- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.281
bencede yaaaa nerden çıkardın sende bu espiriki bidaha her içmemde aklıma gelecek
ay bide böle güzel şeyler içinde yap espiride onlardanda soğuyaylım heeee:lepi:kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun bende sirkeli suyumu içtim
bu arada foton görüntülenemedi:1no2:
hafsacım , geçmişe dönüp baktım taziye mesajlarını görünce , inanılmaz üzüldüm . Allah denizler deryalar kadar sabırlar versin anneciğe ... nasıl bir acıdır sahibini dağlayan , kim bilir .. Allahım kimmmmmmmmmmmmmseye yaşatmasın , evladının acısını , kötü gününü ,yokluğunu , dermansız derdini vermesin kimseye ...
kız sirke sütü kesiyormuş.fotomu sorma beceremiyorum.şeytan diyor çıkar bir olay,çık ana haber bültenine oradan göster linayı larayı.bu arada kız annesi bu kadar meraklı olrmu kızını göstermeye a aaaaa.:sm_cool:
nasıl veriyon belki veriş sitilinle alakalıdır
bi arkadaş burda meyva püresi yapıyo ve bir kaşığa döküp veriyo hepsine karıştırmıyo yani
bende bi yöntem keşfettim bi kaşığa önce devit damlatıyom4 damla tamda onun üstüne 8 damla demir damlatıyom alttaki yağlı olduğundan karışmıyo öle kalıyo dizimin üstünde vıyaklarken hop en dibine döküyom neye uğradığını şaşırıyo yavrum:jeyyar:
hoşgeldin canım güle güle büyüt kızını. seninkiyle benimkini beşik kertmesi mi yapsak acep, ada ada geçinip giderler delikafadulden
starcım bu arada sağol canım hemen koymuşsun fotoları ama ben anca cevap yazabildim bugün.
bugün kendi sütümden yoğurt mayaladım bakalım olacak mı?
kanal d de hayat sineması var,orda bir çift bebekleri olmadığı için boşanmanın eşiğinde ,ne kadar çok bebek istediklerini anlatamam,onları izledikçe kopmuştum zaten bide hafsadan bu haber,tanrım yavrularımızı bize bağışla,verdiğin nimetlere çok şükür.
yok canım biaydır elimi sürmüyom
ama sankim sırtım dahada ağrımaya başladı
şu6.ayım dolsun harekete devam
oyy burdaydım canım kızla bi ileri iki geri derken görmemişim bi karşılaşıpta kaynatamadık yaa özledim muhabbetiniiŞeniz
star, nuris cok haklisiniz..yaninda olunca suratina bakilmiyor..biz de tasindik onlarin yakinina, 15gunluk lohusayken birakip kactilar, telefon bile etmediler..sonra da kocami cagirip beni kotulediler..ben sezaryenliyim, ne yer ne icersin demediler..
bir de bşzde yegen ovme durumu var..habire ablasinin kizi ne becerikliymis onu ovuyor..biri benle ilgili ii bisi deyince de hadiiii diyor, ben de bogazlamak istiyorummmmmkaydirigubbakcemile
kiz annesi, erkek annesi konusunda haklisiniz..
annemin bir laf, vardir: el kadar etin var, kopege minnetin var diye..o yuzden kiz tarafi alttan alirr..onlar da kerameti kendilerinde sanarlar..
..
kızlar dün 5. ay kontrolümüz vardıı...... kuzum 7270 kg ve 66 cm olmuşş....
meyve ve yoğurda ek olarak_ kahvaltıya,çorbaya ve sebze püresine başladık....
kahvaltı soran bi arkadaş vardı tam hatırlamıorummm....
KAHVALTIMIZ ŞÖLE:::
3 bebe bisküvisi
1 çay kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı pınar beyaz
3_4 ölçek toz mama
bitki çayı ile ıslatılacak....... cokacimcoook
dha 5 aylık olduğu için yum.sarısı yok önümüzdeki ay farklı kahvaltı alternatifleri vercem dedi......
sabah yaptım kız bayıldı hepsini yedi tavsiye ederimmm.........
sebze püreleri ve çorbayıda diğer topiğe yazarım afiet olsunnn bebişlereee....cokacimcoook
yaaa bizim doktorda mı bir anormellik varCADIARZUğluşum 4 aydan sonra hiç kilo almamış, 5. ay kotrolünde 6500 geldi. doktora emmesinin çok azaldığını söyledim. haliyle kilosunu da az buldu, sadece mamaya başlattı, aptamil 1. başka hiçbirşey vermiyceksin dedi 6. aya kadar. meyve, yoğurt dedim, kesinlikle hayır dedi. ama ben onu dinlemedim, yoğurt ve meyve veriyorum. hatta akşam muhallebiye de başladım. ee napıyım beni hiç emmiyor, 60 cc ile nasıl doyacak bu çocuk?? ha bi de demiri sevmiyor dedim, direk kes dedi, bıraktım ben de. sizler demir veriyor musunuz???
yok kız bende kesmedi
ama biyandanda 5i bi yerde otları varya onu içiyom ben ona bide rezenede koyuyom 6sı biyerde oluyo belki ondan kesilmemiştir
:dance:
ya kızlar ben demir damlasını ne zaman versem kusuyo çocuk. sizinkiler içiyomu yaa
bencede yaaaa nerden çıkardın sende bu espiriki bidaha her içmemde aklıma gelecek
ay bide böle güzel şeyler içinde yap espiride onlardanda soğuyaylım heeee:lepi:kaydirigubbakcemile3
pardon yaa keşke demeseyim nese unutalımmm
afiyet olsun bende sirkeli suyumu içtim
bu arada foton görüntülenemedi:1no2:
şimdi sen doktora söledinmi öle verdiğini ikisi birbirnin etkisini azaltır bence öle yapma demir ilaçları en güzel c.vitle verilir etkisini gösterir ..nasıl veriyon belki veriş sitilinle alakalıdır
bi arkadaş burda meyva püresi yapıyo ve bir kaşığa döküp veriyo hepsine karıştırmıyo yani
bende bi yöntem keşfettim bi kaşığa önce devit damlatıyom4 damla tamda onun üstüne 8 damla demir damlatıyom alttaki yağlı olduğundan karışmıyo öle kalıyo dizimin üstünde vıyaklarken hop en dibine döküyom neye uğradığını şaşırıyo yavrum:jeyyar:
hoşgeldin hafsa nasılsın çocuklar nasıl
eminimki bütün ev darmadağınıktır bende bi 10 gün onlan uğraştım durdum da biliyom yani
kızlar bişey daha sorcam ( çok mu oluyom nee :)) adet olmayan varmı aranızdaa:bbo:
iyi geceler herkese bende daha bugüncek üye oldum :dance: 5 buçuk aylık bi kızım var adı ada
slm hayırlı geceler kızlar
muhabbetiniz şeker olsun
kociş uyudu ben kızlarla başbaşa kaldım
biri anne anne diye tepemde sorular sorar diğeri kolumda pc nin mausesine saldırır
üfffff üff
kız narrrrr hakkatmi nescafeye koyacan şaka dimi şakaaa
ya kızlar ben demir damlasını ne zaman versem kusuyo çocuk. sizinkiler içiyomu yaa
kızlar bişey daha sorcam ( çok mu oluyom nee :)) adet olmayan varmı aranızdaa:bbo:
beeeeeennnnnnnnn!!!zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ben düzenli hiç içemedim bi ara başladım sankim sönmeye başladım şimdide kendimi öle hissediyomben içince hemen sütümü etkilemişti hemen bıraktım.kilo verdin mi bari.
şimdi sen doktora söledinmi öle verdiğini ikisi birbirnin etkisini azaltır bence öle yapma demir ilaçları en güzel c.vitle verilir etkisini gösterir ..
hoşgeldin canım , sağlıkla büyüt kızını :1hug:
hoş buldum canım saoll
bize vermedi dr.umuz demir felan .. zaten bi kere 2 aylıktı oğluşum hastalandığinda , o zaman da ilaç vermemişti .. neye göre veriliyor demir , ctesi kontrole gidince sorayım ben de fisfisfis
valla neye dayanıp veriyolar bilmem geçen bi sağlık ocağına gittim tutuşturdu elime günde 4 damla diye ama kızım hiçç sewmiyoo
ben 4. yü oldum geçenlerde kaydirigubbakcemile3
çocuklar anneden aldıkları demirle 4 ay idare edbilirlermiş dha sonra demir takviyesine başlamak zorundalarmış zeka geriliğine neden oluomuş demir eksikliği aklında bulunsun biz kilosu kadar damla kullanıorus gecen ay 7 damla veriodum 7 kg gecince 8 damla ver dedi mutlaka direk verince benimkide çıkartıo ben meyveye karıştırıorum dha ii emiliomuşşşş.....meyvenin bi köşesine damlatıorum önce o kısmı yediriorum ki bıraakırsa demır boşa gitmesinnnnkaydirigubbakcemile5
demir yerine her sabah aç karna multivitamin veriyorum yazmadı demir..demekki benim demirim yüksek sütten geçiyor denize laelaelaelaelaeduyduğuma göre 6 aydan sonra başlanıyor dedndi ama belki başlatan doktorlar vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?