- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.581
iyi geceler priencim..100 mesaja az kalmış canım..
demetim afiyet olsun canım..b bardak da bana doldur bakem:=)gece gece iyi kafa yapar..
bende hala 3 numara kullanıyorum 3 kasımda kontrolumuz var dr da 7kg olmustur sanırım..3 numara su an azcık sıkıyo..
kızlar cam rende kullanıyo musunuz?ve sadece elma için mi kullanılıyo?
visnesuyu arkadasım hazır içeceklerden bahsedilioken buyur sende katıl sohbete..:=)bole gozetlenio gb oluyoruz ama dimi kızlar..gel arkadasım sende..
oğlumu emzirmeye gidiyorum bayanlar sonra uyuya kalmazsam gelirim hepinize iyigeceler a.s.
sıkıntın ondan değil bence demetcim...seninki stres hayatım..regl olmadan aylarca emziren anneler var..oh ne rahat..bosver hem..olmadan daha rahat..ben oldum ama tek artısı azcık kilom ve sisim indi .. daha cok var..dert etme canım..
demetim katı meyve sıkacagı vitamin ve mineral kaybına neden oluyomus diye cam rendeyi oneriyolar..aman ne bileyim bende de var katı m.sıkacagı.. ilerde cam rende ile ugrasamayabilirim sanırım..
hee yaaa..kızz visnesuyu arkadasım nerdesin ses ver..
e biz bole geleni gideni kovalarız artık demet..:=))b sen b ben kaldık topikte..
evet suzmek gerekir bence...
ah canım yaa..bu ek gıdalara geciş bu kaar sancılı mı oluyo yaa..hafsa da yazmış bu konuda cektiklerini sende soyleyince iyice korktum walla..şimdilik herseyi yiyor benim kız yani mama anne sutu tum ilaçlar:=) ve arad b elma suyu ve uzum suyu..mandalina suyu azcık tabi..inş. secmez yemek..
inş.demetim yaa..cok uzulurum yemezse..inş kuzularımızın iştahı ve saglıgı yerinde olur..
tatlım bende geceye veda edicem sanırım..çok öpüyorum seni ve o guzel kızını..benim için sık yanaklarını..
iyi geceler canımcım..
blue eyetkiner selam kızlar ..iyi pazarlar diliyorum herkese..
blue kızzz oglun pek yakusuklu masallah..kim renkli gozlu sen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?