2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

filizcik sevindim.benimkide tutuyor galiba kesilmeye başladı kanamlar.

elma suyumu??? benim doktor kabız yapar dedi banada saçma geldi hani lifiydi buu o yüzden armutla başladık. onuda severek yemiyor.

canım iki günden beri elma suyunu içinde rahat çıkarıyo bilmiyom ya bünyeden mi yoksa ELMA SUYUNU BIRAKMIŞTIMŞİMDİ GENE DEVAM

nette şimdi baktım 4. aydan itibaren hoppala kulanılabilirmiş ama bebekler tabi tam kafasını tutabiliyorlarsa

aldım aldım haber kızlar. telefonunu salonda bırakmış duymamış. ama heycandan başıma ağrı girdi valla. yedi benden fırçayı. kendime gelemedim yaw.gidyorum o yüzden kendinize iyi bakın

Kıslar sinbo marka bebek telsizi kullanan varmı memnunmusunuz???

canim biz aldik, biraz kullandik ama sonra biraktik.bebgin basinda manyetik dalga yayiyormus telsizler, ben kaullanmiyorum o yuden.
bir de sinbo cok pil yiyor dedi kullanan arkadasim.

nur, ilsu be ebru masallah kuzulara.

nar ve nesquik kolay gelsin temizlikte.

ve tum ogretmenlerin ogretmenler gunu kutlu olsun:)

nazlibahar masallah oglusla prensesine..
gaydin cok sagol tarif icin, masallah sutunu depolamissin.bnmki anca yetiyor, cok arzu ettim ama depolasam efeye kalmicak gun icinde.

biz de 3 gun sonunda bgn azicik yaptik,demir veresim gelmiyor ama demir eksikligi baya kotuymus, ne yapicam bilemedim.
acaba 6.ayi doldurunca verilen babymixler kabiz yapmaz mi, o prebiyotikmis cunku yoksa iice mi alisir cocuk, onsuz kaka yapamz mi olur bilemedim..

selam kızlar

bütün bebeklere maşallah.,

ebush maşallah sinan'ında çağın gibi ne kadar çok saçı var.ama sizin daha çok,

kaka sorunu bizdede var.doktorun verdiği şurubu kullanıyoruz.15 günlük tedavi.bakalım düzelicekmi.birde armut yada kayısı suyu ver dedi.elma demedi bizede.zaten ben elma verdiğimde yapmadı gene.maydonızuda yaptım zeytinyağıda içirdim hiçbiri işe yaramadı.bugün kuru kayısı haşladık sonra onu blendardan geçirip suyunu süzdük.verdik.yarım saat sonra yaptı çok şükür.artık kayısımı iyi geldi yoksa yapacağımı vardı anlamadım.

canım adı DUPHALAC.bu aylarda bağırsaklarda tembellik olabiliyor dedi.15 gün kullanıcaz.sabah akşam 1 çay kaşığı veriyoruz.2 kere fitil verdim dedim.fitil koy demedi.şurup yazim onu verin dedi.bakalım kullanıyoruz.ama daha düzene girmedi.cmtesi yapmıştı.bugün yaptı tekrar

aynen ya bizmkide cumadan beri yapmıyordu. bölece gecede doğru dürüst uyumuyordu. bugün akşam yaptı yaparyapmaz uyudu yavrum
olmazsa ben de kullanayım bundan.çok sıkıntı veriyor yazık ya

aynen ya bizmkide cumadan beri yapmıyordu. bölece gecede doğru dürüst uyumuyordu. bugün akşam yaptı yaparyapmaz uyudu yavrum
olmazsa ben de kullanayım bundan.çok sıkıntı veriyor yazık ya

yazık ya tabi.çok üzülüyorum.bizim normaldi.2 haftadan beri var bu sorun.kayısıyıda dene istersen.bize doktor verdi.ya armut yada kayısı dedi.bizde kuru kayısı alıp yaptık.tazesini bulamam tabi bu mevsimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…