2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

melek hafza blue demet karen kibele nazlıbahar maşallah bebişlere çok tatlılar yaa allah nazardan korusun rabbim çok tatlılar hiçbirini ayırt etmek zor hepsi biribirinden yakışıklı güzel masum meleklerr

Son düzenleme:
ben 2 gündür doğrudürüst giremiyorum eşimin horlandadan akrabaları geldi ve ne kadar kalacaklarınıda bilmiyorum evim bit kadarrrrrr:bbo:2 kişiler 3 valiz varrrrrrrr temellimi kaçtılar diye düşünmeden edemiyorummlaelaelaelaelae öyle bi koştuma varki mutfaktan içeri gelemiyorum 5 iri boğaz olduk haliyle evde 3öğün yemek bide ev işi derken gece resmen sızıyorum:sinifsinif:

ilahi diloş temelli mi kaçtılar:=))..

canım ya benim evde küçük ve misafir gelince hersey ustuste oluyo anlıyorum seni..Allah kolaylık versin canım sana..

iyi pazarlar kızlar bizim yarın verem aşımız var ateş yapıyormu biz geciktik taşındığımız için diğer aşıları oldu veremin günü kaçmış .Üç ayı salı günü olacak aşıyıda yarın olacak.Cal... vereyim yine dimi?

bizde ateş yapmadı canım bizim doktor ateş yapmadan verilen şuruplara karşı bağışıklık sisteminin güçlenmesini engelliyomuş muhakak ateş yaptıktan sonra surup verin diyo şuana kadar olan aşılardada çok şükür ateşimiz olmadı bizimde 4. ay doldu 5 ten gün aldık salı günü karma aşılarımızın devamı yapılcak bunlar kesin ateş yapar dedi doktorumuz aşıdan sonra ateşi çıkmaya başladığında şurup yada fitil kullana bilirsin dedi doktorumuzyerimseniben

kızlar eylülü durduramıyorum artık helede ben meyve yerken ağlamaktan durmuyo hiç illaki oda istiyo bende mandalina veriyorum onu çok sevdi versem bütün bi mandalinannın suyunu içiyo ucundan kesiyorum her diliminin bi güzel çeke çeke keyifle içiyo ağzından çekincede yaygarayı koparıyo elmayıda eline tutuşturuyorum sert elma ama kemiriyo onunda tadını sevdi:) dün marketten bebelac pirinçli karnıbahar havuç patateeds püresini aldım denemelik onuda sevdi küçük kavonozu bitirdi ben aslında 2 3 çay kaşığı vercektimki baktım vermiyorum diye ağlayınca kavonuzu şaka maka bitirdi dahada aranıyo varmı diye akşamada pirinçli muhallebi tattırcam onuda aptamilin muhallebilisini aldım ondan yapıcam bakalım sevecekmi:ecrin_bebek:

sağol canım benimm evett yavaş yavaş ek gıdalara geçicez mama ve süt içmekten kurtulcak azda olsaa değişik tatlar hoşuna gidiyo şimdilik inşallah hep iştahlı bebeişler olur hepsii:Saruboceq:

ama sebze püresi ot gibiydi ne tadı ne tuzu vardı ben dedim kesin yemez bunu ama baktım hiç itiraz etmedi yedi maşallahhh:)

kendim yapmaya başlıcam belki biraz daha leziz olur yavanda nasıl yenir tattız şeyler

masallah eylule..bende serradan umutluyum

iğrenç ilaçlara bile hayır demedi ama ..:=)

bakalım dr yazacak b suru tarif bizde yapıcaz...:=)hakkaten tuzsuz sekersiz ...cok yavan yaaa..

kızlar yaa domuz giribi yüzünden dışarı çıkmaya korkar oldum sizler ne düşünüyonuz bu konuda hiç bir yere gitmek istemiyorum bu yüzden kızı bile okuldan almayı düşünüyorum inşallah öyle bişey yaşanmazda bu hafta 3 gün okul yok okullar dezenfekte edilcekmiş:ecrin_bebek:

sıkıntı ve sitresten sütüm azaldı 2-3 gündür çok üzülüyorum inşallah düzelirmafoldumben

canım dikkat et kendine ihmal etme yorgunluk stres sütü çok etkiliyo şahsen ben bende nerdeyse süt kalmadı günde 2 sefer sabah ve gece emiyo okadar yetmiyo zaten zorla tepişe tepişe emmeye başladık tamamen bırakcak beni sıkıntı stresten gittikçe azaldı insan ister istemez üzülüyo etkileniyo olanlardan neyse allah başka dert keder vemesin kısmet bukadarmış ek gıdalarla inşallahh düzeliriz:hulya:

diloşum bu domuz gribinin bende artık Turkiye de abartıldıgını ve bazı çevrelere rant olsun diye gundeme bomba gb etki yaptırıldıgına inanıyorum..çünkü yurtdısındaki arkadaslarım ve kardesim abd de dahi bole b olaganustu hal olmadıgını soyluyolar..bana sasırıolardı korkuma falan..kibelede aynı seyi soylemişti hatrlarsan..

sonucta normal gripte bazen oldurucu olabiliyo..b donem asya gribi salgını vardı onun b deişik versiyonu bu domuz gribi..her grip gibi geciriosun..sadece hijyene ve sıvı alımına bol dikkat gerekiyor ve tabi toplu yerlere pek karışmamak gerekiyor..dikkat ederseniz normal griptede bunlar onerilir..korkmayın bence ama tedbiride elden bırakmayın kızlar..

hele eşim abarttı olayı o benden panik tuturdu dezenfekte ilaçlama yaptıralım diyo:)inşallah öyledirr canım yaaaşı geldi güya ama daha kimseye vurmaya başlamadılar herhalde ölümler başlayınca yapacaklar:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…