2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yaa sinir oldum bi saattir alıntı yapmaya çalışıyorum ...
noldu siteye böööle....

maşallah melekcim kızın kocaman olmuş
cnm aynı sorun benin oğlumdada var günde sadece bir kere mama veriyorum yatmadan önce ama ne kdar aç olsada yemiyor biberonu istemiyor beni istiyor sanırım artık mamadan bıktı
bu da benim askitom..bugun 5 aylık olduk..

maşalah gelinimize çok tatlı olmuş görüşemiyoruz ne zmandır nasılsın karencim gelinim nasıl
slm güzel anneler nasılsınııızzz

maşallah cnm senin bu resimlere bayılıyorum valla
kuzum çok hasta:1no2: dün ateşler içinde yandı sabah öksürmeye başladı 2 de doktora gıtcez... inş. bişi çıkmaz balık gbi bakıo offfffffffffffffff....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

geçmiş olsun cnm inşallah öenmli bişeyi yoktur

ne cok bakıma giriyor bu site yaa..neyse selam kızlar..

diloş,huriş,amatist,nur84,çiçeks,melek,ebush,blue,özlem..inş unuttugum yoktur..tesekkur ederiz teyzeleri..:=) bu arada ÇİÇEKScim biz kertiğiz blue nun ogluşla :=))) kız tarafıyız heryere yinede boncuk dagıtırız o da ayrı yane..özelden görüşelim:=)))))

BLUE canım biz iyiyiz sükür baya oldu görüşmeyeli..sende paşa damadım da umarım iyidir, bak biz son fotoyuda senin için koyduk dünür..kızım iş yaparken takıyo o kurdelasını..yani pek hamaratım blue teyze görsün koy anne dedi..e tabi bende kırmadım:=))

özlem, hürrem ve hafsa ..geçmiş olsun kızlar bebişlerinize..acil şifalar diliyorum.

kızlar benim kızın dişler fena kaşınıyo..dr a danısmdaan su rahatlatıcı jellerden alsam olur mu ki..siz dr a sorarak mı aldınız?memnun musunuz?

benim dr b kitap önerdi oyuncak alımı konusunda..ne alsam diye dusunup duruyodum ayına ve yasına göre..sizinkiler nelerden hoşlanıo?

SELSİNcim endişe etme, bu aydan sonra 5 ten sonra emme istekleri azalacak bebeklerin ve mumkun mertebe sut alımı eksiltilcek ..ek gıdalara gectiysen ara ögünlere onları sıkıstıracaksın..

öncelikle hoşpgeldin dileklerini sunan herkeze çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar sitede sorun var alıntı yapıp cevaplayamadım

melek, karen, filiz, ozlem masallah hepsine.ozlemcim gecmis olsun ayrica.
çiçeks efe de mamayi pek yemez oldu, bakalim sonumuz ne olacak:)
ben biraz kotuyum, dun hasta oldum.
gozle sipir sipir, burun cesme, halsizlik.
cok sukur atesim yok.
yarin doktora gidicem insallah.

dılara ve stella teşekkurler....
bıras balgam olmuş şurup kullanıorus cumt gıtcez kontrole duzelme varsa şuruba dvm etcez ama duzelmezse antibiotik vercek... dua edin şurup ii gelsinn....
ne kadar zor bişi ya şurup içirmek....mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…