2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Ben de geld,m S,te rezalet görünüyor. Sanki tadilat var.

hoşgeldin canım , baret tak n'olur n'olmaz :))))))
geçenlerde gireyim dedim , bakım var diyordu açılan sayfada , bu muymuş yaptıkları bakım :1closedeyes:
İpektoş napıyo ,
bu arada hızla eriyorum naniknanik
65,7 olmuşum zemuszemus, hamile kaldığım kiloma 1,7 kg kaldı

Bakım bitmemiştir inşallah:))
İpek bugün beni çok yordu. Doğru dürüst uyumadı. Akşama kadar yoruldum. Bir taraftan ev işi, yemek falan derken günü kapattım sayılır. Ama sağlığımız yerinde çok şükür. Bir taraftan da site işi ile ilgilenmeye çalışıyorum. Ama karınca adımlarıyla.
Demek kiloların artık sana tutunmaktan vazgeçti. Maşallah 1,7 bişey değil. Laf bile edilmez. Benim de son 0,5 kg kaldı. O da bende kalsın sorun değil de göbek kısmımda bir toplanma var. Onlar kaç kiloya düşmemi bekliyor anlamadım.

Kız orada mısın

burdayım canimu , cevap yazıyordum sana , arka sayfada kalmış
ya Aras 2 gündür bi tuhaflaştı , saat 14.30 lunca başlıyo ağlamaya , hiç bi şey susturmaya yaramıyor ve uyuyamıyor da (
dün akşam üzeri dr.a götürdük , sanki o ağlayıp yeri göğü inleten o değilmiş gibi dr.a meraklı meraklı bakıp ve fizik muayenesinde kıkırdıyordu resmen akannehir
tata olayı aynı zaten :bbo:

Tamam bu mesajdan devam edelim o zaman.
Allah allah neden yapıyor acaba. 3 ay sendromu Aras'ta yeni mi başlıyor :))
Kız belki kabızlığından cocuğa gına gelmiştir.
Müzik falan dinlet. Bi kere İpek uyuyamamış, krize girmişti. Misafirlikteydik. valla ayakkabılarımı bile giyemeden fırladık. Sarıyer'den Maslağa gelene kadar cıyak cıyak arabada ağlamaya devam etti. Emzirmeye çalışıyorum onu da kabul etmiyor. Sinir bastı bi kere ya. İnada bindirdi velet. En sonunda müziğin sesini onun sesini bastıracak kadar açtım. Ağlama hızını kesti. Emmeye başladı uyudu.

inşallah yerimseniben
hadi yaaa , alışık olmayınca tabi zorlamıştır seni , yoksa bizde hep öyle zaten :bbo:
site işi için çoookkk kolaylıklar canım , bence olur o iş ve ok tutar yerimseniben
kilolar da karınca adımlarıyla gidiyor , ama gittiğini görmek sevindirici
bugün reglimin 3. günü her regl dönemi 300-500 gr gidiyo , buna da çookk şükür :Saruboceq:
ama asıl olmak istediğim kiloma 10 kg var akannehir
neyse önümde çok zaman var , yaza kadar yerimseniben

Ay sanki geliyorum diyeceksin sandım heyecanlandım birden.

nerrrrdeeeeeee benneyaptımki
bir yanım gelmeyi çok istiyo , neticede arkadaşlarım var orda , çok özledim hepsini
diğer yanımsa akraba muhabbetleri - lafı - dedikodusuyla bunalacağımdan " boşversene böyle ii " diyo :sm_confused:
gelirsek zaten mart gibi felan düşünüyoruz , havaların azcık da olsa ısındığı bir zaman olsun dedik ..

Slm kızlar
mama sandalyesİ alan varmı,tavsİye edebİleceĞİnİz varsa sevİnİrİm
Bana bi akrabam chicco'nunkini verdi. Güzel görünüyor. O da memnun kalmıştı canım.

Sen de haklısın da Mart'a daha çoook var. Sen gizlice kaç en iyisi.
Bu arada okul nasıl gidiyor?

dişleri de çok kaşınıyo ya dr. calgel'i günde 3 kere sür dedi ..
ayyyynen canım , bi ağlamak ki ne ağlamak , sanki etinden et kopuyo
karnı aç ama ememiyo , ne arabada ne kucakta uyuyo ne de sevdiği oyuncakları teskin etti ..
ve en son 9 da uyumuştu yarım saat kadar, saat 4 olmuş halen uyumuyo , yani uyuyo ama 5 dak sonra uyanıyo, yada uyanması için benim odada terliksiz yürümem bile yetiyordu , düşün .. ve uyanırken daha gözlerini açmadan ağzını büze büze ağlıyordu :sinifsinif:
böyle 2 saat geçti ..
dr.dan gelince yolda biraz uyudu , sonra evde uyandı , uyanma esnasında hemen emzirdim bi üre sonra daldı ve gece 3e kadar uyanmadı
eeee gündüz uyumazsa 7-8 saat boyunca gece uyudu biraz bari

Ay sen de çok yorulmuşsundur. En azından gece devam ettirmemiş. Bir rahatlamışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…