- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.541
hafsa cnm cok saol ıns. cnm hepımızı
kızlar benımkı gene yemeye calısıyo gene morartcak benı ama bu sefer yemezler
az once su ıcıyorum kerem kucağımda nasıl heyecanla bardaga uzanıyor elınıuzatıyor agzına tuttum ama nasıl copcop su ıcmesınmı şaştım kaldım walla babasının dedı gıbı oburix olcak sanırım hehehe bılıyormusunuz keremı zıpzıba koyduk bız nasıl zıplıyor bı gorsenız
canım o kampanyadan oluyor bi aksilik çıkmaz yani
selam kızlar
umarım herkes iyidir? benim oğlan çok husursuz. doğru dürüst kaka yapamıyor ondan sanırm.deneyecek bir şey var mı?
kızlar bebişler harika.
ebush ne zmandır yoktun hoşgeldin.
filiz sen naptın merak ettim?
hafsa cnm cok saol ıns. cnm hepımızı
kızlar benımkı gene yemeye calısıyo gene morartcak benı ama bu sefer yemezler
az once su ıcıyorum kerem kucağımda nasıl heyecanla bardaga uzanıyor elınıuzatıyor agzına tuttum ama nasıl copcop su ıcmesınmı şaştım kaldım walla babasının dedı gıbı oburix olcak sanırım hehehe bılıyormusunuz keremı zıpzıba koyduk bız nasıl zıplıyor bı gorsenız
tatlım işlem tamam :lepi:
tatlım ek gıdaya geçtiysen elma suyu ver çok faydası oluyo onundaamatistcim hosbulduk canim, demek sizinde bizim gibi kaka probleminiz var,
canim ben hep fitille yaptiriyorum baska turlu yapamiyo, bide sabun u denicem,
maydanoz felan hic ise yaramadi bizde,
zeytinyagi icir dediler bagirsaklari yumusatiyomus, onuda denedim 1 cay kasigi, ama nafile...
Kıslar ben fazla gelen sütümü hep depo yaptım işe başladığımda ordan kullanıcaz inş. doktorumla konuştuğumda onlar çok işimize yarayacak muhallebisini yapıcaksın o sütlerle dedi ama bakıyorumda sizler genelde inek sütü kullanıyosunuz 1 yaş altına kesinlikle inek sütü kullanılmıyor doktorlarınıza sordunuzmu inek sütünü onay verdilermi:uhm:
hadi hayırlısı uğurlu olsun güle güle kullan
çok küfretmedin dimi bana :kedi:
Kıslar ben fazla gelen sütümü hep depo yaptım işe başladığımda ordan kullanıcaz inş. doktorumla konuştuğumda onlar çok işimize yarayacak muhallebisini yapıcaksın o sütlerle dedi ama bakıyorumda sizler genelde inek sütü kullanıyosunuz 1 yaş altına kesinlikle inek sütü kullanılmıyor doktorlarınıza sordunuzmu inek sütünü onay verdilermi:uhm:
KAKA SORUNU OLAN BEBEKLER İÇİN FORMÜL:
Dikkat çeksin diye büyük harfla yazdım yanlış anlamayın lütfen...
Günde 3 tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde Tatlı Badem yağını anne sütüne veya mamaya veya yediği yemeğe karıştırabilirsiniz
Aynı şekilde Muskat (Hindistan Cevizinin küçüğü Aktarlardan çok rahat bulursunuz) rendeleyip aynı şekilde gıdasına katabilirsiniz Ölçüsü Günde 1 tatlı kaşığından az..
En azından doğal arkadaşlar deneyin bakalım her bebeğin yapısı farklı bazısında çok çabuk etki eder bazısında zaman alır umarım hemen çözüm olur yavrukuşlara opuyorumnanaktan
nazlıbahar ikiside çok tatlı maşallah oğluşun tosuncuk ya süper ya henüz çok erken değilmi hoppala için seninki aramızda en küçük bebeklerden biri aslında
ebush oğluna bayıldım büyümüşte küçülmüş sanki saçları süper nolur dokunmayın uzasın çok yakışır bende uzatmak istiyorum omuzlarına kadar çok seviyorum erkek bebekte kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?