2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ayyy varya gece gece nasıl güldümm ALLAH ta seni güldürsün emii.....
çocuk uyandı kahkahama şimdi uyutcam die uraşıommm....
çatlaksın sen heeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

napıyım kızım heheeh bebeğimin nasıl bişiey içtiğini merak ediyorum..
birde anne sütünü tadabilsem kikoleyim demişti köüt tadı diye o günden bu yana cesaretim kırıldı tadamıyorum..
lülülülülülülülülülülülü

ben resmi göremedim ... :1no2:
kızlar iyi geceler
iyi geceler
ben tatdım şekerli güzell beğendim ben bi daha neskayfeye ekliycem bakalım nasıl olcek:roflol:demir damlası hakkaten kötü içince hem bebeğin ağzı boyanııyo hem kaşık bile kokuyo

hafsacım , geçmişe dönüp baktım taziye mesajlarını görünce , inanılmaz üzüldüm . Allah denizler deryalar kadar sabırlar versin anneciğe ... nasıl bir acıdır sahibini dağlayan , kim bilir .. Allahım kimmmmmmmmmmmmmseye yaşatmasın , evladının acısını , kötü gününü ,yokluğunu , dermansız derdini vermesin kimseye ...

slm hayırlı geceler kızlar
muhabbetiniz şeker olsun

kociş uyudu ben kızlarla başbaşa kaldım
biri anne anne diye tepemde sorular sorar diğeri kolumda pc nin mausesine saldırır
üfffff üff

kız narrrrr hakkatmi nescafeye koyacan şaka dimi şakaaa

ma ma ma maaaşallahhhhhhh
çok güldüm ama bebeklikten çıkıp çocuğa terfi hemi
ya bence çok erken yaa
onlar daha minnacıcık bebişlerrropuyorumnanaktan
iyi geceler herkese bende daha bugüncek üye oldum :dance: 5 buçuk aylık bi kızım var adı ada

hoşgeldin hayırlı olsun güle güle büyüt kızını
burda 3 tane ada oldunuz
sibelin kızı ada
senin kızın ada
ve nurişin oğlu miraç ada:teytey:

böğ nescafeyemi...üüğğ

iyi geceler herkese bende daha bugüncek üye oldum :dance: 5 buçuk aylık bi kızım var adı ada
hoş geldin ALLAH bağışlasın kızını
ıııyyykkk ben süt bilem sevmemkiii şaka tabi yahuu bi daha neskafede içmiyceniz sırnaşık şey

hoş geldin ALLAH bağışlasın kızını

ıııyyykkk ben süt bilem sevmemkiii şaka tabi yahuu bi daha neskafede içmiyceniz sırnaşık şey
bencede yaaaa nerden çıkardın sende bu espiriki bidaha her içmemde aklıma gelecek
ay bide böle güzel şeyler içinde yap espiride onlardanda soğuyaylım heeee:lepi:kaydirigubbakcemile3
geldim yine hepsini uyutdum aldım rezenemi ohhhhhhhh.isteyen varmı?

afiyet olsun bende sirkeli suyumu içtim
bu arada foton görüntülenemedi:1no2:

ya kızlar ben demir damlasını ne zaman versem kusuyo çocuk. sizinkiler içiyomu yaa

nasıl veriyon belki veriş sitilinle alakalıdır
bi arkadaş burda meyva püresi yapıyo ve bir kaşığa döküp veriyo hepsine karıştırmıyo yani
bende bi yöntem keşfettim bi kaşığa önce devit damlatıyom4 damla tamda onun üstüne 8 damla demir damlatıyom alttaki yağlı olduğundan karışmıyo öle kalıyo dizimin üstünde vıyaklarken hop en dibine döküyom neye uğradığını şaşırıyo yavrum:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…