2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kızlar..

herkeste ayrı b dert anlasılan..ya yaklaşık 1 aydır serranın alnında kulak arkasında ara ara oluşan ve 1 saat içinde kaybolan 5mmçaplı kızarıklıklar var.ilk aylarda cıkarttıgı toksik eritem e benzio...ek gıdalardan mı demir hapından mı neden anlamadım..yoksa egzama mı..hersei düşünür oldum..yarın dr a sorucam bakalım..:=(

Slm kızlar
mama sandalyesı alan varmı,tavsıye edebıleceĞınız varsa sevınırım

slm canım , biz henüz almadık ama karen ve ilsuda sanırım chicconunkinden var ve memnunlardı ilk aylardaki kullanımından ötürü ..

hem nasıl dediğim dedik olacak , yedik ayvayı :tomato:
ayaklarını kaldırıp kaldırıp pat pat indiriyor , böyle böyle sallanır karyolasını boylamasına sallamayı başarıyor ve bi yandan 2 aydan beridir kullanamadığımız ve bi türlü kaldıramadığımız beşiğine , diğer yandan da alt açma ünitesine çarptırıyor yatağını :1shok:
hatta bu şekilde anakucağında kendi kendini sallıyor ve bugün önümdeydi ve öyle sallamaktan kendini neredeyse fırlayıp düşecekti içinden

okula alışamadım desemmm
hem okul yeni ( bana göre ) , insanlar yeni , haftanın hergünü olmadığı için kopukluk oluyor her anlamda ve geçen seneki öğrencilerle yaş farkı bayaa olduğundan bunlar daha toy , ı ıhhh , pek sevimli gitmiuo o yüzden

YAAA NETTEN BAKTIM AMA EMıN OLAMADIM
YARIN BıRAZ BAKMAYI DÜŞÜNÜYORUZ ÖNCE SıZLERıN FıKRıNı ALAYIM DEDıMyerimseniben

ben de alırsam sanırım chicconunkinden alıcam , çoğu kişi memenun ondan yerimseniben

Son düzenleme:
benim kocişsıkıldı. çıkıyorum kızlar. Kendinize iyi bakın.
sende kuzunada kendinede ii bak canım

slm canım
inşlh önemli bişi değildir

Ay gidiyorsum yazdıklarını gördüm. İpek'te de var. Ara ara da oluyor. Üstünde durmadım hiç. Geçiyor sonra yine oluyor. Ben ek besin de vermediğim için öyle çok sorgulamadım.

Filiz sana özelden mesaj attım. Ona da balarsın bir ara

canım geçmiş olsun
belki ek gıdalara gösterdiğ tepkidir
hangisini yiyince yapıyor ona dikkat ettin mi ??

sagolun kızlar..inş önemli değildir..

ipeğimu senin kız sade anne sutu alıyo ..benmki ekte alıyo yogurt muhallebi meyve suyu ara ara verdim ..benim ayırt etmem daha zor..keçi sütü mamasıda kullanıyorum anne sutu de veriorum..b yazıda okudum aynı durumda olan b anne yumurta yediği gunlerde oluştugunu gözlemlemiş..ay dr bana gözlemle dese..1 ton deneme yapıcaz ancak seneye biter ocaga yane:=)

chicconun hangi modeli canım biliyomusun

ben henüz araştırmadım ve sormadım kullananlara , ihtiyaç hali olunca gidip incelerim diyorum Jokerde felan .. bak Karen burdayken sor istersen ona yerimseniben
bir de almayı düşündüğünün yorumlarını oku netten kullanıcı
yorumlarından kaydirigubbakcemile5

stoşum aras da seni koşturuyor anlaşılan..su jellerden kullaniim dedim diş hekimi arkadasım hemen onlara sarılma dedi..soguk havuc ver kemirsin dedi bende öle yapıorum ama sıkışırsam jel alıcam:=)

filizcim bana hediye geldi mama sandalyesi..elele diye b marka ..duyulmuş değil ama memnun kaldım..b sıkıntımız yok..

aaa benim aklımda chicco kalmış niyeyese , ben de filize diyorum Karene sor diye , hay Allah yaa kaydirigubbakcemile3
şimdi oturma pozisyonunda kullanabiliyor musun canım

aaa benim aklımda chicco kalmış niyeyese , ben de filize diyorum Karene sor diye , hay Allah yaa kaydirigubbakcemile3
şimdi oturma pozisyonunda kullanabiliyor musun canım

canım 3 kademesi var ,yukselip alçalıyo, portatif mama masası..gayet iyi..birde hafif..oturtmuyorum yatırıorum simdilik..:=)

Son düzenleme:
stoşum aras da seni koşturuyor anlaşılan..su jellerden kullaniim dedim diş hekimi arkadasım hemen onlara sarılma dedi..soguk havuc ver kemirsin dedi bende öle yapıorum ama sıkışırsam jel alıcam:=)

aaaa ii fikir
ben de içinde uyuşturucu yok diye gönül rahatlığıyla sürüyordum calgeli , üstelik daha dr.umuz önermemişti bile
ama dünkü dr günde 3 kere sür dedi fisfisfis
yarın dişleri kaşındığında vereyim ben de havucu yerimseniben

filizcim bana hediye geldi mama sandalyesi..elele diye b marka ..duyulmuş değil ama memnun kaldım..b sıkıntımız yok..

saolun kızlar
yarın forum istanbula gidip bakarız inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…