2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ye bende sadece armut suyu veriyorum ama işe yaramamışt. kayısıyıda bir deneyeyim.hamileliğmde çok kullanmıştım.ilk başlarda işe yarıyordu belki oğlanda da öle olur
kuzenim bekliyor bilgisayarı bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum

kızlar 8de dr.daydık kereme bronşit başlangıcı dedı gamzeyede astım ((((gamzenınkını bılıyorduk zaten de kerem cok uzdu benı hırıltı oksuruyordu 10gundur falan ((

bende bgn hep senı aradı gozlerım sımdı sen dıyınce aklıma geldı gesmede olduğun ))oh ne gzl masallah ıpegımı benımılerde dolas dlas ıkısıde sımdı uyudu pestıllerı cıkmıs sanırım benımde gozumden uyku akıyor bakalım kociş dukkana gectı 12de gelır onu beklesemmı uyusammı ama dayanamam uyurum bende
nur canım ya masallah kızına sınan da ole ya benımkının saclarınabak bıde onunkıne masssalh cnm yerım ben onun saclarını

kızlar 8de dr.daydık kereme bronşit başlangıcı dedı gamzeyede astım ((((gamzenınkını bılıyorduk zaten de kerem cok uzdu benı hırıltı oksuruyordu 10gundur falan ((
geçmiş olsun kerem kuzuyada gamzeyede gamze astım başlangıcımı yoksa astımmı benim yiğenimde var astım başlangıcı tedavi görüyor kontrol altında devamlı kereme dikkat et inş. O çabuk iyileşir çevirmez allah korusun

geçmiş olsun.ilaç ne verdi dr.

cnm bılmıyorum kı bı suru bişi yazdı bebegede antibıotık yazdı esım sımdı almaya cıktı gelır bırazdan bakarım yazarım sıryla kereme nasıl antıbıotık kullancam ya bılemıyorum vermeseeeeemmm daha da kotu olabılır verseeeeemmmm bı turlu

NUR EBUŞH NAZLIBAHAR MAŞALLAH KUZULARA SİNANIN SAÇLAR YAKIYO İLAYDA ÇOK GÜZEL PRRENSES KEKERMDE ÇOK TATLI OLMUŞ TOMBİKK ..
HURİİŞ KIZIN BENCE SANA ÇOK BENZİYO AVATARDAKİ RESMEDE BAYILDIM

canım verdiyse kullanacaksın ne yapacaksın başka.lina'da 1 haftadır( kesfid yanliş hatırlamıyorsam )içiyor.boğazı kırmızıydı geçmemiş 10 güne tamamlıyalım dedi dr.sinir oldum ama ne yapayım.allah bütün bebişlerimize şifa versin inşallah

günaydınlar.....
iyi bir gün olması dileğiyle....

kızımın ateşi bugün 3. gününe girdi...
inşallah bugün düşer ateşi...

geçen arkadaşlarla toplanmıştık..
5 çocuk vardı kızımın yaşında...
ogün hepsi sağlıklıydı..
şimdi hepsi hasta yatıyo...

bende sabah erken kalktım sorsan valiz hazırlamam gerekiyo....
valizleri çıkardım ööle bekliyolar....

normalde uçağımız yarın akşam 7 de ama ankarada hava çok sisli..
eğer rotar olursa napacam bilmiyorum...
hava alanında emzirme odası falan da yok..
ne saçmalık yaaaa.......

ayy kızlar kış geldi hastalıklar ateşler başladı inş bir an önce geçer tüm bebişlere ALLAH sağlık versin

bebişi hasta olanlara çok geçmiş olsun. ALLAH şifa versin.
Biraz geç oldu ama öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Bende öğretmenim ama bu yıl çocuklarımdan uzaktayım. Ücretsiz izne ayrıldım. 1 Bu yılımı yavrumla geçirmek istedim.Ama içimde buruk biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…