- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.461
Selam kıslar sabahtan beri sayfa açık biraz geçmişe bakınayım dedim sıkıntılar hep aynı
Hasta olan annelere ve yavrukuşlara geçmiş olsun diyorum
Regl olmuşsunuz hepiniz bende henüz olamadım baş ağrısı yapıyor bu durum bende :sinifsinif:
Kaka sorunu olupta mama yiyen bebeklerin mamasına bi çay kaşığı badem yağı koymanız daha düzenli hale getirebilir bağırsaklarını
Stardust oğluna bayılıyorum maşallah çok tatlı ya hele o Fb li tulumlu hali süper olmuş yaa
Selsin seninkinede söylenecek söz yok saçlar felan süper maşallah yerim onu ya tam ısırmalık oda
Bende çekip koyucam yağızın son resimlerinden bir ara
Çicekcim en iyisini yaptın keyf yaptınız süper valla oğluşun ne güsel poz vermiş suyu sevmesi çok iyi ya maşallah kuzucuğa
Maşallah çok şirinler yanlız saçlarda çıksa ablamızın kopyası olucaz yanaklar falan dolmuş maşallah güzellerime
uuuyyyyy yirim sizi ben yavru kuşlar siziii...bende yapcam bende yapcam ....ipek 3 yaşına gelsin bende yapcam manane şu gözlerdeki ışıltıya bak maşallahh yaaa
ay çok güzel bir tablo.allah ayırmasın maşallah
bende keçi sütünden yapıyorum.yoğrut taş gibi olmuş dün dnedik.muhallebiyide kendim yapıyorum zevkle yiyor. o hazırları sevmedi birde miğdesine dokundu.
yerim sennii böcüük . pozda verirmiş
nesguik maşallahh paşana pek bi tatlı olmauşş çok akıllı cin gibi bakıyoo nazar değmesinnnn
kikoşummm senin kızlara bayıldım ne tatlı çıkmışlarr yaa ısırasım geldi vallahiii maşalalhh çok tatlılarrr
saolun kızlar ....kızım şimdi daha iyi ateşide azaldı baya...
berraya geçecek diye korkuyorum daha yeni atlattı o da...
hay maşallah....
allah her daim böle güldürsün kızlarının yüzlerini inşallah....
bide elif kesinlikle sana benziyo..
melekte şimdi kucağımda beraber bakıyoruz "anni bu benim ablam bu benim ablam "diyip duruyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 .
NAZLIBAHAR seninde tosuna maşallah...hep inci gibi parlasın dişleri emi....
kikoşcum senin kızlarda süper.allahım inşallah bana sağlıklı hayırlı bir kız çocuğuda nasip eder 2.sinde[/QUO
teyzelerim çok saolun güzel dilekleriniz için(irem@elifnaz)opuyorumnanaktan
İşte geldiiikkk,keyfimiz yerinde ooohh
kızlar 2 sorum var sezoşlulara
1- dışarda gezip tozduktan sonra karnınız davul gibi oluyomu
2- plates yapanlar kesi yeriniz kalınlaştımı
yani benimki artık ince bi çizgi değilde çok mu zorladım acaba yapmasammıki
slm kızlar. bu akşam bayram için Ankaraya gidiyoruz. vereliniortak eşim biraz önceden izin almış.bayram sonuna kadar orada olcaz. siteye girebileceğimi zannetmiyorum.şimdiden hepinizin bayramını kutlarım.minik bebişlerin gözlerinden öperim. bavul toplamam lazım yolluk falan yapcam bir sürü işim var. kendinize çok çok iyi bakın bayram dönüşü görüşürüz
paşamın resimlerinde yükliiim azcıkın yerimseniben
[URL=http://img694.imageshack.us/i/photo3bj.jpg/]
ayy şundaki pozlara oyunlara bak ya 41 kere maşallah filizcim çok şeker
çiçekcim sizin havuz resminede bittim küçük erekek
maşallah ner güzel duruyor o suda öyle neresi kız orası...İşte geldiiikkk,keyfimiz yerinde ooohh
teşekkür ederim canım benimHurİcİĞİm geÇmİŞ olsun canım.starcım paŞamız tatasını yapmıŞ Çok ŞÜkÜr.dİlara ve hafsa geÇmİŞ olsun kızlar
way way tosuna ağzın burnun yesin o maşallah
İşte geldiiikkk,keyfimiz yerinde ooohh
çok tatlı çok tombiş bişi bu yaaa hakkaten
maşallah yağız egeye
filizcim bu arada sen bu 4 lü foto işini nasıl yapıyon yaa bizede sölesene canım
way way tosuna ağzın burnun yesin o maşallah
EZELE BAKIYORLARDIRkaydirigubbakcemile3nerdesiniz kızlar yahuuuu...
hay maşallah damadıma benim....
aferin dünür iyi bakıyosun tosunuma....
maşallah.....
keyifler yerinde.....
allah nazarlardan korusun şekerimn....
slm şekerler kaç zamandır giremiyorum çok özledim sizleri
benim migren ağrıları hala devam ediyor o yüzden çok kötü durumdayım birde son sürat rejimdeyim ikisi birlikte mahvediyor beni
resimleri gördüm hepsi birbirinden muhteşem allahım hepsini nazarlardan korusun...
filizcim biz iyiyiz ilaydam uyuyor şimdi sen nasılsın paşam göründüğü kadarıyla çok iyi
ÇOK ŞÜKÜR İİİYİZ CANIMBENİM ...BENİM PAŞAMDA UYUYO
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
BENİM DİŞ SAĞ TARAFI KOMPLE GÖTÜRÜYO BAŞIMI KALDIRAMIYORUM BAZENKİ SENİN BİDE MİGREN YANİ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN
OOOOH HADİ BAKALIM BAŞLADIMI KİLOLAR GİTMEYE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?