- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.921
maşallah melekcim kızın kocaman olmuş
cnm aynı sorun benin oğlumdada var günde sadece bir kere mama veriyorum yatmadan önce ama ne kdar aç olsada yemiyor biberonu istemiyor beni istiyor sanırım artık mamadan bıktıHerkese selamm, nasılsınız bakalım :1hug:
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.. biz işlere yoğun başladık halada çalışıyoruz.
Ali Eymen'in iştahı kesildi mamayı hiç yemiyo desem yeridir artık.Sabah bisküvi, öğlende çorba, akşam gelincede beni emiyor.Mamaları lavayoba dökmekten bi hal oldukDiş çıkaracak sanırım ona yoruyorum geçen hafta çok huysuzdu.Dentinox jel aldık sanırım rahatlattı onu şimdi daha iyi. Bide diş kaşıyıcısına dönüp bakmıyor yaa havucu tercih ediyo adam.
Melekcim hoşgeldin tekrar aramıza,burdan öğrendiğimiz,öğreneceğimiz çoook şey var daha gruplaşma olmadan güzel güzel paylaşımlar yapalım. :1hug: Öyküyü gördüm fıstık olmuş maşallah çok şeker.
Nurcum demek buralara geldinde bi haber vermedin görüşürdük yahu
maşalah gelinimize çok tatlı olmuş görüşemiyoruz ne zmandır nasılsın karencim gelinim nasılbu da benim askitom..bugun 5 aylık olduk..
maşallah cnm senin bu resimlere bayılıyorum vallaslm güzel anneler nasılsınııızzz
kuzum çok hasta:1no2: dün ateşler içinde yandı sabah öksürmeye başladı 2 de doktora gıtcez... inş. bişi çıkmaz balık gbi bakıo offfffffffffffffff....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geçmiş olsun özlemm oluyo ya çocuklarda ıhlamur ver tatlım iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?