2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ayyy kızlar cıldırmk uzereyım gmz rahat wermıyor odada sallıyoruz ahmet keremı uyansın dıye vıcır vıcır susturuyorum bu seferde fısırfısır uyutmadı ya(((((((((((

emelcim canım işte misin
hayırlı olsun antalyaya taşınıyormuşunuz orda çalışacak mısınız

emelcim canım işte misin
hayırlı olsun antalyaya taşınıyormuşunuz orda çalışacak mısınız

evet cnm malesef işteyimm.. Allah kısmet ederse taşınıcaz tatlım. Orada da çalışmayı düşünüyorum tabii evde yapamam ben çok zor olur...

nurcum emelcim saolun cnm ))emel anladım cnm anladım hehehe
hepımızın yawrularını ...ınsallh

yaaa işteyim yaaa ondandırr.. Pazar günleri çalışma psikolojisi iştee :)))

emel sen aptamil 2 başladınmı? Nur sen halen aptamil 1 mi kullanıyosun ? Sanki doyurmuyo artık aptamil 1 2 geçme zamanı geldi gibi:uhm:

evet cnm başladım ben 4 gün oluyo. Artık aptamil 2 kullanıyoruz..

kızlar bugün belki 10 kere alıntı yapıp kapamak durumunda kaldım..
çıldırıyorum şu anda...
kaynanamlar sabah kahvaltıya çağardılar...burda eşimin halası var biraz gerizekalı bir kadın...
bize geleceklermiş kaynanamda biz onları çağıralım demiş kendisi sülük olduğu için..
geldim kaynanamlara kahvaltı ettik ipeği alıyor sarılıyor öpüyor kızıyorum yüzünü öpme nefesini soluma falan die..
kızı var 10 yaşında şu an bile arkamdan ayzdığıma bakıyor yüksek sekle okumaya çalışıyor .çıldırtıt beniii.
ipeği kaç kere uyuttum uyandırdı ..eve gidecek oluyorum ben zaten size geliyordum hadi gidelim diyor.ç..kaldım burda gitmesini bekliyorum...
resmen sırnaşık sümük sülük ay delirrdmmiiimmmm...
çocuğuı öpmeyin koklayın diyo bana öpüyorum die kızıyor sana ne be o benim kızım ...
10 yaşındaki kızına diyorum yaklaşma bak ipek hasta sana geçmesin diyorum ondan geçen herşeye razıyım diyo yanaklarını öpüyooooo

ipek hasta bu arada dün hapşırık tıskırık ökrüsük burun tıkanıklığı...sabah sağlık ocağına götürücem..

melekleriniz çok tatlı dedim ya hepsinin alıntı yaptım tektek yiyecektim ama alıntı yapamadım...
bebekler ek besinlere başlamışsınız ..valla ilk duyduğumda hayret ettim ama ipek sizden çok çok geç doğduğu için sizinkilerin başlaması normal geldi..hatta bende havuç suyu versemmi die düşünüyorum.....
3 ay bitti 4 aya girdi...artık bişeyler bende tatırayım mı kızlar...

bu arada ay aklıma gelip duruyo star dust geçmiş olsun canım ameliyat varmış acil şifa demet kocişine acil şifalar versin allah..
ay nolur es geçtiklerim olabilir ipek şimdi cadı halanın elinde bi gözüm onda.....

cnm bırakma kızını ya bende sinir olurum öyle sulu insanlara bide neden bu kadar öpmek isterler anlamış değilim ben bile yavrumu öpmeye kıyamazken başkasının öpmesi beni deli ediyor klava:

kızlae bu resmi silecemde alıntı yapmazsanız sevinirim

nur tatlım anne kız guzel poz vermişsiniz masallah 2 nizede..ama iloşun canı mı sıkkın agladı aglıcak gb sanki prenses..masallah

canım Allah sabır versin okurken fenalık geldi walla..o ne ya öle..hiç sevmem çocugu yalayıp yutarak sevenleri..yazık el kadar bebek hastalıga acık..anlayıssızlık dizboyu yane..gecmiş olsun ve canım sen al kızı kaç ordan bencekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…