2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kız sirke sütü kesiyormuş.fotomu sorma beceremiyorum.şeytan diyor çıkar bir olay,çık ana haber bültenine oradan göster linayı larayı.bu arada kız annesi bu kadar meraklı olrmu kızını göstermeye a aaaaa.:sm_cool:

saolasın canım ...
Allah razı olsun....

Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin...çoooooook zor...

hoşgeldin hafsa nasılsın çocuklar nasıl
eminimki bütün ev darmadağınıktır bende bi 10 gün onlan uğraştım durdum da biliyom yani

yok kız bende kesmedi
ama biyandanda 5i bi yerde otları varya onu içiyom ben ona bide rezenede koyuyom 6sı biyerde oluyo belki ondan kesilmemiştir
:dance:

ben hiç bişeyle karıştırmadan direk çay kaşığına damlatın weriyodum. ama sabah bide senin sitili denicem bakalım napcak:lepi:

starcım bu arada sağol canım hemen koymuşsun fotoları ama ben anca cevap yazabildim bugün.
bugün kendi sütümden yoğurt mayaladım bakalım olacak mı?

aaaa , nasıl oldu kız , girip yaz mutlaka .. ben de denemeyi düşünüyordum keçi sütü sipariş edene kadar kaydirigubbakcemile5

bu sebepten o kadar çok çift var ki boşanan .. ama bir de ilginç bi şekilde bu sonrunun üstesinden gelip evlatlarına zorlu mücadelelerden sonra kavuşup ayrılmanın eşiğine gelen hatta ayrılanlar da çok :sm_confused:

yok canım biaydır elimi sürmüyom
ama sankim sırtım dahada ağrımaya başladı
şu6.ayım dolsun harekete devam

6 ay dolsun beraber yapcas sporu okeyto kaydirigubbakcemile5

oyy burdaydım canım kızla bi ileri iki geri derken görmemişim bi karşılaşıpta kaynatamadık yaa özledim muhabbetiniiŞeniz

ayyyyyynen canımmmmm :1hug: bi karşılaşamıyoruz , ben de özledim senle muhabbetiiii benneyaptımki

sorma aynı şeyleri yaşıyoruz desene .. bizimkiler de bana eltimin görümcemi,n çocuklarını över , bilmesiem kimin ne olduğunu neyse dicem .. yada ben hamileyken ne sorunlar atlattım burda herkes bilir , am KVye kalsa bi şey değil , çünkü mutlaka ya eltim yada kzı benzer şeyi yaşamıştır ve bi şey olmamıştırkötükedihüso yazsam roman olur onun densizlikleri

bi örnek : ablam-kardeşim lohusa şekeri aldılar , kardeşim annemlerle eve döndü , yanımda KV - KP ve ablam var ve alt komşum misfirliğe geldi onlarla sohbete ve KV işgüzarı tutturdu şu şerbeti yapalım ( ki ben annemler de gelsi , onlar daolsun hep beraber yapıp içelim istemiştim ) sonra ablamı göndermiş yanıma netten nasıl yapıldığını öğrenelim diye , ablam benim yanımdayken de hoooooooooooop o arada kendi kafasına göre yapmış , işe bak sadece 3 bardaklık kendilerine kadar :1shok:akannehir
yani ne lohusa kadına ne ablasına yok , kendine - kocasına bi de " aman starın KVsi de ne güzel hizmet etti , yağdırdı döktürdü " desin zihniyetiyle komşuma -tatlicadiarzu-
daha neler lohusayken yaptığı bi bilsen kötükedihüso

oh ohhhh afiyet bal şeker olsun özgümüzeeee opuyorumnanaktan
canımcım ne zamandan beri yapıyor kahvaltıyı özgü hanım yerimseniben
fıstığın boyuna da kilosuna da

Allah Allah , hakkaten bi anormallik var bence de :bbo:.. çünkü daha geçen hafta sordum bi bizi bi kere de acil geldiğimizde muayene eden hep gittiğimiz hast.deki başka dr.a , o da demişti ki artık neredeyse 5 bile bitiyo , mama yok kesinlikle ek besinlerin öğün sayısı arttır .bi öğün yoğurt , bi öğün çorba , bi öğün meyve püresi felan ver, aralarda da emzir dedi :sm_confused:

ya kızlar ben demir damlasını ne zaman versem kusuyo çocuk. sizinkiler içiyomu yaa

şimdi sen doktora söledinmi öle verdiğini ikisi birbirnin etkisini azaltır bence öle yapma demir ilaçları en güzel c.vitle verilir etkisini gösterir ..

hoşgeldin hafsa nasılsın çocuklar nasıl
eminimki bütün ev darmadağınıktır bende bi 10 gün onlan uğraştım durdum da biliyom yani

ayy sorma canım yaaa...
hoşbulduk bu arada...

zaten pazar gecesi geldik
uçak rotar yaptı yollarda kaldık felan...

üç valizle geldim
bide ordan apar topar çıktığım içinde herşeyi tıkıitırmıştım valizlerre..
4. makineyi az önce astım bitti sayılır şükür bi kazaklar kaldı...

evde ağza konabilecek bişey yoktu
dün alışverişe çıkacaktık arabanın aküsü bitmiş çıkamadık..
makarnaya talim ettik....
bu akşam neyse onuda hallettik....
bi daha bana akıl olsun bu
giderken mutlaka dondurucuya börek falan atıp öle gidecem....

eşim bu akşam çocukları baktı da bi süpürüp silebildm şükür...
bitti sayılır yaa...kolayladım en azından....

sen naptın ev bulabildiniz mi?

iyi geceler herkese bende daha bugüncek üye oldum :dance: 5 buçuk aylık bi kızım var adı ada

hoşgeldin canım , sağlıkla büyüt kızını :1hug:

ne diyon kikoşşşş , hala uyumadı mı zilliler kaydirigubbakcemile3
ya kızlar ben demir damlasını ne zaman versem kusuyo çocuk. sizinkiler içiyomu yaa

bize vermedi dr.umuz demir felan .. zaten bi kere 2 aylıktı oğluşum hastalandığinda , o zaman da ilaç vermemişti .. neye göre veriliyor demir , ctesi kontrole gidince sorayım ben de fisfisfis

kızlar bişey daha sorcam ( çok mu oluyom nee :)) adet olmayan varmı aranızdaa:bbo:

ben 4. yü oldum geçenlerde kaydirigubbakcemile3

ben içince hemen sütümü etkilemişti hemen bıraktım.kilo verdin mi bari.
ben düzenli hiç içemedim bi ara başladım sankim sönmeye başladım şimdide kendimi öle hissediyom
ama bunun yanında biçok şeyde içiyom hangisi ne işe yarıyo bilmem
azcıkta boğazımı tutsam bide hareket halinde olsam
ama nerdeeee tembel tenekeyim işte öğlene kadar yat
sonra pc başında sabahla
kavun karpuz misaliyim anlıcan
ve şuan itibari ile bu topiğin en şişko patatisi benim galibaaa
çünkü verdiğim kiloları geri aldım
doğuma 86 ile girdim şimdi 87 yim düşün yanidelikafadulden

şimdi sen doktora söledinmi öle verdiğini ikisi birbirnin etkisini azaltır bence öle yapma demir ilaçları en güzel c.vitle verilir etkisini gösterir ..

ben demir damlasını verdiklerinde sormuştum herhangi bi şeyle karışımı olurmu olmazmı diye
bana sadece elme püresine koy güzel olur dediler bide emzirmeden önce ve sonra yarım saat ara olması lazımmış
ama devitle karışınca ne olur bilemem bi sormak lazım hakkaten
yakında doktora gidecek olan varsa sorsun bi zahmet yaaa

ayy ne güzel maşallahh sana ben hala olmadım ve asabiyimmmmkafamçokkarıştı

edarcım bende 4.cümü yeni bitirdim ben ilk kızımdada hemen olmuştum bundada oldum ama olmayanda çok var aramızda merak etme

hafsacım ev çokta bakan yok bitane bulduk dubleks ama odalrı çok küçüktü bi ona bakmaya gittik oda olmadı eşim çok yoğun geldiğimizden beri
bizim burda yağışlar başladı bitmekte bilmez kolay kolay oyüzden çamaşırlarda kurumuyo düşün yani
evdede sadece oturduğumuz odada ısıtıcı var okadar eşyalar kurumuyo banyom birikti
aaaa bide makinayı bozdum geçen gün içinde çamaşır varken kapağı açtım çoktan su almış meğersem makinaya kafayı yedirtmişim eşim öyle diyo
oyüzden sıkma yapmıyo deli oluyom servis gelmesi lazım
bizimde evde nevar neyok bitmişti gitmeden önce ama benim gıdala alakalı sorunum olmuyo çünkü eşim marketin bölge müdürü
işi zaten marketlerde yaaa istedimmi ne varsa getiriyo

bunu bilmiyordum canım iyi oldu öğrendiğim . dr.a sorucam ctesi günü , bakalım yok mok felan dese de sizden öğrenirim kaç damla verdiğinizi kaydirigubbakcemile5 kendi kafama göre takılcam işte en olmadı dr. ne derse desin :dilcikar:

bize de devit dışında bi şey vermedi dr.umuz henüz
demekki benim de vitaminim çok , sütten geçiyor Aras'a laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…