7 kilo olmuş benim cadı bacaklarını sıkıyo 3 numara
inşallah 4 de büyük gelmez bakalım

Teşekkürler demett ve karen :)
Öğrendim nasıl yükleyeceğimi sayenizde ama henüz 100 mesajı tamamlamadığımdan yükleyemiyormuşum.

bu gece kendimi rezene manyağı yapıcam kararlıyım yeter ki sütüm artsın:umursamaz:

size de ısmarlayayım mı kızlarrrr

Teşekkürler demett ve karen :)
Öğrendim nasıl yükleyeceğimi sayenizde ama henüz 100 mesajı tamamlamadığımdan yükleyemiyormuşum.

rica ederim canım ne demekkkkŞeniz

az kalmış yakında eklersin canım
istersen profiline albümde yapabilirsin o zaman direk pc den yüklüyorsun

Herkese iyi geceler...
Koltukta uyuyakalan kocamı da alıp gidiyorum uyumaya :)
iyigeceler cnm
bu gece kendimi rezene manyağı yapıcam kararlıyım yeter ki sütüm artsın:umursamaz:

size de ısmarlayayım mı kızlarrrr

ben ıhlamur içiyorum cnm teşekkürler yinede ıhlamurda süt yapıyor aklında olsun.bu arada maşallah kızına 4 numara zaten 7 kilodan başlıyor galiba

iyi geceler priencim..100 mesaja az kalmış canım..

demetim afiyet olsun canım..b bardak da bana doldur bakem:=)gece gece iyi kafa yapar..

bende hala 3 numara kullanıyorum 3 kasımda kontrolumuz var dr da 7kg olmustur sanırım..3 numara su an azcık sıkıyo..

kızlar cam rende kullanıyo musunuz?ve sadece elma için mi kullanılıyo?

visnesuyu arkadasım hazır içeceklerden bahsedilioken buyur sende katıl sohbete..:=)bole gozetlenio gb oluyoruz ama dimi kızlar..gel arkadasım sende..

iyigeceler cnm

ben ıhlamur içiyorum cnm teşekkürler yinede ıhlamurda süt yapıyor aklında olsun.bu arada maşallah kızına 4 numara zaten 7 kilodan başlıyor galiba

afiyet olsun canım
onu da yaparız bunuda yeter ki süt olsun kuzuma

bu arada ben hala hastalanmadım yaaaa:sinifsinif:
4 ay bitecek nerdeyse çok sıkıntı veriyor bu bana:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…