- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.241
tasilali canım sen kibeleye alacaksın özelden ulaş ona mesaj bırak
yılbaşı hediye çekilişi yapılmış güzelde olmuş ... ben şuan katılamıycam ..katılan herkese hayırlı olsun a.s.ben bütün temmuz annelerine bi sürü çiçek yollasam olmazmıııa.s.a.s.a.s.
huriş ellerine sağlık.teşekkür ederiz uğraştırmışız seni.videoyu yeni izledim.kusura bakma siteyi kullanmasını zamanla çözüyorum.benim kadar soru soran oluyormu bilmiyorum ama yaşıma ver yaşlılık 33 yaşında bu kadar oluyor.:kedi:bu arada ipeğin kontrolu varmış takip ediyorum yazıları.allah sağlık versin.öp ipeğimi.
öffffffffff.kızlar özel mesajları nasıl atıyoruz.kibeleye mesaj atmam gerekiyor.YARDIMMM
teşekkür ederim canım....
sana kibelenin profilini gönderdim ya resminin altında mesaj gönder yeri var oraya tıkla..izter özelden istersende profiline ziyaretçi mesajı bırakabilirsin...
inşallah bu yıl 2009 temmuz annelerinin yılı olsunkaydirigubbakcemile5canım kucaklar dolusu çiçeklerde bizden sana.yeni yılda bebişlerimizle mutlu,sağlıklı günler geçirelim inşallah.a.s.
inşallah bu yıl 2009 temmuz annelerinin yılı olsunkaydirigubbakcemile5
ewet canım inşaatta ki bütün demirler iyallıyormuş gibi oldum geçende içtim de..bbööğğğğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?