2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

nur maşallah aynı kiloda ve aynı kiloya ulaşmaya niyetliymişiz ama maelesef ben verdiklerimi geri aldım yine 85 oldum hatta dün akşam 86 dım
neler yapıyon anlat baride faydalanalım

nazlıcım image den yapıyosan sararmış renkte olanların en üstündekini kopyalıyosun
bu arada senin rejim ne alemde

benim kızım bana nefes aldırmıyo yaa
pc başında tabi
maus ışıklı onu gördümü deliriyo illa onla oyn ıcak kemircek durcak
allahım bi heycan bi heycan
tersine çeviriyom onu görmesin diye bu sefer beni kemirmeye uğraşıyo

nur84-nur34-stardust-ecettuba,nazlıbhar ve topiğimizde olan olmayan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım

kikos ben hep light yani diyet urunleri yiyorum 2 aydan bu yana,
sabahlari 3 dilim kepek ekmek diyet surme yagi, diyet recel ve peynir, 3 saat sonra diyet biskuvi ve diyet meyveli yogurt, 3 saat sonra cok hafif bi aksam yemegi ama cok az, sonra yatmadan once yine bi diyet biskuvi yiyorum bazen iki tane yiyorum... 2 ayda 7 kilo verdim...
hic spor yapmadim, gunde en az 1 sise su ictim, aksam cok kacirdiysam yuruyus yaptim,
ama hep light yedim

nazlıcım image den yapıyosan sararmış renkte olanların en üstündekini kopyalıyosun
bu arada senin rejim ne alemde

oooyyy sayfayı katlettım bea
bı kere hada denıycem bıdahada denemıycem
dıet bu aralar sadece pllates yapıyorum cnm yedıklerımıde abartmadan yıyorum ama dıet olmuyo pek ama 2haftadır da tartılmadım hıc bayrama 65le gırmek ıstıyorum demıstım kaldım66da ole işte.....

tesekkur ederim canim,
ya buarada biz cocugun sacini kesipte zekat vermedik, onun yerine baska seyler yaptik, simdi burda soylesem nekadar dogru olur bilemiyorum o yuzden yazmaya cekindim,
acaba oyle bisey sartmi? yani illa sacin agirligi kadar zekat vermemiz gerekiyomu?

1 aylıkken bebekler sclarını kestirip o saclar tartılııp ağırlığınca altına göre zekat veriliyor diye biliyoum bizde yapmadık .

cnm ınsallah cok saol

bızde sac deılde bır kıza ıkı erkeğe akik kurbanı kesıyoruz gamzenınkı baya bı gec kaldı ama bu bayram ınsalah ıkısınınkınıde kesıcez nasıp olursa bende sac kesıp tartmayı ılsununkı gıbı bılıyorum ...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok kız ben espiri yaptım...benim kastettiğim saçını keserseniz atmayın
bize verin kafamıza yapıştılralım ..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
...hani var olan şeyin 10 da biri başkasına dağıtmaktır ya zekat o bakımdan zekat kelimesini kullandım....:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ama tabi bebeğin doğum saçından bi tutam kesilir ve o kesilen saç tutamının ağırlığınca altın verilir....
buda müstehaptır...yani yapıp yapmamakta serbestlik vardır...
ama tabi o çok cüz'i bir mebladır
zaten yeni doğmuş bi bebeğin saçının ağrlığı kaç gram gelebilir ki ?
o yüzden için rahat olsun sen fazlasıyla vermişsindir canım...

1 aylıkken bebekler sclarını kestirip o saclar tartılııp ağırlığınca altına göre zekat veriliyor diye biliyoum bizde yapmadık .

ya zaten saçından illaki kesmekte gerekli değil...
sen o niyetle bi yardım kuruluşuna bağış yapsanda olur...önemli olan niyet...
ki kaldıki zaten mecburi bi ibadette değil ama yaparsan çocuğu korur derler kazalardan...

hafsacım acıklaman için tşk ederiz .
ya bende bilmiyordum bir yakınımız söylemişti bebeklerin kafatası zaten çok hassas kesmek tehlikeli olabilir

slm kızlar netten alışveriş yapan arkadaşlar var sanırım burda benim anlamadığım mama sandalyesi alacam 12 taksit 106 tl 11 taksit 121 tl ya ben anlamadım ürün geldiğinde sorun olmaSIN

nazlıbahar maşallah yavrularına.....
allahım bi ömür boyu sizi birbirinizden hiiiççç ayırmasın....

selam kızlar

umarım herkes iyidir? benim oğlan çok husursuz. doğru dürüst kaka yapamıyor ondan sanırm.deneyecek bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…