2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Günaydın kızlarr
oyy herkes de ayrı bir dert yaa kimi hasta kimi ni kocişler sinirlendirmiş ALLAH sabır versin
Ben de idil hanımla uğraşıyorum sürekli ayakta durmak istiyor ne kol kaldı ne el asla oturup yatmıyor basıyor çığlığı yürüteç almayı düşünüyorum ama hep zararlı diye okudum ne yapıcaz bilmiyorum :1no2:

kızlar siz inek sütü kullanıyonuz mu bizim doktorumuz dün kullanın dedi ya

bu gdo çıktığından beri bana inek sütü daha masum geliyoo ve etrafımdaki çoğu insanda 6 ayını geçtikten sonra inek sütünü veriyoo bende vericemm ama tabiki biskivi ve yoğurt yapımında kullanıcam yaşından sonrada içiricem ama bazı şeyleri de inek sütüyle yapsak bişey olmaz alışır bünyeleri diye düşünüyorumCADIARZU

kızlarrr dişimiz cıktı bılıyonuz mu?ısıl ısıl :))))))))))nasıl ısırıyor gamze parmanı agzına vermıs verme dedımız halde caktırmadan verıyordu ahmet keremde ısırmıs parmanı nasıl cıyakladı gamze ama nasılda sevınıyor kardesımın dişi cıkmış dişi dye :)))))))))))bu arada gamze ısırmazdı bu emerken ısırıyor :)))babasıda hemen aferın ogluma kopaartkopart ......delü şeyyy

ben cideden tanıdık buldum kızlar memleketim kastamonu cide orda inek ağan temiz akrabalarım var haftada 2 bana otobüsle süt gönderecekler yoğurt yapmak için buna çok sevindim taze inek sütünü nasıl bulurum de dert ediyordum....annem bayyramda gidiyor gözüyle bakacak konuşacak

aaaa baba oğul senle zorları ney be...
maşalllaahh kereme behhh dişide çıkarmış tosunumuzun maşallaahhhh...

bu gece ipek bana kök söktürdü...
huysuzlukta son sınır....
2 de ben yattım 4:20 gece kalktı durmaz salla emzir pışpış altını açtım yok salona geldik otur otur salla 6 da sızdı...
sonra 7:30 da bir daha başladı salona geldik direk hiç odada uğraşmadım yatırdım yere bende koltuğa...9 da kociş işten geldi durmadı yine 12 yer kadar baktı kocam ben uyudum....
şimdi yanıomda zilli oyuncaklarıyla oynuyor....biraz daha iyi ama öğlen uykusu uyumuyor şidi...

sorma teyzesı anlamadım gıttı kız :))))
bgn asımız var uyuttum zorla sımdı babası gelcek bucuga doğru uyanır o zamana kadar yrn da ıkısın bırden randevu aldık cocukcuya gıdıcez bakalım bastan asa ıkısınıde kontrol ettırcez gamzede zaten astım baslangıcı vardı bu kıs ıyıce tetıkledı ((ıns. daha da ılerı gıtmez

ayyyy zilli maşa .....:))))))
benımkıde geceelrı gzl uyuyuyordu deıstı 5gundur gene 2saatte bır uyanıyor bende bgn gece uyurken mama verıcem bakalım denıcem uzun uyursa gece uykusundan once az da olsa mama vermeyı dusunuyorum bı yandan da zaten tombiş kılo almasından korkuyorum bakalım dr. ne dıcek bgn

günaydın temmuz anneleri.....

ben ağustos annesiyim ama kızım erken geldiği için temmuz annesi oldum:)))13 temmuzda dünyaya geldi kızım..... bebeklerimizin gelişimleri aşağı yukarı beraber gittiği içinsizlere birkaç sorum olacak......

kızım doğduğundan beri mama ile besleniyor... dr. umuz 4. ayda ek gıdaya geçebilirsiniz dedi ama muayenemiz tam bir rezillikte geçtiği için doğru dürüst konuşamadık dr. la içeri giren çıkan hastalardan konuşamadık.... bende kaşık mamasından aldım bebalac'ın sütlü pirinçli günde 1 kez 2 kaşık ondan veriyorum ve günde 1 kez de meyve suyu veriyorum..... bunlara ek olarak sizler ne veriyorsunuz... sebze püresi yada çorbası veriyormusunuz.... kaşık mamasının 60 cc lik suya 2 kaşık olarak hazırlıyorum acaba azmı oluyor sizler kaç ölçüden yapıyorsunuz birden dokanmasın diye az veriyorum ama yetmiyor mu ki kızıma... şimdiden teşekkür ederim....

birde bu bebeklere yoğurdu nasıl sütten yapıyorsunuz.... inek sütümü yoksa bu kay marka sütün keçi sütü var ondanmı mayalıyorsunuz.....

canım benimkide aynı 4 ay 10 günlük ve deli oluyo ağzına bişileri götürebilmek için hatta omzuma fena alıştı kemire kemire sırılsıklam yapıyo beni elleriylede boynuma dolanıyo ayırdığım zaman çığlığı basıyo valla
malesef benimkide yarım dönüyo gerisi gelmiyo sinir oluyo
iyi barıştığınıza sevindim valla küs olunmuyo
valla dün gece aynı şeyi bende düşündüm eşime dedim biz sarmalanıyozda bu çocuklar ya üşürse çareyi yatmadan önce odayı ısıtmakta bulduk valla
buhar makşnesi kullanmıyom bilmiyomda şahsen
bizim burda havalar sıcak halen istediğim an yıkıyabiliyom olmadı banyoyu ısıtıp öle yıkıyorum hmede orda giydiriyorum ama silmek içinde yine çok çok yumuşak bi havlum var küçük annem almıştı süper bişi onla hallediyom işte
canım benim sen şimdi terlemesin diye pudra sürüyom dedinya sakınhaaa bak bana bi profesör bebeklerde pudra kullanımının çok sakıncalı olduğunu söylemişti
pudra ister istemez uçup ciğerlerine gidiyomuş ve ilerde astıma çeviriyomuş
altına bile artık çoğu doktor önermiyo demişti ve ben 2 kızımada pudra kullanmadım sende bence kullanma
yok canım bi zararı bak ben ilk kızımda 4.5 aylıkken başladım az az ama sonraları 5.aydan sonra iyice biner oldu
zaten fazlada durmuyolar sıkılınca basıyolar çığlığı
al bence rahatlığını sizde farkedersiniz
ben şuan ara ara koyuyorum valla
önündeki oyuncaklarla ilgileniyo kemiriyo felan ama şimdilik fala tutma
kızlar siz inek sütü kullanıyonuz mu bizim doktorumuz dün kullanın dedi ya
yok canım yaaaa
nerde kaldı 1 yaşına kadar verilmez di hani
ve verilse bile yarı yarıya sulandırılarak verilirdi
maşallahhhhhhhh kerem beye incileriniz hayırlı olsun canım
bu ısırma işini galiba bende yaşayacağım çünkü bizimkide şimdiden damaklarınıa kıstırmaya başladı eyvah ki ne eyvah yaaa

e hadi gözün aydın oh misler gibin memleket sütünden için artıkım

doğru söylüyosun canım ve bende öle yaptım gittim yanına
canım bu son izinşndş dimi daha başını kaşıcak zamanın olmıcak dimi dedim
oda evet dedi
e peki ben sana bişi demiştim o işi nezman yapacaz dedim
haaaa evetttt o var dı dimi dedi
hadi hazırlanın halledeleim dedi ama nerdeeee elimşz boş döndük
hakkaten bizden başka herşeyleri düşünüyolarada bizle alakalı herşeyleri unutuyolar
kız yooooook okadar da değil
hakkaten çok fenasın bee
vicdanım sızlar valla ben yapamam ki
ah canım yaaa oda başladı kesin dişleri nasıl ağrıtıyodur yaaaa
valla benimkinin damakları bile şişmiş artık yazık bebelerimiz neler çekiyo kşimbilir

hafsacım öncelikle ayşe meleğime çok geçmiş olsun canım aman ihmal etme valla bayrama feneleşır allah korusun bol bol portakal mandaline yedir içir artık
valiz işi benimde canımı sıkıyo bide kışlık olması daha zor yazlıklar khemen halloluyo
bizde arfe günü yola çıkıyoz inşallah
benimde valiz işlerim ütü işlerim duruyo valla
allah sanada kolaylık versşin şekerim

tatlım öyle de bilmiyorum dün kontrolumuz vardı valla doktorumuz mama satmak için mamacıların uydurduğu şey o 360 gün zararlı 361. gün mü yararlı dedi bana da mantıklı geldi haklı sizce

hafsacim cok cok gecmis olsun, insallah bir an once toparlanir bicirik da, hem rahatca hazirlanirsin, hem de memleketin tadini cikarirsin:)

bence bencil degil akillisin, ben kendimi tutamadim da ne oldu, igranc bir cumartesi oldu..
bundan sonra ben de ole yapicam

onerilerin icin cok saol, yatagimiz pamuk diil, sunger mi bilmiyorum, olmadi bi pamuk yatak diktireyim..

sana simdiden ii hazirlanmalar, Allah guc versin de hallet islerini cabucak.

ayy bizimki de ole hurremcim ya
ben ayagimi kalorifere koyup efeyi de bacagima oturtuyorum camdan bakiyoruz
obur turlu bel namina bisi kalmiyor bende de
zaten kilolarim fazlaca yuk yuklemis belime, bir de oglus zor oluyor

dilaracim cok sagol onerilerin icin.
aslinda ince picamayla yatiriyorum ama, kundak yaptigimden mi cok terliyor kestiremedim.
bende kundagiyla yatagima aliyorum hemen usumesin diye.

kikoleyim coook saol canim:)

ayy hayirli olsun nazlibahar
hep inci gibi parlasin disleri
ay ne tatli isisrir simdi o yakaladigi parmaklari, boyle cilgin gibi.

tatlım öyle de bilmiyorum dün kontrolumuz vardı valla doktorumuz mama satmak için mamacıların uydurduğu şey o 360 gün zararlı 361. gün mü yararlı dedi bana da mantıklı geldi haklı sizce

merhaba nesquik ve amatist
fili ben de inek sutuyle yogurt yapiyorum, hatta bizim doktor o kadar raht ki hazir yogurt verebilirsin ama calicam dersen de saygi duyarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…