2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kikoşcum senin kızlarda süper.allahım inşallah bana sağlıklı hayırlı bir kız çocuğuda nasip eder 2.sinde

çok sağol canım.bizde bekliyoruz yağızın fotolarını

Maşallah çok şirinler yanlız saçlarda çıksa ablamızın kopyası olucaz yanaklar falan dolmuş maşallah güzellerime

uuuyyyyy yirim sizi ben yavru kuşlar siziii...bende yapcam bende yapcam ....ipek 3 yaşına gelsin bende yapcam manane şu gözlerdeki ışıltıya bak maşallahh yaaa

kikoşcum senin kızlarda süper.allahım inşallah bana sağlıklı hayırlı bir kız çocuğuda nasip eder 2.sinde[/QUO

teyzelerim çok saolun güzel dilekleriniz için(irem@elifnaz)opuyorumnanaktan

SLM KIZLAR BİRSÜREDİR GİREMİYORDUM ANCAK FIRSATIM OLDU.UMARIM HERKES İYİDİR

KIIIZZZ ALLAAH CANINI ALMASIN EMİİİ NE ETTİİN BENİN GELİNİMEEEEEC:1shok:MAŞŞAAALLLAAAAH BENİM PRENSESİME.ÇOK TATLILAR YAAAAAAA

CANIM BENİMDE KALIN OLDU ÇİZGİ,GEZİP TOZARKEN DEĞİLDE AYAKLARIMI ÜŞÜTÜNCE ŞİŞİYO ACAYİP Bİ ŞEKİLDE

SANADA İİ BAYRAMLAR CANIM.DİKKAT ET KUZUYA CANIM

MAŞAALLAHHH KUZUYA YAAA ÇOK ŞEKER MAŞALLAAH.ORTADAKİ RESME BİTTİM YANİ.Bİ KIZIM OLSAYDI OĞLUNU KESİNLİKLE KAÇIRMAZDIM CİCİM
paşamın resimlerinde yükliiim azcıkın yerimseniben

[URL=http://img694.imageshack.us/i/photo3bj.jpg/]

MAŞALLAH PAŞAYA CANIM

NESKUİK DENİZEDE MAŞAALLH

Son düzenleme:
ayy şundaki pozlara oyunlara bak ya 41 kere maşallah filizcim çok şeker

çiçekcim sizin havuz resminede bittim küçük erekek

çok tatlı çok tombiş bişi bu yaaa hakkaten
maşallah yağız egeye

filizcim bu arada sen bu 4 lü foto işini nasıl yapıyon yaa bizede sölesene canım

Bİ PROGRAM VAR CANIM ORDAN YAPIYORUM

way way tosuna ağzın burnun yesin o maşallah

SAOL CANIM İPEĞİMİZİN RESMİNİ GÖREMİYORUZ NEZAMANDIRsengözlerimebaksanab
nerdesiniz kızlar yahuuuu...
EZELE BAKIYORLARDIRkaydirigubbakcemile3

hay maşallah damadıma benim....
aferin dünür iyi bakıyosun tosunuma....

maşallah.....
keyifler yerinde.....
allah nazarlardan korusun şekerimn....

EHUEHU DÜNÜR:kedi:
SAOL CANIM
İÇİMDE UHDE KALDI BENDE ÇEKİCEM BEZİYLE PAİAMI,SONRA YANYANA KOYCAZ ONLARIsositosositodelikafaduldenhihoyyytvereliniortakvereliniortak

slm şekerler kaç zamandır giremiyorum çok özledim sizleri
benim migren ağrıları hala devam ediyor o yüzden çok kötü durumdayım birde son sürat rejimdeyim ikisi birlikte mahvediyor beni
resimleri gördüm hepsi birbirinden muhteşem allahım hepsini nazarlardan korusun...
filizcim biz iyiyiz ilaydam uyuyor şimdi sen nasılsın paşam göründüğü kadarıyla çok iyi

ÇOK ŞÜKÜR İİİYİZ CANIMBENİM ...BENİM PAŞAMDA UYUYO
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
BENİM DİŞ SAĞ TARAFI KOMPLE GÖTÜRÜYO BAŞIMI KALDIRAMIYORUM BAZENKİ SENİN BİDE MİGREN YANİ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN
OOOOH HADİ BAKALIM BAŞLADIMI KİLOLAR GİTMEYE

canım diş ağrısıda çok zordur ya
evet kilolar gidiyor allahın izniyle
resimleri yaptıın programı yollayabilir misin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…