- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.441
maşallah denizcim çok tatlu olmuşsun
ah canım ya allah kolaylık versinslm kızlar bakıyorum şikayetler hep aynı....
benimkide bir haftadır alışkanlık yaptı 4 gibi kalkıyor uyumuyor alıyorum salondaki sepetine getiriyorum salla babam salla yok yok yok uyumuyor tam 6 gibi uyuyor bu sfer ezan okunuyor ona uyanıyor dinlişyor yine salla yarımsaat sonra uyuıyor artık sersem gibi oldum vallahi . birde grip gibiyim dahada zor oluyor bakması. bugün hava çok güzel deniz kenarına çıkardım sahilde dolaştoırıyorum kıyametleri kopardı arabadan çıkartıp öle gezdirdim hemen döndüm eve geri hiçbişey anlamadım hadi arabasında uyur belki demiştim. kaşık mamalarınada sinir oluyor zorla yedirdim ağzına sürüyor o ellerini sonra gözlerini ovuşturuyor heryer mama oldu şimdide çığlık çığlığa zorla uyudu uykusu gelincede çok ağlıyor uyuyana kadar benimde gözümden uyku akıyor biraz kestirsem iyi olacak.ama aklımda burada kaç gündür giremedim işte yine uyandı ağlıyor
canım sıcaklığını neye göre ayarlıyosun ve neresine koyuyosunderincim kolay gelsin
bu aralar dedigin gibi hepsi diklenir oldu bizlere
ben uyuturken sicak su torbasi son carem, gazi var gibi olmuyor ama o sicak sizmasina yardimci oluyor, bir dene istersen
maşallah deniz bebeğe
vışşşş ne gaddar rahat doıktor o öyle...merhaba nesquik ve amatist
fili ben de inek sutuyle yogurt yapiyorum, hatta bizim doktor o kadar raht ki hazir yogurt verebilirsin ama calicam dersen de saygi duyarimm
ah canım benimm çok zor hakkatten hele geceleri kalkıpta gündüz gibi davranmak eziyet...slm kızlar bakıyorum şikayetler hep aynı....
benimkide bir haftadır alışkanlık yaptı 4 gibi kalkıyor uyumuyor alıyorum salondaki sepetine getiriyorum salla babam salla yok yok yok uyumuyor tam 6 gibi uyuyor bu sfer ezan okunuyor ona uyanıyor dinlişyor yine salla yarımsaat sonra uyuıyor artık sersem gibi oldum vallahi . birde grip gibiyim dahada zor oluyor bakması. bugün hava çok güzel deniz kenarına çıkardım sahilde dolaştoırıyorum kıyametleri kopardı arabadan çıkartıp öle gezdirdim hemen döndüm eve geri hiçbişey anlamadım hadi arabasında uyur belki demiştim. kaşık mamalarınada sinir oluyor zorla yedirdim ağzına sürüyor o ellerini sonra gözlerini ovuşturuyor heryer mama oldu şimdide çığlık çığlığa zorla uyudu uykusu gelincede çok ağlıyor uyuyana kadar benimde gözümden uyku akıyor biraz kestirsem iyi olacak.ama aklımda burada kaç gündür giremedim işte yine uyandı ağlıyor
hmm olabilir deneke lazım..derincim kolay gelsin
ben uyuturken sicak su torbasi son carem, gazi var gibi olmuyor ama o sicak sizmasina yardimci oluyor, bir dene istersen
sağol canım hepimize kolay gelsin karşıdan güzel görünüyor meğer ne kadar zormuş büyütmek vallahi o nederse o oluyor sıcacık yataktan kalkması nasılda zor geliyor insana deniycem sağol canım sıcak su torbasınıderincim kolay gelsin
maşallah denizcim çok tatlu olmuşsun
herzamanki gibi
ah canım ya allah kolaylık versin
inşallah bayram önüğ grip felan olmazsın hasta olunca çocuklada ilgilenilmiyo
hemen bol bol c vitamini al
KİKOLEYİM sağol canım çokmu çok huysuz bi kızım var eeeee adı naz ya ondan işte grip olmamak için sağlık ocağına gittim ilaç yazdırdım ordan deniz kıyısına burnumuzdan geldi tam evin önüne geldik uyudu bu seferde arabasından alırken uyandı of offff allah yardımcımız olsun bak bu saate kadar hiçbişey yapamadım bundan sonra artık işler yemek
canım sıcaklığını neye göre ayarlıyosun ve neresine koyuyosun
kızlarrr dişimiz cıktı bılıyonuz mu?ısıl ısıl :))))))))))nasıl ısırıyor gamze parmanı agzına vermıs verme dedımız halde caktırmadan verıyordu ahmet keremde ısırmıs parmanı nasıl cıyakladı gamze ama nasılda sevınıyor kardesımın dişi cıkmış dişi dye :)))))))))))bu arada gamze ısırmazdı bu emerken ısırıyor :)))babasıda hemen aferın ogluma kopaartkopart ......delü şeyyy
benim zillilelerim
benim zillilelerim
ay çok güzel bir tablo.allah ayırmasın maşallah
benim zillilelerim
merhaba nesquik ve amatist
fili ben de inek sutuyle yogurt yapiyorum, hatta bizim doktor o kadar raht ki hazir yogurt verebilirsin ama calicam dersen de saygi duyarimm
benim zillilelerim
İşte geldiiikkk,keyfimiz yerinde ooohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?