- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.601
masallah c<nım cok tatlı sankim gelecegin kıvanc tatlıtugu annesii..:=)
sağol diloşum..eylulun taze fotoları yok mu ozlettin..:=)
ben 2 gündür doğrudürüst giremiyorum eşimin horlandadan akrabaları geldi ve ne kadar kalacaklarınıda bilmiyorum evim bit kadarrrrrr:bbo:2 kişiler 3 valiz varrrrrrrr temellimi kaçtılar diye düşünmeden edemiyorummlaelaelaelaelae öyle bi koştuma varki mutfaktan içeri gelemiyorum 5 iri boğaz olduk haliyle evde 3öğün yemek bide ev işi derken gece resmen sızıyorum:sinifsinif:
iyi pazarlar kızlar bizim yarın verem aşımız var ateş yapıyormu biz geciktik taşındığımız için diğer aşıları oldu veremin günü kaçmış .Üç ayı salı günü olacak aşıyıda yarın olacak.Cal... vereyim yine dimi?
maşallah ballı kaymağa:)) sağol canım bende öyle yapayım o zaman
oyyy yerim ben onun paymaklayını...masallah 41 kere..parmaklarından bal akıyo bunların bence:=)
eylulum ek gıdalar gecmiş bile demekki annesi.afiyet olsun kuzucuga.biz sadece meyve sularını az az içioruz şimdi..ama pure alıcam inş.b deenemek istiyorum su bebelac ları..
masallah eylule..bende serradan umutluyum
iğrenç ilaçlara bile hayır demedi ama ..:=)
bakalım dr yazacak b suru tarif bizde yapıcaz...:=)hakkaten tuzsuz sekersiz ...cok yavan yaaa..
sıkıntı ve sitresten sütüm azaldı 2-3 gündür çok üzülüyorum inşallah düzelirmafoldumben
diloşum bu domuz gribinin bende artık Turkiye de abartıldıgını ve bazı çevrelere rant olsun diye gundeme bomba gb etki yaptırıldıgına inanıyorum..çünkü yurtdısındaki arkadaslarım ve kardesim abd de dahi bole b olaganustu hal olmadıgını soyluyolar..bana sasırıolardı korkuma falan..kibelede aynı seyi soylemişti hatrlarsan..
sonucta normal gripte bazen oldurucu olabiliyo..b donem asya gribi salgını vardı onun b deişik versiyonu bu domuz gribi..her grip gibi geciriosun..sadece hijyene ve sıvı alımına bol dikkat gerekiyor ve tabi toplu yerlere pek karışmamak gerekiyor..dikkat ederseniz normal griptede bunlar onerilir..korkmayın bence ama tedbiride elden bırakmayın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?