- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.601
senin düğme burnunu kapınca ben,bak geliyormusun yoksa gülüyor musun?
MAŞALLLAH...Büyüdükçe güzelleşiyolar bunlar yavvv...bende az sonra denizle ona jokerden uyku arkadaşım alcaam hazır indirimdeyken :)
Arkadaşlar merhaba,bu gün dr muayenem vardı..Dr iki kese gördü..:lepi: :lepi: :asigim: :asigim:
kızlar ya benim saçlarım çok dökülüyor avuç avuç sizde de varmı bu sorun?
ayy canım ya hadi gözün aydın çok sevindim inşallah bi kız bi erkek olur bu sefer sağlıkla gelirler inşallahhhh allah acılarını göstermesinnnnn:Saruboceq:
hayırlı olsun güzelimbebişi hasta olanlara çok geçmiş olsun. ALLAH şifa versin.
Biraz geç oldu ama öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Bende öğretmenim ama bu yıl çocuklarımdan uzaktayım. Ücretsiz izne ayrıldım. 1 Bu yılımı yavrumla geçirmek istedim.Ama içimde buruk biraz.
kızlar ya benim saçlarım çok dökülüyor avuç avuç sizde de varmı bu sorun?
kızlar şimdi kargo geldi milupa bir sürü numune ürün göndermiş çok sevindim:)))
herşeyden koymuşlar içinee:ecrin_bebek:
Teşekkür ederim iyi dileklerin için Dilaracım ..Benim de gönlümden geçen yine bir kız bir erkek olması...:Saruboceq: :Saruboceq:
canım çok sevindim , bekliyrdun sanirim ikiz olmasını. abla ve abisinin yerine gelcekler inş sağlıklı bir şekilde.
dilara canım maşallah nasıl büyümüş nasıl güzelleşmiş genç kız olmuşta artık tokalar da takmaya başlamış pozlarda veriyor. yerim ben onu....
teşekkür ederim kızlar. henüz resimde belli olacak kadar büyük değil. ama biraz belli olsun hemen koyarım. bu arada kızlar dudağımda uçuk çıktı. bir gazetede okumuştum kadının biri bebeğini öpüyor. uçuktaki mikrop bebeğe geçiyor ve bebeği kurtaramıyorlar. o yüzden bir süre oğlumu öpmeyi düşünmüyorum. aklınızda olsun. eğer sizde de olursa böyle bir şey sakın öpmeyin. eğer hamile iken uçuk çıkarsa bebekte bağışıklık oluyormuş. ama eğer böyle bir durum yoksa çok tehlikeli olabiliyormuş.
teşekkür ederim kızlar. henüz resimde belli olacak kadar büyük değil. ama biraz belli olsun hemen koyarım. bu arada kızlar dudağımda uçuk çıktı. bir gazetede okumuştum kadının biri bebeğini öpüyor. uçuktaki mikrop bebeğe geçiyor ve bebeği kurtaramıyorlar. o yüzden bir süre oğlumu öpmeyi düşünmüyorum. aklınızda olsun. eğer sizde de olursa böyle bir şey sakın öpmeyin. eğer hamile iken uçuk çıkarsa bebekte bağışıklık oluyormuş. ama eğer böyle bir durum yoksa çok tehlikeli olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?