- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.961
Slm kızlar
mama sandalyesı alan varmı,tavsıye edebıleceĞınız varsa sevınırım
Evet Aras dediğim dedik bi çocuk olacak benden söylemesi.
Site işini 15 gün hedefi koydum. Haftaya bi yola sokmam lazım artık. ınşallah tutar canım.
Kilo gider yaaaa. Yenisi gelmesin de. Dediğin gibi yaza çooook var. daha.Sen de haklısın da Mart'a daha çoook var. Sen gizlice kaç en iyisi.
Bu arada okul nasıl gidiyor?
YAAA NETTEN BAKTIM AMA EMıN OLAMADIM
YARIN BıRAZ BAKMAYI DÜŞÜNÜYORUZ ÖNCE SıZLERıN FıKRıNı ALAYIM DEDıMyerimseniben
sende kuzunada kendinede ii bak canımbenim kocişsıkıldı. çıkıyorum kızlar. Kendinize iyi bakın.
slm kızlar..
Herkeste ayrı b dert anlasılan..ya yaklaşık 1 aydır serranın alnında kulak arkasında ara ara oluşan ve 1 saat içinde kaybolan 5mmçaplı kızarıklıklar var.ilk aylarda cıkarttıgı toksik eritem e benzio...ek gıdalardan mı demir hapından mı neden anlamadım..yoksa egzama mı..hersei düşünür oldum..yarın dr a sorucam bakalım..:=(
Benim kocişsıkıldı. Çıkıyorum kızlar. Kendinize iyi bakın.
Ay gidiyorsum yazdıklarını gördüm. İpek'te de var. Ara ara da oluyor. Üstünde durmadım hiç. Geçiyor sonra yine oluyor. Ben ek besin de vermediğim için öyle çok sorgulamadım.slm kızlar..
herkeste ayrı b dert anlasılan..ya yaklaşık 1 aydır serranın alnında kulak arkasında ara ara oluşan ve 1 saat içinde kaybolan 5mmçaplı kızarıklıklar var.ilk aylarda cıkarttıgı toksik eritem e benzio...ek gıdalardan mı demir hapından mı neden anlamadım..yoksa egzama mı..hersei düşünür oldum..yarın dr a sorucam bakalım..:=(
slm canım , biz henüz almadık ama karen ve ilsuda sanırım chicconunkinden var ve memnunlardı ilk aylardaki kullanımından ötürü ..
hem nasıl dediğim dedik olacak , yedik ayvayı :tomato:
ayaklarını kaldırıp kaldırıp pat pat indiriyor , böyle böyle sallanır karyolasını boylamasına sallamayı başarıyor ve bi yandan 2 aydan beridir kullanamadığımız ve bi türlü kaldıramadığımız beşiğine , diğer yandan da alt açma ünitesine çarptırıyor yatağını :1shok:
hatta bu şekilde anakucağında kendi kendini sallıyor ve bugün önümdeydi ve öyle sallamaktan kendini neredeyse fırlayıp düşecekti içinden
Bak sen paşaya. Kendi işimi kendim görürüm diyor yane.
ben de alırsam sanırım chicconunkinden alıcam , çoğu kişi memenun ondan yerimseniben
slm kızlar..
herkeste ayrı b dert anlasılan..ya yaklaşık 1 aydır serranın alnında kulak arkasında ara ara oluşan ve 1 saat içinde kaybolan 5mmçaplı kızarıklıklar var.ilk aylarda cıkarttıgı toksik eritem e benzio...ek gıdalardan mı demir hapından mı neden anlamadım..yoksa egzama mı..hersei düşünür oldum..yarın dr a sorucam bakalım..:=(
slm canım , biz henüz almadık ama karen ve ilsuda sanırım chicconunkinden var ve memnunlardı ilk aylardaki kullanımından ötürü ..
ben de alırsam sanırım chicconunkinden alıcam , çoğu kişi memenun ondan yerimseniben
tamam canım bakıyorum hemenfiliz sana özelden mesaj attım. Ona da balarsın bir ara
kesssinlikle kaydirigubbakcemile5Bak sen paşaya. Kendi işimi kendim görürüm diyor yane.
chicconun hangi modeli canım biliyomusun
filizcim bana hediye geldi mama sandalyesi..elele diye b marka ..duyulmuş değil ama memnun kaldım..b sıkıntımız yok..
aaa benim aklımda chicco kalmış niyeyese , ben de filize diyorum Karene sor diye , hay Allah yaa kaydirigubbakcemile3
şimdi oturma pozisyonunda kullanabiliyor musun canım
stoşum aras da seni koşturuyor anlaşılan..su jellerden kullaniim dedim diş hekimi arkadasım hemen onlara sarılma dedi..soguk havuc ver kemirsin dedi bende öle yapıorum ama sıkışırsam jel alıcam:=)
filizcim bana hediye geldi mama sandalyesi..elele diye b marka ..duyulmuş değil ama memnun kaldım..b sıkıntımız yok..
ben henüz araştırmadım ve sormadım kullananlara , ihtiyaç hali olunca gidip incelerim diyorum jokerde felan .. Bak karen burdayken sor istersen ona yerimseniben
bir de almayı düşündüğünün yorumlarını oku netten kullanıcı
yorumlarından kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?