- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.621
kızlar eylülü durduramıyorum artık helede ben meyve yerken ağlamaktan durmuyo hiç illaki oda istiyo bende mandalina veriyorum onu çok sevdi versem bütün bi mandalinannın suyunu içiyo ucundan kesiyorum her diliminin bi güzel çeke çeke keyifle içiyo ağzından çekincede yaygarayı koparıyoelmayıda eline tutuşturuyorum sert elma ama kemiriyo onunda tadını sevdi:) dün marketten bebelac pirinçli karnıbahar havuç patateeds püresini aldım denemelik onuda sevdi küçük kavonozu bitirdi ben aslında 2 3 çay kaşığı vercektimki baktım vermiyorum diye ağlayınca kavonuzu şaka maka bitirdi dahada aranıyo varmı diye akşamada pirinçli muhallebi tattırcam onuda aptamilin muhallebilisini aldım ondan yapıcam bakalım sevecekmi:ecrin_bebek:
benim misafirler gidiyolarrr :) dışardalardı geldiler şimdi hazırlanıyolar başka yeer buldular çünkü benim evim rahat gelmedi sanırım birden karar değiştirdiler ne yapabilirim bit kadar ev yanee :umursamaz:bide enişte pasaklı birazz iyyyy -tatlicadiarzu-
maşallah kızına cnm yaa..
ben de aptamil in meyve püresi vardı 4. aydan itibaren diye ondan almıştım yedi ve sevdii.. benim de çok hoşuma gitti kaşıkla yemesi :)) maşallahh yaa ne çabuk büyüyorlarr daha yeni tedaviye başladığım zamanlar dün gibi...
hadii gözün aydın cnmm... zemuszemus
günaydınlar
nazlı bahar maşallah cnm kızına ve oğluna kızın pek bi süslü galiba :)
he nazlıbahar unutmadan kızında tam kokoş ..ne guzel poz vermiş öyle..:=)masallah 41 kere 2 kuzuna da canım..
canim yesille mavi arasi. insallah degismez. ben cok begeniyorum goz rengini. ailede kimsede yok. nerden bulduysa o geni.
canim benim kiz da terliyor. halt etmis dr. saclarinin dibi sirilsiklam oluyor terlediginde. nasil calismaz ter bezleri/ o zaman bu islaklik ne sirtindaki ve saclarindaki?
sagol canim. dun banyo yaptik yeniden kotu oldu
canim halen gecmedi 2 hafta olacak.
masa;lah canim kartpostal gibi. bin kez masallah cok tatli.
canim kolay gelsin gelen giden bebekle zor valla. ustelik dekiz hasta. valla ne deyim Allah yardimcin olsun.
canim aman deyim canini sikma. ben de bebegime hic mama vermedim. Allah a sukur. eger azalir gibi olursa bulgur ye. biraz gaz yapiyor ama sdutu de tasiriyor. bende oyle oluyor.
ya yerim ben bu fistigi. cok guzel masallah. cok canlar yakacak. amacok ciddi haaaaa.
canim duzelir merak tme. bir de isten gucten sik emziremiyorsundur. bebek emse de emmese de surekli memende dursun. o zaman da artar.
sagol canim.
oyyyyyyyyy masallah fistiga. canim cok tatli olmus Allah bagislasin.
canim bizim kiz 6200 gr 3 numara uyu oyna kullaniyorum elastik bant iyi geliyor.
3 numara kullaniyorum ben.
ben de olmadim memnunum:)
masallah bun kez hem de.
sagol canim.
sagol canim.
kolay gelsin canim gerci git misler ama yatili misafir zor.
oyyyyyyyyyyyyyyy canim ya ne tatli olmus. melek gibi...
ben 6. aydan nce birsey vermeyi dusunmuyorum. sutum varken icsin.
kararsizim anacim.
gitmissler gozun aydin.
Günaydın herkese...
Dilara, kızlarının her ikisi de çok şeker, maşallah. Büyüğü okula başlamış herhalde, ne heyecanlıdır kimblir.
Dün kızıma dönence, bezden kitap falan aldık.Çok sevdi kızım oyuncaklarını.Kitabın sayfalarını bile çevirdi,çok kolay çeviriliyor zaten.
Domuz gribinden ben de korkmaya başladım dün 1 kişi ölünce. Ankarada da okullar tatil edilmiş 1 hafta.
Eşim sabah akşam ılık tuzlu suyla gargara ve burun temizliği yaptırıyor bana da. Virüs önce ağız ve burunda çoğaldığından tuzlu su çoğalmayı engelliyormuş.Yapıyoruz bakalım,zararlı bişey değil sonuçta.
haklısın dilaracım.. ben de misafiri çok severim ama böylesi olunca ne zaman giderler acaba diye düşünürüm hep...çok mu kötüyümm nee...
selam nur hoşgeldin canımzemuszemus
nazlıbahar oğlun çok tatlı olmuş maşallahh değişiyolar her geçen günn:ecrin_bebek:
demet, karen, diloş fıstıklar süper
41 kere maşallah
cnm cok saol sbhki taze fotolarından koyyım dur
demet dılos nur masallh ya cıtır cıtır larrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?