- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.681
he bu arada ben gs liyim...oooley ooley..1 gol attık:=))
bekleris demetim..b arkadasın eşinin benzetmesi ile kadınlar kahvesine:=))))
walla atletikim ama diri oldugum soylenemez hala 60 kiloyum ve bıngıl b ayva gobusum var..cok gazlandıgımda ise ayva karpuz oluyo sanki..kısacası bostan gibiyim bennaniknanik
hafsacım rende için verdiğin bilgiler cok guzel..tesekkurler tatlım tecrube baska oluyo tabiki..
Oyyy oyyy büyüdüler hafsacım ya artık gezmelere gidiyolar yakında eve giremices sayelerinde gezelimde gezelim diye tutturcaklar kuzular ama kıs geliyo yaaaaa akannehir
Biste kahvaltıya gittik bugün benim cacuuuu etrafa bakcam diye deli oldu salyalarını akıta akıta teyzesi kaydirigubbakcemile5
walla atletikim ama diri oldugum soylenemez hala 60 kiloyum ve bıngıl b ayva gobusum var..cok gazlandıgımda ise ayva karpuz oluyo sanki..kısacası bostan gibiyim bennaniknanik
amaaan napalım bre..6 aya kadar izin verdim kendime..agırdan agırdan vericez napalım..öncelik bebişlerimizin saglıgı..
zuzum alyam kaç kg oldu da 4 numeroya gectiniz..?
maşallah alyamıza canım tontiş olmuş..yerim onun butlarını...resim yok mu zuzum..
şşşşşşşşşşşşşşşş kızlar kilo muhabbetini açmayın sıraya dizerim sizi heee oklava manyaa yaparım lem siziiiiiiiiiiiklava:
sıla hoşgeldin canım nerelerdeydin sennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?