2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

walla atletikim ama diri oldugum soylenemez hala 60 kiloyum ve bıngıl b ayva gobusum var..cok gazlandıgımda ise ayva karpuz oluyo sanki..kısacası bostan gibiyim bennaniknanik

walla atletikim ama diri oldugum soylenemez hala 60 kiloyum ve bıngıl b ayva gobusum var..cok gazlandıgımda ise ayva karpuz oluyo sanki..kısacası bostan gibiyim bennaniknanik

Ben iflas bayragını cektim valla sahsen veriyorum yemeyi süt olsun diye sütte oluyo göbekte popoda sütten cok kilo oldu löp löpppp ohhhh yarasın bana cok ihtiyacım var yaaaa alkisalkisalkis

hafsacım rende için verdiğin bilgiler cok guzel..tesekkurler tatlım tecrube baska oluyo tabiki..

estağfirullah ne demek canım ne için burdayız....

biz genelde restorana gidecemiz zamanda çocok parkı olan yerlere gidiyoruz...hem m melek oynarken ne kadar yediğini anlamıyo (mesela bugün bi rekor kırdı 4 köfte yedi) hemde berra onları izliyo ...onlarda rahat bizde rahat

karencimm tam da beni tarif etmiş gibisinn.. aynen böleyim bendee...sositososito seninki sezeryandı diil mi??

amaaan napalım bre..6 aya kadar izin verdim kendime..agırdan agırdan vericez napalım..öncelik bebişlerimizin saglıgı..

zuzum alyam kaç kg oldu da 4 numeroya gectiniz..?

amaaan napalım bre..6 aya kadar izin verdim kendime..agırdan agırdan vericez napalım..öncelik bebişlerimizin saglıgı..

zuzum alyam kaç kg oldu da 4 numeroya gectiniz..?

Kesinlikle cnm bende aynı seyi düşünüyorum işin kötüsü kendimle dalga gecmeye basladım ya bu cok kötü demektir benim icin bu hepten kanıksadıgım anlamına geliyo kaydirigubbakcemile3

Alya en son 6,5 civarıydı 3 aylık kontrolde cnm 7 olmustur heralde bi terslik olmadıysa masallah kuzuma belden 4 numara tam oturuyo diyemem ama bacaklarımız bilas etli butlu 3 numara cok sıkıyodu mecbur gectim artık alkisalkisalkis

şşşşşşşşşşşşşşşş kızlar kilo muhabbetini açmayın sıraya dizerim sizi heee oklava manyaa yaparım lem siziiiiiiiiiii klava:

sıla hoşgeldin canım nerelerdeydin sennnnn

şşşşşşşşşşşşşşşş kızlar kilo muhabbetini açmayın sıraya dizerim sizi heee oklava manyaa yaparım lem siziiiiiiiiiii klava:

sıla hoşgeldin canım nerelerdeydin sennnnn

ahh canım sormaa.. benim minik cadıyla ev taşıma telaşem vardı. çok zorlandım. evi taşıdım da henüz gidemedim kendi evime. bu hafta sonu geçicem inş. koşuşturma arasında okudum ama yazamadım hiç bişi..:bbo:

demet oklavayı cıkarttı b köseden de neron huri çıkarsa bittik demektir..ben sustum ok..:=)

dimetim dun gece yazmıssın sonra gordum ..mısırla yazısıosun sanırım..kardeşin mi çalışıyo orda tatlım..ben mısırı hep çok merka etmişimdir..

Ahanda benim küçümümmmm yirimmmm kızımı masallah diyin teyzoşları olarmı topime, erkek zannediyo gören kızımı yaaaa kaydirigubbakcemile3

Ahanda benim küçümümmmm yirimmmm kızımı masallah diyin teyzoşları olarmı topime, erkek zannediyo gören kızımı yaaaa kaydirigubbakcemile3

abboooow..masallah masallah..çok düşünceli b poz vermiş..ne o zuzum sut mu vermedin de alyam bole uzuldu...onu yerim yaaa...:=)tu tu tu 41 kere..

serrayı da oglan cocuguna benzetiolardı ama bu ay kirpikleri uzadı falan daha kız gb bakıyo:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…