- 6 Aralık 2007
- 1.590
- 1
- 316
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.421
kızlar siz inek sütü kullanıyonuz mu bizim doktorumuz dün kullanın dedi ya
aaaa baba oğul senle zorları ney be...kızlarrr dişimiz cıktı bılıyonuz mu?ısıl ısıl :))))))))))nasıl ısırıyor gamze parmanı agzına vermıs verme dedımız halde caktırmadan verıyordu ahmet keremde ısırmıs parmanı nasıl cıyakladı gamze ama nasılda sevınıyor kardesımın dişi cıkmış dişi dye :)))))))))))bu arada gamze ısırmazdı bu emerken ısırıyor :)))babasıda hemen aferın ogluma kopaartkopart ......delü şeyyy
bu gece ipek bana kök söktürdü...
huysuzlukta son sınır....
2 de ben yattım 4:20 gece kalktı durmaz salla emzir pışpış altını açtım yok salona geldik otur otur salla 6 da sızdı...
sonra 7:30 da bir daha başladı salona geldik direk hiç odada uğraşmadım yatırdım yere bende koltuğa...9 da kociş işten geldi durmadı yine 12 yer kadar baktı kocam ben uyudum....
şimdi yanıomda zilli oyuncaklarıyla oynuyor....biraz daha iyi ama öğlen uykusu uyumuyor şidi...
canım benimkide aynı 4 ay 10 günlük ve deli oluyo ağzına bişileri götürebilmek için hatta omzuma fena alıştı kemire kemire sırılsıklam yapıyo beni elleriylede boynuma dolanıyo ayırdığım zaman çığlığı basıyo vallakimsecikler yok. Ben de hala regli olmadım. bakalım ne zaman gelicek? benim kız bugünlerde çok hareketlendi. elleri ayakları sürekli hareket halinde. ne kucakta duruyo ne ana kucağında ne yerde. birkaç gündür dönmeye çalışıyo ama beceremiyo. hafif yan yatırıyorum ayağını diğer ayağının üzerinden atıyo ama kolu altta kaldığı için dönemiyo ben destekliyorum biraz dönünce bi hoşuna gidiyo kendi kendine gülüyo. bir de bugün emziriken emmekten ziyade meme ucumu ısrmakla uğraştı. biberonu verdim onuda ısırdı sürekli acaba dişleri mi kaşınıyor? daha 4 ay 10 günlük çok erken. böyle belirti yaşayan var mı?
iyi barıştığınıza sevindim valla küs olunmuyooyy nar ve huri kiyamam ben size..
ben de cok bunaliyorum bazen, butun gun cocukla ugras, konusacak kimse yok.
burasi azaltiyor sikintimi, telefonla konus konus,lafa para vermekten de biktim.
bizim de ne kadar guzellll bir haftasonumuz vardi, cumartesi butun gun kustuk KV yuzunden.
valla atasim geldi herseyi, zaten tek haftasonumuz var, tobe tobe, dun de baristik ama bu sefer de hersey dune kaldii icin helak oldum.
sizlere birkac bisi sorucam:
1. efenin usuyup usumedigini nasil anlarim geceleri?biz yun yorgana gectik ama onu hala battaniye ve polar battaniyeyle uyutuyoru, geceleri terli kalkiyor, terliyorsa usumez diyebilir miyiz?
2. bu aksam buhar makinamiz gelecek, ama priz efenin cok yaninda, soguk buhar fazla olursa cok etkiler mi yavrucagi?
3. siz hic gun icinde ellerini yuzunu siliyor musunuz?biz banyo olayini haftada bire dusurduk, bazen boynu ensesi kokuyor ama nasil neyle silecegim bilemedim, biraz fikir verseniz?
hepinizi sevgiyle kucakliyorummm..
canım benim sen şimdi terlemesin diye pudra sürüyom dedinya sakınhaaa bak bana bi profesör bebeklerde pudra kullanımının çok sakıncalı olduğunu söylemişticanım polar battneiye ve elyaf yorganalr terletebilir bence gece biraz daha ferah giydirebilir en azından evin aşırı soğuk olmuyosa çocuğuda bunaltma derim terli kalkarsa muhahak üşür ben baktımki uykudan uyanında terli oluyo hemen bi yelek giydiriyorum yatağından öyle kaldırıyorumyerimseniben
bencede hafsanın dedği gibi yatarken çalıştırmayın fazla eğer bebiş sizden önce uyuyorsa haliylee siz yatana kadar çalıştırabilirsiniz yatarkende kapatıp daha iyi olur benceeCADIARZU
canım bende hafif ılık suyla pamukla siliyorum bi kaç damlada bebe losyonundan yada şampuanından damlatıyorum mis gibi kokuyo ve gece terlememsi için bide boyun çevresine pudralıyorum ama az döküyorum oda rahatlatıyoozemuszemus
ayy canım geçmiş olsun umarım bi daha ateşi çıkmazz nedir bu çocuklar ateş derdimiz off yavrum yaa allah kolaylık versin bide uzun yol valiz işlerii ayy düşünemiyorum bileeee:bbo:
yok canım bi zararı bak ben ilk kızımda 4.5 aylıkken başladım az az ama sonraları 5.aydan sonra iyice biner olduGünaydın kızlarr
oyy herkes de ayrı bir dert yaa kimi hasta kimi ni kocişler sinirlendirmiş ALLAH sabır versin
Ben de idil hanımla uğraşıyorum sürekli ayakta durmak istiyor ne kol kaldı ne el asla oturup yatmıyor basıyor çığlığı yürüteç almayı düşünüyorum ama hep zararlı diye okudum ne yapıcaz bilmiyorum :1no2:
yok canım yaaaakızlar siz inek sütü kullanıyonuz mu bizim doktorumuz dün kullanın dedi ya
maşallahhhhhhhh kerem beye incileriniz hayırlı olsun canımkızlarrr dişimiz cıktı bılıyonuz mu?ısıl ısıl :))))))))))nasıl ısırıyor gamze parmanı agzına vermıs verme dedımız halde caktırmadan verıyordu ahmet keremde ısırmıs parmanı nasıl cıyakladı gamze ama nasılda sevınıyor kardesımın dişi cıkmış dişi dye :)))))))))))bu arada gamze ısırmazdı bu emerken ısırıyor :)))babasıda hemen aferın ogluma kopaartkopart ......delü şeyyy
e hadi gözün aydın oh misler gibin memleket sütünden için artıkımben cideden tanıdık buldum kızlar memleketim kastamonu cide orda inek ağan temiz akrabalarım var haftada 2 bana otobüsle süt gönderecekler yoğurt yapmak için buna çok sevindim taze inek sütünü nasıl bulurum de dert ediyordum....annem bayyramda gidiyor gözüyle bakacak konuşacak
doğru söylüyosun canım ve bende öle yaptım gittim yanınaanlamazlar ki yavru kuşum çünkü hata olarak görmüyorlar...
yani o şimdi kafasında...
ben yoğunum bir sürü işim bir sürü insanla uğraşıyorum senin gezmeni alışverişi aklımda tutamam senin hatırlatman lazım...olarak düşündüğü için ona unutmak hata olarak gelmiyor....
bizim istediğimiz ise; bir şey söyleyince kendiliğinden hatırlayıversin hep bizmi bişeyleri düşüneceğiz...bu sefer ona her defasında bişeyler hatırlatmaktan adımız dırdırcıya çıkıyor....
bende şaşırdım ipekten önce her işimi kendim yapardım hiç müdanam olmazdı kimseye şimdide sıyırıyorum işte hehehehehe
kız yooooook okadar da değilah aah bi taneniz yokki kendi kendimemi konaşıym
kikoşcum o an sölemezsen birikince daha fazla patlıyosun sıcağı sıcağına halletmek bana daha iyi geliyo senin misafirin varmış tabi olmaz o zaman da sende çanta hazırlarken yolculuk için unut kocişinin montunu alma kızz oda üşüsün bende çok fenayım dimmiiikaydirigubbakcemile3
ah canım yaaa oda başladı kesin dişleri nasıl ağrıtıyodur yaaaabu gece ipek bana kök söktürdü...
huysuzlukta son sınır....
2 de ben yattım 4:20 gece kalktı durmaz salla emzir pışpış altını açtım yok salona geldik otur otur salla 6 da sızdı...
sonra 7:30 da bir daha başladı salona geldik direk hiç odada uğraşmadım yatırdım yere bende koltuğa...9 da kociş işten geldi durmadı yine 12 yer kadar baktı kocam ben uyudum....
şimdi yanıomda zilli oyuncaklarıyla oynuyor....biraz daha iyi ama öğlen uykusu uyumuyor şidi...
canım benimkide aynı 4 ay 10 günlük ve deli oluyo ağzına bişileri götürebilmek için hatta omzuma fena alıştı kemire kemire sırılsıklam yapıyo beni elleriylede boynuma dolanıyo ayırdığım zaman çığlığı basıyo valla
malesef benimkide yarım dönüyo gerisi gelmiyo sinir oluyo
iyi barıştığınıza sevindim valla küs olunmuyo
valla dün gece aynı şeyi bende düşündüm eşime dedim biz sarmalanıyozda bu çocuklar ya üşürse çareyi yatmadan önce odayı ısıtmakta bulduk valla
buhar makşnesi kullanmıyom bilmiyomda şahsen
bizim burda havalar sıcak halen istediğim an yıkıyabiliyom olmadı banyoyu ısıtıp öle yıkıyorum hmede orda giydiriyorum ama silmek içinde yine çok çok yumuşak bi havlum var küçük annem almıştı süper bişi onla hallediyom işte
canım benim sen şimdi terlemesin diye pudra sürüyom dedinya sakınhaaa bak bana bi profesör bebeklerde pudra kullanımının çok sakıncalı olduğunu söylemişti
pudra ister istemez uçup ciğerlerine gidiyomuş ve ilerde astıma çeviriyomuş
altına bile artık çoğu doktor önermiyo demişti ve ben 2 kızımada pudra kullanmadım sende bence kullanma
yok canım bi zararı bak ben ilk kızımda 4.5 aylıkken başladım az az ama sonraları 5.aydan sonra iyice biner oldu
zaten fazlada durmuyolar sıkılınca basıyolar çığlığı
al bence rahatlığını sizde farkedersiniz
ben şuan ara ara koyuyorum valla
önündeki oyuncaklarla ilgileniyo kemiriyo felan ama şimdilik fala tutma
yok canım yaaaa
nerde kaldı 1 yaşına kadar verilmez di hani
ve verilse bile yarı yarıya sulandırılarak verilirdi
maşallahhhhhhhh kerem beye incileriniz hayırlı olsun canım
bu ısırma işini galiba bende yaşayacağım çünkü bizimkide şimdiden damaklarınıa kıstırmaya başladı eyvah ki ne eyvah yaaa
e hadi gözün aydın oh misler gibin memleket sütünden için artıkım
doğru söylüyosun canım ve bende öle yaptım gittim yanına
canım bu son izinşndş dimi daha başını kaşıcak zamanın olmıcak dimi dedim
oda evet dedi
e peki ben sana bişi demiştim o işi nezman yapacaz dedim
haaaa evetttt o var dı dimi dedi
hadi hazırlanın halledeleim dedi ama nerdeeee elimşz boş döndük
hakkaten bizden başka herşeyleri düşünüyolarada bizle alakalı herşeyleri unutuyolar
kız yooooook okadar da değil
hakkaten çok fenasın bee
vicdanım sızlar valla ben yapamam ki
ah canım yaaa oda başladı kesin dişleri nasıl ağrıtıyodur yaaaa
valla benimkinin damakları bile şişmiş artık yazık bebelerimiz neler çekiyo kşimbilir
canım benimkide aynı 4 ay 10 günlük ve deli oluyo ağzına bişileri götürebilmek için hatta omzuma fena alıştı kemire kemire sırılsıklam yapıyo beni elleriylede boynuma dolanıyo ayırdığım zaman çığlığı basıyo valla
malesef benimkide yarım dönüyo gerisi gelmiyo sinir oluyo
iyi barıştığınıza sevindim valla küs olunmuyo
valla dün gece aynı şeyi bende düşündüm eşime dedim biz sarmalanıyozda bu çocuklar ya üşürse çareyi yatmadan önce odayı ısıtmakta bulduk valla
buhar makşnesi kullanmıyom bilmiyomda şahsen
bizim burda havalar sıcak halen istediğim an yıkıyabiliyom olmadı banyoyu ısıtıp öle yıkıyorum hmede orda giydiriyorum ama silmek içinde yine çok çok yumuşak bi havlum var küçük annem almıştı süper bişi onla hallediyom işte
canım benim sen şimdi terlemesin diye pudra sürüyom dedinya sakınhaaa bak bana bi profesör bebeklerde pudra kullanımının çok sakıncalı olduğunu söylemişti
pudra ister istemez uçup ciğerlerine gidiyomuş ve ilerde astıma çeviriyomuş
altına bile artık çoğu doktor önermiyo demişti ve ben 2 kızımada pudra kullanmadım sende bence kullanma
yok canım bi zararı bak ben ilk kızımda 4.5 aylıkken başladım az az ama sonraları 5.aydan sonra iyice biner oldu
zaten fazlada durmuyolar sıkılınca basıyolar çığlığı
al bence rahatlığını sizde farkedersiniz
ben şuan ara ara koyuyorum valla
önündeki oyuncaklarla ilgileniyo kemiriyo felan ama şimdilik fala tutma
yok canım yaaaa
nerde kaldı 1 yaşına kadar verilmez di hani
ve verilse bile yarı yarıya sulandırılarak verilirdi
maşallahhhhhhhh kerem beye incileriniz hayırlı olsun canım
bu ısırma işini galiba bende yaşayacağım çünkü bizimkide şimdiden damaklarınıa kıstırmaya başladı eyvah ki ne eyvah yaaa
e hadi gözün aydın oh misler gibin memleket sütünden için artıkım
doğru söylüyosun canım ve bende öle yaptım gittim yanına
canım bu son izinşndş dimi daha başını kaşıcak zamanın olmıcak dimi dedim
oda evet dedi
e peki ben sana bişi demiştim o işi nezman yapacaz dedim
haaaa evetttt o var dı dimi dedi
hadi hazırlanın halledeleim dedi ama nerdeeee elimşz boş döndük
hakkaten bizden başka herşeyleri düşünüyolarada bizle alakalı herşeyleri unutuyolar
kız yooooook okadar da değil
hakkaten çok fenasın bee
vicdanım sızlar valla ben yapamam ki
ah canım yaaa oda başladı kesin dişleri nasıl ağrıtıyodur yaaaa
valla benimkinin damakları bile şişmiş artık yazık bebelerimiz neler çekiyo kşimbilir
slm tatlımselam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?