2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kikoleyim cok cok kaynatmiyorum suyu, kundagin ustune karnina koyuyorum.eger daha sicaksa en ustteki battaniyeye koyuyorum.
bu arada masallah kizlarina, cooook tatlilar.

çiçeks cok sevindim ii gectigine.aferin ali eymene cok uzmemis seni.gece uykulari da nazarlik olmus diyelim.bu dinlence bi miktar goturur seniyerimseniben

filizusta ve nesquik yerim ogluslarinizi, masallah kucuk adamlara.

nurcum cok gecmis olsun ama biraz fazla yuklenmiyor musun kendine.
migrenin hafifler insallah en kisa zamanda sonra devam edersin diete.

kizlar bu gece de korkunctu,efem aglayip esim sinirlenince cildiacak gibi oluyorum.
10 dk seveyim uyusun istiyor, ben butun gun yorulmusum azicik dinlenmek istiyorum ama sakinlestirmek yine bana dusuyor, sonra da ben yataga dusuyorum.

bgn ezeli netten izlicem ne yapayimm

herkese gunaydın ıyı bır gun olması dılegıyle
dişimiz ıyıce belırdı artık cok saolun ıyı dılekleerınız ıcın atesımız huzursuzluğumuz olmadı sukur dun asımızıda yaptırdık oda gzldı ates metes olmadı sukur ama cok agladı yawrum 8900kılomuz 65cm boyumuz olmus yanlız gecelerı 3-4 saatte bır uyanırdı 3-5gundur 2saatte bır saatte bır uyanıp emdı yattı huzursuzluğu sadece buydu galıba
ınsallah dığer yawru kuslarımızda sakın bır sekılde atlatırlar

star dust,cicek,filiz,selsin,kiko,nesquik sizin bebişlerde çok çok güzel
cicekcim kocaman adam gibi duruyor havuzda ya masallah kuzuya

geçmiş olsun Nurcum ,

ışte geldiiikkk,keyfimiz yerinde ooohh

maşalalhh canım paşaya ne güzelde keyif yapmışşş:asigim:

HurıcıĞım geÇmıŞ olsun canım.starcım paŞamız tatasını yapmıŞ Çok ŞÜkÜr.dılara ve hafsa geÇmıŞ olsun kızlar

teşekkürler canım çok şükür daha iyiyiz inşalalh bi daha hasta felan olmayız hiç birimizzŞeniz

maşallahh yesinler seni yavrumm çok tatlısınnn

çiçeks cok sevindim ii gectigine.aferin ali eymene cok uzmemis seni.gece uykulari da nazarlik olmus diyelim.bu dinlence bi miktar goturur seniyerimseniben

filizusta ve nesquik yerim ogluslarinizi, masallah kucuk adamlara.

nurcum cok gecmis olsun ama biraz fazla yuklenmiyor musun kendine.
migrenin hafifler insallah en kisa zamanda sonra devam edersin diete.

kizlar bu gece de korkunctu,efem aglayip esim sinirlenince cildiacak gibi oluyorum.
10 dk seveyim uyusun istiyor, ben butun gun yorulmusum azicik dinlenmek istiyorum ama sakinlestirmek yine bana dusuyor, sonra da ben yataga dusuyorum.

bgn ezeli netten izlicem ne yapayimm[/QUOTE]

ahh canım bu erkeklerin hepsi öylee eşimde hiç tahamülü yok işten geliyo zaten 8,30 da yemeği v.s derken 9 kıza bi bağrınıyo tahamülü yok hadi yatacaksın şimdi okula gideceksin kalkmıyosun falan filan boğasım geliyo oda ilgi bekliyo oyansın azcık diyee ama anlatamıyosun işteee...

günaydın herkese. iyi bir gün olsun herkes için

hepinize günaydınn şekerlerrropuyorumnanaktan
nazlıbahar maşallahh canım paşayaa çok iyi büyümüşşş nasılda ısırmalıktırrcokacimcoook

nazlıbaharcım dişiniz çıkmış resmini gördüm çok güzel yaa .

cnm cok saol aksam maffrettı benı ılk dişiyle
bıraz oyun oynadık yedı benı yuzumu cenemı bı gorsenız mosmor yapmıs sbh gordum resmen kan oturmus o mınnacık dişiyle :))))delmiş hep ama degerdı nasıl heyecanlanıyordu yemek ıcın yumuluyordu bana gamzeyle esım gulmktn yıkıldılsar tabii sabah ıkısıde şok
darısı dığer bebeklere ınş.saglıcakla.......

herkese merhaba uzun zamandir giremedim ozledim sizi cok opuyorumnanaktan
stardust, filiz, kikos, nesquik, ciceks, selsin, ilsu bayildim fotolara yaaa cok seker olmus hepsi,
kocaman olmuslar, nazlibahar sizin de inceleriniz hayirli olsun canim atesinizde cikmamis cok sevindim buarada tosuna masallah nerdeyse 9 kilo olmus sen neyapiyosun bu cocuga yaf? anne sutu veriyosun demi sadece?

kizlar buarada bizim tata sorunumuz var yaaa oglum surekli ikiniyo, cok huzursuz yavrucak, 2 haftadir hic kendisi yapmadi hep ben yaptirdim fitille, fitilde iyi degil biliyorum ama elimden baska bisey gelmiyo onu oyle gormeye dayanamiyorum, kivranip duruyo, ayaklari hep havada, of cok uzgunum mafoldumben

kızlar aramızdakı tum oğretmenlerın oğretmenler gununu kutluyorum atanan ve atanamayan tum oğretmenlerın ....
ewet cnm sadece anne sutu verıyorum masallah bazen ck mu kılolu dıy uzuluyorum ama buyudukce dıs cıktıkca hareketledıkce zayıflıcak yuruyunce hele ıyıce esımde yok ii bole tosunum dıyıp duruyor ama bılmıyorum
mamayı sadece gece uyuken versemmı vermemsemmı karar veremedım daha bgn aksam dr. goıdıcez ıkısınıde genel bı kontrol amaclı sorucam bakalım dr. uykusu ıcınde uyanıp uyanıp emmek ıstıyor acaba gecelerı doymuyormu doyuramıyormuyum dıye dusunuyorum (((bu kadar ıştahlı olunca ?????

sağaol filiz_111 cim....kolaysa başınıza gelmesin bebekle zor vallahi neyi nereye koyacağımı bilemiyorum güya havanın iyi olduğu birgün camı silmeye kadın gelecekti ama baklaım bayramdan önceye gelebilcekmi?gelseydi rica minnet ona yaptırırdım ufak tefek işleri :)

slm kızlar fırsat yok okuyup çıkıyorum malum bayram temizliği opik yine şenlenmiş hepsine maşallah .. bi sorum olcak biberonları nasıl temiziliyorsunuz ıhlamur verdiğim için rengi değişti mama vermediğim için tek bib. var sadece su ile yıkıyodum arada kaynatıyorm fakat rengi açılmıyor ... birde mama vermiyorum faka devam sütü ile kahvaltı hazırlıyorum suyu daha evelden kaynatıp kalorifer üzerinde kavanozda tutuyorum ordan alıp hemen mama hazırlıyorum pratifk oluyor su ılık oluyo kaynar değil acaba doğrumu yapıyorum her seferinde kaynaramı atmalaı mamayı benden şimdilik bu kadar

Kıslar selam umarım herkes iyidir
ılsu fıstık çok tatlı olmuş ya 41 kere maşallah
Ya yağız ege çok tatlı maşallah oğlumun adaşı çok tatlı çıkmış fotoloarda
nazlıbahar sadece anne sütü ile maşallah çok iyi almış gerçi benimkide iyi gidiyo şuan ama bakalım diş olayından sonra nasıl olur şuanki kilosu seni korkutmasın emeklemeye başladıklarında çok kaybediyorlar kiloları senin yavrus ne kadarlık tam olarak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…