2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ya öle hemen bi kilo kaybı olmuyo bende tartı var canım sabah öğle akşama çıkıp duruyorum bişi olduğu yok
olan sadece o koca karnın sönüyo
ama bir hafat sonra tekrar yavaştan şişmeye başlıyo valla
yani bende öyle oluyo seni bilmem artık

geldim....
msn de alt komşumla konuşuıyorduk kocam yok diyince geldi yukarı iki lak lak ettik yazamadım size...
kikoşum cumartesi günün güzel geçmiş valla bişey diyim mi şimdi sen bu günün hesabını soracan ya kocaya ..söyleyeceği şley isöyiyim sana o gün hatırlatsaydın ya bana giderdik erkenden ben unuttum onu diyecek....heheheheh

hay ağzını öpeyimvereliniortak
kız aynende bunu dicek biliyorum:dance:
olay zaten orda değil olay onu kafasına kakmakta ve hatasını anlatmakta
tabi anlarsa:a015:

anlamazlar ki yavru kuşum çünkü hata olarak görmüyorlar...
yani o şimdi kafasında...
ben yoğunum bir sürü işim bir sürü insanla uğraşıyorum senin gezmeni alışverişi aklımda tutamam senin hatırlatman lazım...olarak düşündüğü için ona unutmak hata olarak gelmiyor....

bizim istediğimiz ise; bir şey söyleyince kendiliğinden hatırlayıversin hep bizmi bişeyleri düşüneceğiz...bu sefer ona her defasında bişeyler hatırlatmaktan adımız dırdırcıya çıkıyor....
bende şaşırdım ipekten önce her işimi kendim yapardım hiç müdanam olmazdı kimseye şimdide sıyırıyorum işte hehehehehe

noldu narım balım peteğim....fena kızdırmış seniii:teselli:

hayırdır şekerim anlat bakalım bi
ah aah bi taneniz yokki kendi kendimemi konaşıym

kikoşcum o an sölemezsen birikince daha fazla patlıyosun sıcağı sıcağına halletmek bana daha iyi geliyo senin misafirin varmış tabi olmaz o zaman da sende çanta hazırlarken yolculuk için unut kocişinin montunu alma kızz oda üşüsün bende çok fenayım dimmiiikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
beklemedeyim hala ....ehü ehü ehüe hü fıkralarımla dönüş yapacağım...
bekliyoz fıkraları günün ilerleyen vakitlerindeeedelikafadulden
bendeki o göbekte gitmedi üçüncüyü atlattım halen göbek altı aylık duruyo
katılıyorumvereliniortak daha sinir bi durumm ne gamsız bu erkek milletii

kimsecikler yok. Ben de hala regli olmadım. bakalım ne zaman gelicek? benim kız bugünlerde çok hareketlendi. elleri ayakları sürekli hareket halinde. ne kucakta duruyo ne ana kucağında ne yerde. birkaç gündür dönmeye çalışıyo ama beceremiyo. hafif yan yatırıyorum ayağını diğer ayağının üzerinden atıyo ama kolu altta kaldığı için dönemiyo ben destekliyorum biraz dönünce bi hoşuna gidiyo kendi kendine gülüyo. bir de bugün emziriken emmekten ziyade meme ucumu ısrmakla uğraştı. biberonu verdim onuda ısırdı sürekli acaba dişleri mi kaşınıyor? daha 4 ay 10 günlük çok erken. böyle belirti yaşayan var mı?

normal meltemcim bi çoğumuz hatta hepimizin bebeğinin dişleri artık kaşınıyor altıncı aydan sonra çıkar mış dişler ama bu bebeğe göre değişiyor kimi daha erken çıkarıyor bi diş kaşıyıcı almakta fayda var o huzursuzluktaşu anda temmuz bebeklerinin çoğunda var sanırım oda normal artık oyalanmak oynamak istiyolar büyüdülere canları bilem sıkılıyor artıkk

pöfffff püfffff poffffff

sıkkınım kötüyüm fifti fifti canım sıkılıyor ruhum daralıyor boğuluyorum...
şarkı söle uydurmasyon MUTLUYUM BEN MUTLUYUM MUTLUYUM HERKES BENİ ÇOK SEVİYO SEVİYOOO BAK İYİ GELİCEK yalnızsın galiba bende öle bütün gn yalnız çocuklar dan başka kimseyle konuşamıyorum sabah 8 gece 2 çalışıyo eşim bekle dur işte 9 dan sonra çocuklarda yok uyuyo iyice yalnızım düşün 9dan beri ağzımı açıp bi laf etmedim ya bağırsammı acaba şimdiilaelaelaelaelae

ben bağaramıyorum..
eşi mhep yanımda saolsun ben bilmem bilmiyorum yani bi sorun var bi yerlerde..
bende yanlız bırakıcam seni ama üzgünüm iyi geceler.

oyy nar ve huri kiyamam ben size..
ben de cok bunaliyorum bazen, butun gun cocukla ugras, konusacak kimse yok.
burasi azaltiyor sikintimi, telefonla konus konus,lafa para vermekten de biktim.

bizim de ne kadar guzellll bir haftasonumuz vardi, cumartesi butun gun kustuk KV yuzunden.
valla atasim geldi herseyi, zaten tek haftasonumuz var, tobe tobe, dun de baristik ama bu sefer de hersey dune kaldii icin helak oldum.

sizlere birkac bisi sorucam:

1. efenin usuyup usumedigini nasil anlarim geceleri?biz yun yorgana gectik ama onu hala battaniye ve polar battaniyeyle uyutuyoru, geceleri terli kalkiyor, terliyorsa usumez diyebilir miyiz?

2. bu aksam buhar makinamiz gelecek, ama priz efenin cok yaninda, soguk buhar fazla olursa cok etkiler mi yavrucagi?

3. siz hic gun icinde ellerini yuzunu siliyor musunuz?biz banyo olayini haftada bire dusurduk, bazen boynu ensesi kokuyor ama nasil neyle silecegim bilemedim, biraz fikir verseniz?

hepinizi sevgiyle kucakliyorummm..

Dailymotion - Ferhat Göçer - Gül ki Sevgilim - Müzik Kanalı

önce şöle güzel bi şarkıyla hepinize günaydınlar kıslaaarrr....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bugün yine erkenciyim....

namazdan sonra tam yatacaktım ki büyük kızı bi tuvalete götüreyim dedim...
bi baktım ateşi var gibi geldi..:1shok: :1shok:

dereceyi koydum 38.5...

hemen soydum calpol verdim..

üzerinden bi saat geçmiştiki hala ateşi düşmdi..

soğuk su kompleksi yaptık..tabi bağıra çağıra..

bizim kızınn ateşi çok inatçıdır çünkü...soğuk su biraz daha iyi geliyo...

ama çok şükür şimdi 37 oldu :Saruboceq: :Saruboceq:

birazdan da ibufen verecem...

bizde de malum hazırlıklar başladı..zemuszemus zemuszemus

kısmet olursa arefe akşamı memlekete gidecez...

daha yıkanacak iki makine çamaşırım var..

hafta sonu alışveriş işimi bitirdim şükür kızları babaya bıraktım
kafama göre takıldım kızılayda..

akşam eve gelince de ütülerimi bitirdim...

yarından sonra artık valizimide hazırlamalıyım...

ama 3 valize nasıl sığacam bilmiyorum ...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

malum 17 gün kalmayı düşünüyoruz

bide ben 8 aydır hiç gitmedim memlekete onun heycanıda var..:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

haftasonu girdim saedece okudum yazamadım...

STARDUST sıkma canını...bu günlerinin tadını çıkarmaya bak bence..
hani krişe bi laf vardır ya "çocuklar büyüdümü dertleride büyür " diye
bu çok doğru bi laf..
enerjini ilerrki zamanlara sakla bence tatlım...bu arada oğluşunada maşallah...
o son fotoğrafa bi saat güldüm..:roflol: :roflol: :roflol:
SELSİN senin kuzuyada maşallah...resmen delikanlı olmuş..

huri nar allah sizede sabır versin canlarım...dönem dönem hepimiz geçiyoruz sanırım bu tarz şeylerden..:hulya: :hulya: :hulya:

ahh canım yaaa....
walla okurken benim canım sıkıldı..
bi haftasonumuz var dediğin gibi ama hep tartışmalarda o günü bulur dimi....
ben c.tesi sabahı eşime çok kızmama rağmen hiç sesimi çıkarmadım..
çünkü çocukları ona bırakıp alışverişe gitmeyi planlıyodum...
ama dün akşam artık yemekten sonra dayanamadım patladım suratyına...
çokmu bencilim ne ...:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
caım sorularına gelince bikaç şey önerebilirim belki...
1. terliyosa canım daha çok üşür bence ..
bide terleme illaki çok örtmeylede alakalı olmaya bilir...
eğer yastığı yorganı veya çarşafı hatta yatağı
eğer saf pamuk değilse o da terletir..
ve terlerse hasta olma ihtimali dahada artar bence...
üşüyüp üşümediğini ise en kolay göhsünden anlarsın
eller ve burun herzaman doğru sonuç veremiyebiliyomuş...
göhsüne hafifçe sok elini rahatça anlarsın canım..
2. zaten gee boyunca hem efe için hemde sizin için
sürekli çalışan bi buhar makinası sağlıklı olmayabilir...
bunun yerine gece ytamdan bi kaç saat önce çalıştır
ve odanın kapısını kapat...
yattığınız zamanda odanın nem dengesi sağlanmış olur...
gece boyuncada efecik rahat rahat uyur..
3. ılık bebe şampuanlı suya pamuklu bi bezi patırıp silebilirsin canım..
hem mis gibi kokar hemde pişik omaz..

umarım yardımcı olur bu bilgiler...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım polar battneiye ve elyaf yorganalr terletebilir bence gece biraz daha ferah giydirebilir en azından evin aşırı soğuk olmuyosa çocuğuda bunaltma derim terli kalkarsa muhahak üşür ben baktımki uykudan uyanında terli oluyo hemen bi yelek giydiriyorum yatağından öyle kaldırıyorumyerimseniben

bencede hafsanın dedği gibi yatarken çalıştırmayın fazla eğer bebiş sizden önce uyuyorsa haliylee siz yatana kadar çalıştırabilirsiniz yatarkende kapatıp daha iyi olur benceeCADIARZU

canım bende hafif ılık suyla pamukla siliyorum bi kaç damlada bebe losyonundan yada şampuanından damlatıyorum mis gibi kokuyo ve gece terlememsi için bide boyun çevresine pudralıyorum ama az döküyorum oda rahatlatıyoozemuszemus

ayy canım geçmiş olsun umarım bi daha ateşi çıkmazz nedir bu çocuklar ateş derdimiz off yavrum yaa allah kolaylık versin bide uzun yol valiz işlerii ayy düşünemiyorum bileeee:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…