2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benim misafirler gidiyolarrr :) dışardalardı geldiler şimdi hazırlanıyolar başka yeer buldular çünkü benim evim rahat gelmedi sanırım birden karar değiştirdiler ne yapabilirim bit kadar ev yanee :umursamaz:bide enişte pasaklı birazz iyyyy -tatlicadiarzu-

maşallah kızına cnm yaa..
ben de aptamil in meyve püresi vardı 4. aydan itibaren diye ondan almıştım yedi ve sevdii.. benim de çok hoşuma gitti kaşıkla yemesi :)) maşallahh yaa ne çabuk büyüyorlarr daha yeni tedaviye başladığım zamanlar dün gibi...

hadii gözün aydın cnmm... zemuszemus

maşallahh canımm vallahi ne versek yicek gibiler aman nazar değmesin kuzucuklaraaa dün gibi herşey vallahi daha anne karnındayken bi bakmışız yürücekler
hadii gözün aydın cnmm... zemuszemus

sağol canım:) misaifirim severim ama çok soğuk insanlarr ısınamadımm:bbo:

Günaydın herkese...
Dilara, kızlarının her ikisi de çok şeker, maşallah. Büyüğü okula başlamış herhalde, ne heyecanlıdır kimblir.
Dün kızıma dönence, bezden kitap falan aldık.Çok sevdi kızım oyuncaklarını.Kitabın sayfalarını bile çevirdi,çok kolay çeviriliyor zaten.
Domuz gribinden ben de korkmaya başladım dün 1 kişi ölünce. Ankarada da okullar tatil edilmiş 1 hafta.
Eşim sabah akşam ılık tuzlu suyla gargara ve burun temizliği yaptırıyor bana da. Virüs önce ağız ve burunda çoğaldığından tuzlu su çoğalmayı engelliyormuş.Yapıyoruz bakalım,zararlı bişey değil sonuçta.

haklısın dilaracım.. ben de misafiri çok severim ama böylesi olunca ne zaman giderler acaba diye düşünürüm hep...çok mu kötüyümm nee...

günaydınlar
nazlı bahar maşallah cnm kızına ve oğluna kızın pek bi süslü galiba :)

he nazlıbahar unutmadan kızında tam kokoş ..ne guzel poz vermiş öyle..:=)masallah 41 kere 2 kuzuna da canım..

kızlar cok salun amın hepımızın yawrularını rabbım korusun ınsallah
ewet hıc annesıne cekmemsı cok suslu bısı

sağol canım benimmopuyorumnanaktan

teşekkürler canım bende biraz sirke üstüne ılık su birazcıkta tuz günde 2 sefer gargara yapıyorum normadede boğaz ağrısına iyi geliyo zaten inşallah kimseye daha fazal bulaşmadan gider bu grip:sinifsinif:
haklısın dilaracım.. ben de misafiri çok severim ama böylesi olunca ne zaman giderler acaba diye düşünürüm hep...çok mu kötüyümm nee...

aynen öylee canım kötülükten değil insan yapısı herkes aynıdır bu konuda bence yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…