2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

aman gittiler çok şükür ipeğe şimdi babannesi ıhlamur içiriyor....
ya bilgisiz cahil insan...ipeği bana ver bi gece vala bakarım sütü kaynatırım prinç maması yaparım ....bakarım ben kızımaa ayyy yerim yerim...
b.k yeeee defol git bırak kızımı..
ver halası onun klarnı acıktı diyorum ama ipek bas bas bağırıyo emmek işstemiyorum die kaydirigubbakcemile3 ay çok şükür gittiler ..bir daha arasa bile açmam telefonlarıı
karenim senin pisi pisinde çok tatlı ya resimde
kibele senin prenseste öyle maşallah hepisine ay bi ara ewet diloşun kızısılarını da gördüm ay maşallah hepsineeeeeeı
ı

ooo tayfa tamam sayılıur...cececik ciçeks huri nar sizde gelin bakiim anacııımmmzemuszemus zemuszemus zemuszemus

Meraba kıslar, her seferinde geyigin dibine vurcam diye giriyorum sora kafam önde mecbur cıkıyorum, anne olmak hamilelik gibi deilmiş cnm kaydirigubbakcemile3 Simdi hem foruma giriyim didim hemde bilgisayar ekranı üstünden fb-gs macını izliyorum heycan yaptımmm :lepi: lölölölöööööööö

ayy canım allah sabır vewrsin okurken ben yoruldum valla....
bi daha ne ara ne cevap ver böle insanların tlf larına...

işte benim büyük cadı:)okullu halimiz

en sevdiği an uykuda memeyi fırlatıyo ağzından parmağını kapıyo hemen:)

oy oy oy maşallah yerim ben onu nasılda güzel parmak emermiş ööle...

hoş geldiiinnn...

Demetim geçmiş olsun simdiden yazıyım bi alıntıda gördüm cnm allah sana güç kuvvet versin kocişine oğluşuna ve topalağına bakabilmek için moralini bozup topacımı da sütsüz bırakma reja edicimmmm güzel annesi Şeniz

Kızlar bi sürü bebiş resmi gördüm hangi birine ne desem bilemedim hepsi o kadar şeker ki kem gözlerden korusun allahım masallah kuzularımızaaaa, şişko patatislerrrrr

Hosbulduk hafsacım nasılsınnnn, güzel kıslar nasıl bakemmm sositososito

iyiyiz teyzesi çok şükür...büyüyoruz işte...
bugün gezme günümüzdü yeni geldik gezmelerden...sabahtan beri şehir içi 100 km yol yapmışız:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

alyacık nasıl....

Oyyy oyyy büyüdüler hafsacım ya artık gezmelere gidiyolar yakında eve giremices sayelerinde gezelimde gezelim diye tutturcaklar kuzular ama kıs geliyo yaaaaa akannehir
Biste kahvaltıya gittik bugün benim cacuuuu etrafa bakcam diye deli oldu salyalarını akıta akıta teyzesi kaydirigubbakcemile5

zuzuuum hafsacım merhabalar canlarım..

kız zuzu sen maç izler miydin..olaylı oldu bu derbi sanırsam...sen gs li misin?:=)

Merabalar karencim, ya ben avrupa maclarını bilem izlerim ben degisik bi modelim bu konuda kaydirigubbakcemile3 Fenerbahceliyim canım ben eşim galatasaraylı renkte veremiyorum simdi izlemiyim diyorum sırnaşık şey Serra sultan nasıllar annesi

bu da benim prensesimmm..

çok güzel bir prenses allah nazarlardan saklasın

geçmiş olsun canım.acil şifalar eşine.

topiğin bir yakışıklısı daha gözler yeter zaten :) koca bi maşallah

teşekkürler canım

teşekkür ederim canım inşallah çabuk geçer bu günler zira gerçekten zor eşim şimdiden bu durumdan çok sıkıldı birde iyileşebilecekmi endişesi var pffff

kız bi dene daha mı geliyo aceba heeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
anammmmmmmmm hayır olsun diyelimmmmmdelikafadulden
allah olmayanlara versin canımmm artıkın benim o sayfa kapandılaelaelaelaelae
gerçi oğlum anne birde efe istiyorum diyip duruyor ama hiççç duymuyorum benkafamçokkarıştı
kız bende çok görüyorum anacım sizleri bi sen değilsin heeekaydirigubbakcemile3

ewet buldum eksıklığı sayfayı bıraz harcaım bosuna ama kımsecıklerde yok bu saaatte uyuyor sanırım herkesler

dünya tatls bunlar gerçekten canım Rabbim korusun nazarlardan
kızın tam artist valla kız baksana şu pozlaraaopuyorumnanaktan

demet .kibele ve blue maşallah bebişlerinize hepsi çok tatlı

melek hafza blue demet karen kibele nazlıbahar maşallah bebişlere çok tatlılar yaa allah nazardan korusun rabbim çok tatlılar hiçbirini ayırt etmek zor hepsi biribirinden yakışıklı güzel masum meleklerr

çokkkk teşekkürler cici teyzelerimizzzzopuyorumnanaktan

işte benim büyük cadı:)okullu halimiz

en sevdiği an uykuda memeyi fırlatıyo ağzından parmağını kapıyo hemen:)

oyyy maşallah okullu cadımıza çok sevimli yaaaaaa yerim seniiiiiiiicokacimcoook
ya şu parmağını yiyene ne demeli getir kız ben yutacam o ballı yumruğunuuuucokacimcoook

ohhhhhh maşallah afiyet şeker ball kaymak olsunnnnnn şifa olsunnnn eylülüme inşallahhhhh:lepi:

sağol canım yaa bugün şükür ki normale döndü zar zorkafamçokkarıştı
sabaha kadar rezene içtim bisküvi yedimmmmm
canım bi ara öykü zehra da istemiyodu zorla veriyodum sende zorla sakın bırakmasın en azından sen mücadeleni yap

ayy allah yardımcın olsun diyecektim ama şükür ki gitmişlerrrr
valla yatılı misafir zor heşle de 2 çocuklaaa:umursamaz:

teşekkürler canım sorma teyzesi çok asabi bi cadı bukaydirigubbakcemile3
aynen benimki de iyileşmişti bi banyo yaptı gene tıkandı burnu:sinifsinif:
sütüm bugün normale döndü şükür canm
ahh elimde değil ne yapayım birde gelen giden çok sağolsun çok yoruldum onunda etkisi var

teyzeleri kuzumun resimleri

maşallah fıstığa kocaman olmuş yaaaa
analı kızlı da çok şekersiniz nurcum
bu arada bluzünün aynısı bende de varrrkaydirigubbakcemile3

demet, karen, diloş fıstıklar süper
41 kere maşallah

teşekkür ederiz canmm

cnm cok saol sbhki taze fotolarından koyyım dur
demet dılos nur masallh ya cıtır cıtır larrrr
teşekkürler nazlıcımm

ewet bu sbh banyodn oncekı halımız gamzenın bızı resım cek anne ısrarı uzerıne ola pozlardan bırı

maşallah maşallahhh çifte kavrulmuş bunlar
yalnız cadıdaki gözlere bak nasıl poz veriyor yaaa anacım bu kız kesin fotomodel olacak haa demedi demeee:lepi:Şeniz

ayyy kadına sinir oldum hurişş o ne öyle yaaa çocuk zaten hastaymış halide yoktur yavrumunnnnnnn
çok geçmiş olsun tatlım kıyamam ben ipeğime
götür canım ilaçsız geçmiyo valla gül gibi soluyolar 2 günde yaa tüm düzenleri bozuluyo senağlama
teşekkür ederiz canım ayrıcaŞeniz

herkes geçmiş okuyo sanırsamm..gamyoncuiremsu

valla resmen boğuldum geçmişte bugün birde pc nin uyuzluğu tuttu sinir geldiiiii:mymeka:

ooo tayfa tamam sayılıur...cececik ciçeks huri nar sizde gelin bakiim anacııımmmzemuszemus zemuszemus zemuszemus

zemuszemus

hoşgeldin canımcımmmmmmm
dün senin peşinden pek bi koştum ama yakalayamadan gittinlmaz:

bu arada sen fb lisin heralde güldüğüne göreeeeelmaz:
yenmeyin lem bizi oğlum ağlıyo bi saattirklava:

teşekkürler canım benim valla geçicek inşallah
bu arada bana da geçiricek tabi geçerkenkafamçokkarıştılaelaelaelaelae
şükür bugün normale döndük inşallah bida olmaz öylemafoldumben

sen nasılsın canım babaannemiz nasıl Alya cım nasılŞeniz

Son düzenleme:
Bu arada bez muhabbetini gördüm kıslar ben 4 numaraya gectim 10 gündür, bacak butlarımızı sıkmaya basladı 3 numara geçtik ama belden azcık büyük geliyo arada taşırıveriyorus kaydirigubbakcemile3

bende severim derbi ve milli maçları..heyecandan duramam..ee 3 abili evde buyudum ama gel gör ki kocişin uzaktan yakından ilgisi yok futbola ve bu bana ilk zamanlar cok tuhaf geliodu:=))rolleri deişmiş gbydik..

futbol guzelde basketbol sahane ..ben daha cok onu severim..b donem 1.65 lik boyumla oynardım aaah ahhh..

allahımmmmmmm deli etti beni bu pc bi saattir alıntılarla ugrasıyorum yaaa şimdide yazıyodum kendi kendine cevapladı hey allahım yaaaaaaaaaaa editten cevaplayayım bariiiiiiiiiiÇok üzgünüm çoook

az sonra aranızdayım kızlarrrrrrrr şu işi bi halledebilsem önceeeeeeeeeeeeee:mymeka:

he bu arada ben gs liyim...oooley ooley..1 gol attık:=))

bekleris demetim..b arkadasın eşinin benzetmesi ile kadınlar kahvesine:=))))

Sporcu bi kişiliğim var diyosunnn :lepi: Hem atletikimmmm hem diri vücutlu aynen benim gibi hele su aralar dirilikten kopcammmmmm naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…