2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kızlar bakıyorum şikayetler hep aynı....
benimkide bir haftadır alışkanlık yaptı 4 gibi kalkıyor uyumuyor alıyorum salondaki sepetine getiriyorum salla babam salla yok yok yok uyumuyor tam 6 gibi uyuyor bu sfer ezan okunuyor ona uyanıyor dinlişyor yine salla yarımsaat sonra uyuıyor artık sersem gibi oldum vallahi . birde grip gibiyim dahada zor oluyor bakması. bugün hava çok güzel deniz kenarına çıkardım sahilde dolaştoırıyorum kıyametleri kopardı arabadan çıkartıp öle gezdirdim hemen döndüm eve geri hiçbişey anlamadım hadi arabasında uyur belki demiştim. kaşık mamalarınada sinir oluyor zorla yedirdim ağzına sürüyor o ellerini sonra gözlerini ovuşturuyor heryer mama oldu şimdide çığlık çığlığa zorla uyudu uykusu gelincede çok ağlıyor uyuyana kadar benimde gözümden uyku akıyor biraz kestirsem iyi olacak.ama aklımda burada kaç gündür giremedim işte yine uyandı ağlıyor

derincim kolay gelsin
bu aralar dedigin gibi hepsi diklenir oldu bizlere
ben uyuturken sicak su torbasi son carem, gazi var gibi olmuyor ama o sicak sizmasina yardimci oluyor, bir dene istersen

maşallah denizcim çok tatlu olmuşsun
herzamanki gibi
ah canım ya allah kolaylık versin
inşallah bayram önüğ grip felan olmazsın hasta olunca çocuklada ilgilenilmiyo
hemen bol bol c vitamini al
derincim kolay gelsin
ben uyuturken sicak su torbasi son carem, gazi var gibi olmuyor ama o sicak sizmasina yardimci oluyor, bir dene istersen
canım sıcaklığını neye göre ayarlıyosun ve neresine koyuyosun

bu arad zoru zoruna verdiğim o 2 kilo vardıyaaaaa
hoooop geri gelmiş yaaaa
sinir oldum
hemen sporu bırakınca niye cıvıyoz anlamadım
85 olmuşum
bayramda bına bide 2 daha eklenir şimdi üf yaaa
çok dikkat etmeliyim artık

maşallah deniz bebeğe dişleri çıktımı canım bak yeni topik açtım orta toplamayı düşünüyorum incitanelerimizi...

merhaba nesquik ve amatist
fili ben de inek sutuyle yogurt yapiyorum, hatta bizim doktor o kadar raht ki hazir yogurt verebilirsin ama calicam dersen de saygi duyarimm
vışşşş ne gaddar rahat doıktor o öyle...

ah canım benimm çok zor hakkatten hele geceleri kalkıpta gündüz gibi davranmak eziyet...

derincim kolay gelsin
hmm olabilir deneke lazım..

kızlar yeni topiğimize bakııııınnnnnn..
ilk doğduklarında toplamıştım ya aynen öyle bir topik düşünüyorum ..kereme bakın keremeeeeeee

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10209974#post10209974

nesquik sende demiştin deniz diş çıkarıyor die ...
bugün msn den nazlıbahar resimi göndermişti eğer denizinde patyladıysa gönderde onunda resmini iliştiriverelim topiğimize .....

derincim kolay gelsin
sağol canım hepimize kolay gelsin karşıdan güzel görünüyor meğer ne kadar zormuş büyütmek vallahi o nederse o oluyor sıcacık yataktan kalkması nasılda zor geliyor insana deniycem sağol canım sıcak su torbasını

:hooray: Maşallah paşama annesi hayırlı olsun dişiniz darısı başımıza pek sıkıntı vermedi herhalde bahsettiğini duymadım devamıda böyle gelir inşallah

benim zillilelerim
ay çok güzel bir tablo.allah ayırmasın maşallah

merhaba nesquik ve amatist
fili ben de inek sutuyle yogurt yapiyorum, hatta bizim doktor o kadar raht ki hazir yogurt verebilirsin ama calicam dersen de saygi duyarimm

bende keçi sütünden yapıyorum.yoğrut taş gibi olmuş dün dnedik.muhallebiyide kendim yapıyorum zevkle yiyor. o hazırları sevmedi birde miğdesine dokundu.

yerim sennii böcüük . pozda verirmiş

nesguik maşallahh paşana pek bi tatlı olmauşş çok akıllı cin gibi bakıyoo nazar değmesinnnn

kikoşummm senin kızlara bayıldım ne tatlı çıkmışlarr yaa ısırasım geldi vallahiii maşalalhh çok tatlılarrr

saolun kızlar ....kızım şimdi daha iyi ateşide azaldı baya...

berraya geçecek diye korkuyorum daha yeni atlattı o da...

benim zillilelerim

hay maşallah....

allah her daim böle güldürsün kızlarının yüzlerini inşallah....
bide elif kesinlikle sana benziyo..

melekte şimdi kucağımda beraber bakıyoruz "anni bu benim ablam bu benim ablam "diyip duruyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 .

NAZLIBAHAR seninde tosuna maşallah...hep inci gibi parlasın dişleri emi....

Son düzenleme:
Herkese selammmm, ben geldimmm bomba gibi hemdeee :jeyyar:
Nasılsınız bakalım :1hug:
Acayip deşarj oldum, ne kadar ihtiyacım varmış meğer.Oğluşumuda havuza soktum çırpındı çırpındı deli oldu havuzun maskotu oldu yalnız gelen geçen sevdi bide küçük bebek yoktu hiç bebek havuzundada rahattık. Suyu sıcacıktı hiç üşümedi,çıkarıncada hemen duşunu alıp giydirdik.Herkes dediki bu şimdi yoruldu,suda sıcak mayıştı bu gece bi güzel uyur :bbo: nerdeeeeeee delikafadulden, 4 kere falan uyandık gece 12de yatmasına rağmen ama neyse.
Çok güzel iki gün geçirdim, havada çok güzeldi şansımıza. Birazdan fotomuzu ekliyorumm
Sizler nasılsınız özledim yaww opuyorumnanaktan

Eve gidiyorum kızlar, bugün kocişin sporu var :1closedeyes: oğluş durursa evden bağlanırım yine ,hepinizi öpüyorumm

Selam kıslar sabahtan beri sayfa açık biraz geçmişe bakınayım dedim sıkıntılar hep aynı
Hasta olan annelere ve yavrukuşlara geçmiş olsun diyorum
Regl olmuşsunuz hepiniz bende henüz olamadım baş ağrısı yapıyor bu durum bende :sinifsinif:
Kaka sorunu olupta mama yiyen bebeklerin mamasına bi çay kaşığı badem yağı koymanız daha düzenli hale getirebilir bağırsaklarını
Stardust oğluna bayılıyorum maşallah çok tatlı ya hele o Fb li tulumlu hali süper olmuş yaa
Selsin seninkinede söylenecek söz yok saçlar felan süper maşallah yerim onu ya tam ısırmalık oda
Bende çekip koyucam yağızın son resimlerinden bir ara
Çicekcim en iyisini yaptın keyf yaptınız süper valla oğluşun ne güsel poz vermiş suyu sevmesi çok iyi ya maşallah kuzucuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…