- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.781
eylül ilk göz ağrısı. sultan o. harem kuruyoruz sankii . allah sizi nasıl biliryosa öle yapsın.ama bir bakarsınız bigün bir yerlerde karşılaşıp severlermiş birbrilerini bizde gerçekten dünür olurmuşsun kk dünürü kaydirigubbakcemile3
Bir zamanlar şişko mama yiyen bi bebek vardı hatırlarmısın diye cıkar kızların karsısına kaydirigubbakcemile3
gece topiğini böyle bastık iştee. biziz kaynatın hep alıştınız dimilmaz:
eylül ilk göz ağrısı. sultan o. harem kuruyoruz sankii . allah sizi nasıl biliryosa öle yapsın.ama bir bakarsınız bigün bir yerlerde karşılaşıp severlermiş birbrilerini bizde gerçekten dünür olurmuşsun kk dünürü kaydirigubbakcemile3
hehh şöylee başkasına yar etmem damadııopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 olurmu olur canımm birgün belki izmire felan gelirizde vesilesi olurr hayır olaaa:icecream:
bizde fısher price'ın şu hoppalasını aldık.dedesi aldı daha doğrusu.doktora sorduk hoppalayı 6 aydan önce önermiyoruz dedi.daha dengesini kuramaz dedi.ama galiba o diğer hoppalaları zannetti.bunda denge kurmasına gerek yok zaten yürüteç gibi.zaten çok fazla ayaklarına bastırmıyoruz.biz tutuyoruz ayaklarını hoplatıyoruz.hoşuna gidiyor.çünkü çok alıştı hoplamaya.zavallı kocacımın kollarında derman kalmıyordu onu hoplarıken
Bir zamanlar şişko mama yiyen bi bebek vardı hatırlarmısın diye cıkar kızların karsısına kaydirigubbakcemile3
nevettt natırladımmmm:roflol:
walla ne yalan söliyim öle biz burd taş çatlasa bu saattlerde en fazla 4-5 kişi oluyoduk..kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
nedir bu gecenin hikmeti....CADIARZU CADIARZU CADIARZU
nevettt natırladımmmm:roflol:
Hatırladın demek artıkkkk mama yemiyorummmm püre yemeye basladımm ve artık şişko degilimmm, yalaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn yaaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaaaannnnnn beni sevdigine ninanmıyorummmmm kaydirigubbakcemile3
hee ben geldum da kizlarumi yikadum misler gibin ettum uyuttum ahanda gelduuummm
vuuu...buriya neolmiş boyleeee...15 kişiiii.....
uuuiiiiyyyy bi kikoşum yoktu da....
Kıss demet boy gösteriyim dimi zemuszemus Bana yaklaşıyo kısım valla yetişmesine 1 metre kaldı kaydirigubbakcemile3
canım genetik olarak yapıda anne babada varsa bişeyler çocuktada çıkması normal ama sanmıyorum bu yiceklerden olsun v.s ne bileyim bizi analarımız nasıl büyütmüşlerr sankii ben bile 10 gün anca anne sütü almışım annemde beni çok zor büyütmüşş her türlü besini daha 2 aylıkken tatmaya başlamışımm ben 5 aylıkken annem diyo hatta bi resmim var kızlar bulursam koyucam size inanamazsınız çok güzel sarma yiyorum evet yanlış duymadınızdolmaları götürüyomuşum özellikle kara lahana yemeğine bayılıyomuşum 7 aylıkken 2 tabak birden yermişim o derece oburmuşum:roflol:
Güle güle kullanın cnm bende gördüm cok begendim doktora sorcam pazartsi günü bakem ne dicek ona göre alcam bende cok sirin yahuuu yerimseniben
demett ne alemdesinn canımcımm gel yamacımızaaazemuszemus
Hatırladın demek artıkkkk mama yemiyorummmm püre yemeye basladımm ve artık şişko degilimmm, yalaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn yaaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaaaannnnnn beni sevdigine ninanmıyorummmmm kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?