2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Kibele siteyi pek takip edemediğimden ötürü bilemiyorum ıstanbula döndün mü canım, eşinin ailesi evlerine döndüler mi ?

Kibele siteyi pek takip edemediğimden ötürü bilemiyorum İstanbula döndün mü canım, eşinin ailesi evlerine döndüler mi ?

canim dondum ama siteye pek giremiyorum. odev yapiyorum paso. Eda'dan firsat kalmiyor. gece o uyuduktan sonra yapiyorum.

sen nasilsin canim? Bocugun nasil oldu?

canim dondum ama siteye pek giremiyorum. odev yapiyorum paso. Eda'dan firsat kalmiyor. gece o uyuduktan sonra yapiyorum.

sen nasilsin canim? Bocugun nasil oldu?

kolay gelsin canım bir yandan ders bebek zor olur .
iyice ilgi ve kucakcı oldu artık bebeklerimiz fısrsat kalmaz tabi.
benim boncukta iyi canım keyfi yerinde herhangi bi yaramazlık yok. dün sağlık ocağında aşıda tartmışlar 67 cm 7300 gr çıkmış .300 gr elbisleri tutar 7 kg demişler.

KAREN,FİLİZ,ÖZLEM,MELEK yerim güzellikleri .hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı meleklerin.
sağol tatlım teşekkür ederimmm

evet canım ağızlarıyla baloncuk yapıyolar resmen tükürüklerini
diş çıkmaları yakın demek çıkmadı henüz ama 1-2 aya kadar çıkar miniklerin dişleri tabi ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklı olur
bizde piyasadaki bütün diş kaşıyıcıları aldık canım seviyo şimdilik oynuyo onlarla

merhaba kızlar..biz geldik ama ben iyi gelmedim...
grip olmuşum ve boğazlarım şiş...hapşırıp duruyorum evde mikroplu mikroplu :)

geçmişe bakıyorum hemen cvp vermeye çalışcam sizlere...çok şey kaçırdım sanırım hihihih

ayyyy nihayet düzelmiş site kaç gündür yazıyorum gitmiyor yada giremiyorum bir türlü......
beyaz melek hoşgeldin canım öykümüz<ede kocaman maşallah
demetim nerelerdesin yaaaa özledi,k seni
kızım bugün çok öksürüyor sabahtan beri uyutamıyorum uyuyor öksürüğü ile uyanıyor birazdan drumuzla konuşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…