2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ayy canım ya hadi gözün aydın çok sevindim inşallah bi kız bi erkek olur bu sefer sağlıkla gelirler inşallahhhh allah acılarını göstermesinnnnn:Saruboceq:

Teşekkür ederim iyi dileklerin için Dilaracım ..Benim de gönlümden geçen yine bir kız bir erkek olması...:Saruboceq: :Saruboceq:

YENGEÇ oğlum,diğer bebeklere göre daha hassas ve duygusal olacaktır. Bu da "gözyaşı" demektir. Çok ağlar. Bu yüzden onu kucağa almak, ona dokunmak,
ya da onu rahat hissettirebilen diğer şeyler, çok büyük önem taşır. Kendini güvende hissetmeye ihtiyaç duyar. Evdeki huzursuzlukları hisseder ve bunlardan çok çabuk etkilenir.. Onun yanında tartışmamaya çalışın. çok iştahlı bir bebektir. Büyük olasılıkla ona yemek yedirememe derdiniz olmayacaktır.Aile, yengeç bebeği için çok önemli bir kavramdır. Bu yüzden, ailesi içerisinde ona kendini güvende hissettirmeli ve onu koruduğunuzu göstermelisiniz. Genellikle annesini rol model seçer, onun davranış ve tavırlarını taklit etmeye çalışır. Geçmişe dair anılarını saklamaya eğilimlidir. Kötü de olsa iyi de olsa anılarını hafızasında tutar.

hayırlı olsun güzelim
kızlar ya benim saçlarım çok dökülüyor avuç avuç sizde de varmı bu sorun?

ay benim saçlarımda çok dökülüyo önüne geçemiyom bende sanırım çinko eksikliği diyolar

fıstığa bak hele sen çok güzel canım çok büyümüş eylül saclarda hafifcene dökülmüş nazarımız değdi :)))
elbiseside yakıyor masallah kuzuya

banada maillerı gelıyo kargoları gelmıyo hıc (( bende ıstıyorm ya
eylul dıcektım sevval demısım yanlıklıkla )))benım saclarımda acaıp dokuluyor ((((((((((

ebrucum cnm ya cok deıl oksuruğu arada bır gelıyor ama bakgamlı bır oksuruk dr. yanında da oksurdu duydu Allah tan ona gore soledı

dilara canım maşallah nasıl büyümüş nasıl güzelleşmiş genç kız olmuşta artık tokalar da takmaya başlamış pozlarda veriyor. yerim ben onu....

teşekkür ederim kızlar. henüz resimde belli olacak kadar büyük değil. ama biraz belli olsun hemen koyarım. bu arada kızlar dudağımda uçuk çıktı. bir gazetede okumuştum kadının biri bebeğini öpüyor. uçuktaki mikrop bebeğe geçiyor ve bebeği kurtaramıyorlar. o yüzden bir süre oğlumu öpmeyi düşünmüyorum. aklınızda olsun. eğer sizde de olursa böyle bir şey sakın öpmeyin. eğer hamile iken uçuk çıkarsa bebekte bağışıklık oluyormuş. ama eğer böyle bir durum yoksa çok tehlikeli olabiliyormuş.

geçmiş olsun canım benim şuan dudağım uçuklu 4. gün anca geçiyo ama kızıda baya öptüm kokladım yani hamileyken çok ağır grip geçirmiştim o zmanda uçuk çıkmıştı demekki alışmışş:)

evet canim aynisini bende okumustum, bendede cikmisti cok korkmustum, birak opmeyi ellemeye bile korkuyodum, neyseki cabuk atlatmistim,
sende gecesiye kadar opmemeye gayret et canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…