- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.261
hafzacım başınız sağolsun .. çok ü<<üldüm içim parçalandı ALLAH bi daha böle bi acı yaşatmasın ...
ayyy varya gece gece nasıl güldümm ALLAH ta seni güldürsün emii.....
çocuk uyandı kahkahama şimdi uyutcam die uraşıommm....
çatlaksın sen heeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben resmi göremedim ... :1no2:http://img685.imageshack.us/img685/...img707.imageshack.us/img707/904/snc000042.jpg kızlar becerebildiysem buda benim linam
iyi gecelerkızlar iyi geceler
ben tatdım şekerli güzell beğendim ben bi daha neskayfeye ekliycem bakalım nasıl olcek:roflol:demir damlası hakkaten kötü içince hem bebeğin ağzı boyanııyo hem kaşık bile kokuyonapıyım kızım heheeh bebeğimin nasıl bişiey içtiğini merak ediyorum..
birde anne sütünü tadabilsem kikoleyim demişti köüt tadı diye o günden bu yana cesaretim kırıldı tadamıyorum..lülülülülülülülülülülülü
iyi geceler herkese bende daha bugüncek üye oldum :dance: 5 buçuk aylık bi kızım var adı ada
ma ma ma maaaşallahhhhhhhbizde gittik doktora bugün.oğluş büyüdü artık bebeklikten çocuğa terfi etti.her şey yemeğe başlayacağız artık.yumurta,kıyma,tavuk,ve balığa başlıyoruz.
ege'nin boyuna kilosuna gelince 9000 gr 71 cm. iyi dedi doktorumuz.burnumuz çok tıkanıyor onun için bir damla verdi.karma aşımızı olduk eve geldik
iyi geceler herkese bende daha bugüncek üye oldum :dance: 5 buçuk aylık bi kızım var adı ada
böğ nescafeyemi...üüğğ
hoş geldin ALLAH bağışlasın kızınıiyi geceler herkese bende daha bugüncek üye oldum :dance: 5 buçuk aylık bi kızım var adı ada
ıııyyykkk ben süt bilem sevmemkiii şaka tabi yahuu bi daha neskafede içmiyceniz sırnaşık şeyslm hayırlı geceler kızlar
muhabbetiniz şeker olsun
kociş uyudu ben kızlarla başbaşa kaldım
biri anne anne diye tepemde sorular sorar diğeri kolumda pc nin mausesine saldırır
üfffff üff
kız narrrrr hakkatmi nescafeye koyacan şaka dimi şakaaa
bencede yaaaa nerden çıkardın sende bu espiriki bidaha her içmemde aklıma gelecekhoş geldin ALLAH bağışlasın kızını
ıııyyykkk ben süt bilem sevmemkiii şaka tabi yahuu bi daha neskafede içmiyceniz sırnaşık şey
geldim yine hepsini uyutdum aldım rezenemi ohhhhhhhh.isteyen varmı?
ya kızlar ben demir damlasını ne zaman versem kusuyo çocuk. sizinkiler içiyomu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?