- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.001
bu konudaki yazışmaları ordan yapsak , takibi daha kolay oluyor .. herzaman burada olamıyor yada geçmişe bakıp bu konuda birimiz bi şey yazmış mı diye bakmak kolay olmuyor ya ondan yerimseniben
ben de şu site bakım olayından ötürü kimse girmemiştir dedim , hatta dün konuştuk sanırım amatistle , aa yok çarşambaydı , o zaman netleştirememiştik senden ses yok ve bir de özlem de gelebilrimiş sanırım , ona da uygun bi yer olsun diye beklemedeydik açıçası ..
haftaya h.sonu sınavda gözlem görevi vermezlerse ve sana da pazar uygunsa öyle olsun ..
zaten bana görev verilip verilmeyeceği salı günü belli olur diye tahmin ediyorum ..
bi gelişme olursa o topiğe yazarım yerimseniben
bu arada yarın buluşalım derseniz de bana uyar ..
starcım bizim başlığa cevap yazmışsın galiba anca okudum
oh oh oh maşalah ne güzel..1o kg da verirsin yavaştan yavaştanhoşgeldin canım , baret tak n'olur n'olmaz :))))))
geçenlerde gireyim dedim , bakım var diyordu açılan sayfada , bu muymuş yaptıkları bakım :1closedeyes:
İpektoş napıyo ,
bu arada hızla eriyorum naniknanik
65,7 olmuşum zemuszemus, hamile kaldığım kiloma 1,7 kg kaldı
geçmiş olsun canım sordun mu ne dedi ...slm kızlar..
herkeste ayrı b dert anlasılan..ya yaklaşık 1 aydır serranın alnında kulak arkasında ara ara oluşan ve 1 saat içinde kaybolan 5mmçaplı kızarıklıklar var.ilk aylarda cıkarttıgı toksik eritem e benzio...ek gıdalardan mı demir hapından mı neden anlamadım..yoksa egzama mı..hersei düşünür oldum..yarın dr a sorucam bakalım..:=(
selam şeker geçmişe takılıyorum bir yandan tarlamda mısısrlarımı topladım hehehehe..öptümmm senüüüüühuriş demresu prensesa hoşgeldiniz zemuszemus
oh oh oh maşalah ne güzel..1o kg da verirsin yavaştan yavaştan
selam şeker geçmişe takılıyorum bir yandan tarlamda mısısrlarımı topladım hehehehe..öptümmm senüüüüü
valla aslında banada uyar ama kızların haberi yok tabi çok geç,özlemde yeni gelmiş topiğe galiba hoşgelmiş yeşilyurttaymışta ne güzel o da bu tarafta.yarın ya da pazar olsa karşıyada gelirdim eşim evde çünkü.
bu arada siz buluşacağımız yere nasıl geleceksiniz eşler mi bırakacak
evet canım ya geç kaldık bu hafta sonu için .. bana da amatiste de Agora-özdilek vs ok , sorun yok .. özlem de fikrini söylesin , en olmadı işte haftaya pazar buluşuruz sana uygun olan bi yerde yerimseniben
bizi eşim bırakacak , o sırada o da sinemaya gidecekmiş .. amatist kendi gelecek sanırım ..
ok tatlım sen sınavını öğren ben bizim diğer başlıktan takip ederim gelişmeleri,ben çıkıyorum kızlar,huri konuşamadık gene tatlım öptüm sizi
hoşgeldin ada85
hüzüncüm sen de hoşgeldin , hani değiştirecektin kullanıcı adını dğumdan sonra
paşan nasıl oldu canım .. inşallah keyfi yerindedir
canım hoşbuldum kullanıcı adım ıcın 2 kez ıstek gönderdım ama malesef dönuş yapmadılar nıye böyle oldu anlamadım.
oğlusum cok ıyı teyzesı uyuyor sımdı masallah.
sen nasılsın oğlusun nasıl?
benim paşam da uyuyor , eli kulağında uyanır birazdan
diş kaşıntıları ve tata problemi dışında iyi gibiyiz şimdilik:asigim:
selam arkadaslar, huzuncum hosgeldin, ben de tam seni merak ediyordum.
bugunlerde pek giremedim gecmise bakamadim.
alinti yapmayacagim ama masallah bebeisler cok tatlilasmis. cok buyumusler ve gunden gune daha da guzellesiyorlar.
dis kasintisi konusunda biz de muzdaribiz. az emiyordu ama bugun yeniden memeye dustuk gibi oldu. bakalim. gecici de olabilir.
soguk armut da cok ise yariyor. armutu kesip buzlukta bekletip bebege kemirmesi icin veriyorsunuz. tadina bayiliyorlar. ben Eda ya daha baslamadim amaarkadasimin cocuguna oyle veriyorduk.
mama sandalyesine gelince, arkadaslar ben buyuk mama sandalyelerinden degil de sandalyenin uzerine monte edilebilen mama sandalyelerinden ariyorum. cunku onlar cok yer kapliyor. saniirm emin degilim ama masaya da yanasma problemi var. benim istedigimden sanirim fisher price da vardi. boylece hep beraber yemek yiyebilecegiz/
neyse edos agliyor ben kactim. iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?