2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hafsa cnm cok saol ıns. cnm hepımızı
kızlar benımkı gene yemeye calısıyo gene morartcak benı ama bu sefer yemezler
az once su ıcıyorum kerem kucağımda nasıl heyecanla bardaga uzanıyor elınıuzatıyor agzına tuttum ama nasıl copcop su ıcmesınmı şaştım kaldım walla babasının dedı gıbı oburix olcak sanırım hehehe bılıyormusunuz keremı zıpzıba koyduk bız nasıl zıplıyor bı gorsenız

maşallah...çokta yakışmış....
küçük tosbaaaaa....

amatistcim hosbulduk canim, demek sizinde bizim gibi kaka probleminiz var,
canim ben hep fitille yaptiriyorum baska turlu yapamiyo, bide sabun u denicem,
maydanoz felan hic ise yaramadi bizde,
zeytinyagi icir dediler bagirsaklari yumusatiyomus, onuda denedim 1 cay kasigi, ama nafile...

ebrucum gecen ben boğazları hafıf tahrısl oksuruyordu az zeytın yağ verdım bır cay kaasığı bogazlarıda ıyı oldu hemen kakasınıda anında yaptı
hafsacım saol ama oraya koyunca gamze aynı resımdekı gıbı basından ayrılmıyor salıncak gıbı sallıyor yanında olmasak ucuracak oda nasıl guluyor ablasına bı gorceksınız

ebushum biz düzelmiştik ne güzel ek gıdalar rezil etti gene. eskiden kınp sıkınıyordu şimdi sadece bir ağlama var.bu huysuzluğunu çıkamadığı için kakadan diyoruz. gaydin badem yağı demiş birde onu mu denesek ne kadar veriliyor gaydin?

nazlıbahar ikiside çok tatlı maşallah oğluşun tosuncuk ya süper ya henüz çok erken değilmi hoppala için seninki aramızda en küçük bebeklerden biri aslında
ebush oğluna bayıldım büyümüşte küçülmüş sanki saçları süper nolur dokunmayın uzasın çok yakışır bende uzatmak istiyorum omuzlarına kadar çok seviyorum erkek bebekte kaydirigubbakcemile3

maşşallah çok tatlım bizimki hoppaladan hiç inmiyo bi görseniz o zıpladıkça ben yoruluyomhihoyyyt

Kıslar ben fazla gelen sütümü hep depo yaptım işe başladığımda ordan kullanıcaz inş. doktorumla konuştuğumda onlar çok işimize yarayacak muhallebisini yapıcaksın o sütlerle dedi ama bakıyorumda sizler genelde inek sütü kullanıyosunuz 1 yaş altına kesinlikle inek sütü kullanılmıyor doktorlarınıza sordunuzmu inek sütünü onay verdilermi:uhm:

tatlım ek gıdaya geçtiysen elma suyu ver çok faydası oluyo onunda

canım pazar günü kontrolumuzde doktor bize hemen başlamamızı söyledi ben çocuklarımı inek sütüyle besledim onu kim nerden çıkarıpta söylüyo ya diye bize de kızdı başlayın hemen belli eder bebeğin gelişimindede dedi bizde günlük süt alabileceğimiz birini araştırıyoz ama bulamadık artık köylere falan gidecez

benimki inek sütü vermedi keçi sütü olabilir dedi.ama kızdığım nokta milupanın hazır muhallebilerini öve öve bitiremedi illa ondan kullanacakmışım bende istemiyorum. anne sütü ile yapayım normal prinç unuyla dedim ona bile hayır dedi. açıkcası dinlemiyorum. keçi sütüyle muhallebi ve yoğurdunu yapıyorum.yalnız keçi sütüyla yapılan yoğurt bir değişik oluyor sakız gibi uzuyor şaşırdım valla.deneyen var mı

KAKA SORUNU OLAN BEBEKLER ıÇıN FORMÜL:
Dikkat çeksin diye büyük harfla yazdım yanlış anlamayın lütfen...
Günde 3 tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde Tatlı Badem yağını anne sütüne veya mamaya veya yediği yemeğe karıştırabilirsiniz
Aynı şekilde Muskat (Hindistan Cevizinin küçüğü Aktarlardan çok rahat bulursunuz) rendeleyip aynı şekilde gıdasına katabilirsiniz Ölçüsü Günde 1 tatlı kaşığından az..
En azından doğal arkadaşlar deneyin bakalım her bebeğin yapısı farklı bazısında çok çabuk etki eder bazısında zaman alır umarım hemen çözüm olur yavrukuşlara opuyorumnanaktan

filizcik sevindim.benimkide tutuyor galiba kesilmeye başladı kanamlar.

elma suyumu??? benim doktor kabız yapar dedi banada saçma geldi hani lifiydi buu o yüzden armutla başladık. onuda severek yemiyor.

ben daha önce gaz ve kaka sorununu zeytinyağı muskatla hallettim ama bu sefer muskatcıklar işe yaramıyor :gitme:

cnm cok koymuyourm zaten en kucuk bebeklerden bırı ewet ablasınıda bu ayda koymustum erkek bebeklerı cok koymamak gerek dıyorlar bende onun ıcın az koyyuyroum ama cok zewklı atlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…