2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iyi geceler herkese bende daha bugüncek üye oldum :dance: 5 buçuk aylık bi kızım var adı ada

hoş geldin canım aramıza...

geldim yine hepsini uyutdum aldım rezenemi ohhhhhhhh.isteyen varmı?
sen her gece rezene içiyon.niyee

hoşgeldin canım güle güle büyüt kızını. seninkiyle benimkini beşik kertmesi mi yapsak acep, ada ada geçinip giderler delikafadulden
hihoyyytalkisalkisalkis:roflol:

aaaaa huri yok ya bu gece hayırdırrrrr:uhm:
ben her gece olmuyorum ki ger i1:20 ye kadar takıldım..sonra yattım

bu arada kızlar bu oğluşumun gülmekten kendinden geçtiği hallerinden.

oyuncaklarıyla savaşını izlemek isteyenler de buraya...
İzlesene.com : Video - kuzucum
tosuna bak sen..maşallah sana ama bişey diyim oğlun çok sabırlı..ipeğin elinde olacak o oyuncaklar yıkmıştı evi çıkar diye...delikafadulden

kızlar ben şimdi yine uykuya gidiyorum...
gece 1:20 de yattım ..gece boyu ipek vızıldadı 6 dan sonra hiç uyumadı şimdi uyudu salona geçtik uyudu zilli.bende fırsattan istifade uyuyayım..öpüldünüz.z..

günaydın arkadaslar

Melek,Nuriş,Özlem,Nar,Filiz,Nesguik bebişlerinize masallah. büyüdükçe güzelleşiyorlar kesinlikle.
Huricim manken kıvamına gelmiş ıpek masallah kg su falanda yerinde .
Melekcim Öyküyü çok beğendim ya çok güzelleşmiş annesi kiloda cok ii
Amatiscim Ege paşa artık bebeklikten abiliğe geçiş yaptı yakında lahmacun bile yer:))))

gunaydin milletttttttttttttttttttttttt gerci oglumla 11de uyandik ama olsun masallahhhh deyin hahhhh/ek gidaya basladik baslayali 10=11 hihihihiih

oyy oyun yumağıı senii maşallahh pekbi tatlıı kuzucumm

tosuna bak sen..maşallah sana ama bişey diyim oğlun çok sabırlı..ipeğin elinde olacak o oyuncaklar yıkmıştı evi çıkar diye...delikafadulden

günaydın arkadaslar

Melek,Nuriş,Özlem,Nar,Filiz,Nesguik bebişlerinize masallah. büyüdükçe güzelleşiyorlar kesinlikle.

teşekkürler teyzoşları opuyorumnanaktan

puslu bi ankara sabahından herkese günaydınlar....

kikoş gece kız bi başladı ağlamaya apar topar çıktım şekerim kusura bakma....

nuriş maşallah tosbacığa...cok azimli....
]

selaaammm..

cıp cıp yaptık kızımla geldik.:=))

cok gerilere gidemedim ama fotoşarı gördüm..

NAR senin topiştopu ısırıp ısırıp gıdıklarım bak..çokk tatlı paşam masallah..
NNURıS arkadasım seninkide çook mutlu b bebek masallah gulmek ona çok yakışmış maşallah..
MELEKÇıM öykü iyi toparlamış annesi..güzelleşmiş dahada masallah cnm..
NESQUıK deniz paşam fotojeniklikte ustune tanımıo cin bakışlım masallah..
FıLıZCıM senin tombiş tosbaayada koca b masallah..bayram şekeri gibi ..
ÖZLEMCıM kızcen b kraliçe masalah..cok guzel b bebek canım..

gunaydin milletttttttttttttttttttttttt gerci oglumla 11de uyandik ama olsun masallahhhh deyin hahhhh/ek gidaya basladik baslayali 10=11 hihihihiih
günaydın canım...
ben günaydın diyorum çünkü sabah 8:46 da uyuduk bi yatmışız saat bu saat....
yuh dedim kendimize ipeğin hala gözler ikapanıyordu mayışıyor geriniyor kalk kız tembel hadeee dedim popişe bi şaplak....

bugün dışarı çıkmam lazım heediyeleri alıcam kaynanayı arıycam bakalım evdeyse belki ipeği bırakırım ona uykuyuda aldı zilli artık bugün 5-6 ya kadar oyun ister...hehehe..inşallah evdedir de bırakabilirim...yerimseniben

Zehirli maddeler kullanmadan EVDE TEMİZLİK.

Zehirli maddeler kullanmadan EVDE TEMİZLİK

En azından birkaçını uygulayabilirsek bile kardır. Çok uzun olduğundan kopyalayıp yapıştırmadım.

canım bilgiler çok güzewl bol vaktimde okuyacağım..gerçi bu doğal ürürnler itemin etmekte çok zor..
şimdi çocuğa parayı verip git bana bi domestos al diyon domestos elinde aynı şekilde eşine listeyi ver alsın..diğer türlü doğal şeylerde azıcık zorlanıoyorsun ama bakalım dikkat etmek lazım tabi herşeyde olmasada...

malesef kaynanam yok çalışıyor ..havada çok iyi değil yağdı yağacak gibi duruyor.heralde yarın evde sormadım o zaman yarın çıkarım bende artık.......

sağol canım teşekkkür ederiz...:1hug:

Alahım yarabbim insanda kafa mı kalır ağrır başın be :bbo:neyseki keyifli...bana bırak yol üstünede huriş...denizle takılırlar..birbirlerinin saçını çekip itiş kakış oynarlar:1rolleyes:

şeker tonton...ağza çeneye bak ısırımlık şey...önce zilloş sandım ama erkekmişisn :) saçlarına kurban olsunlar tütütüüüüüüü maşallahhhhh kız iyi yıka kurula hahh üşütme...özlelikle kulak arkalrını ve ensesini...

Son düzenleme:

ah canım ağrırmı sabahın 5 inde uysandı 6 da ağlama krizleri başladı 8:46 da uyudu....o sırada ağrıyan baş 1 e kadar uyuyunca düzeliyo lülülülülülühihoyyyt
ah ah yakınımda olsan bırakırdım deniz ipeğe dönmeyi öğretirdi...
şöyle döncen ipek ya diyip bi şaplak :roflol:

teşekkürler karen tezesi öptük seni nanaktan nanaktan:))
bu arada kızlar bu oğluşumun gülmekten kendinden geçtiği hallerinden.

oyuncaklarıyla savaşını izlemek isteyenler de buraya...
İzlesene.com : Video - kuzucum
hey maşallah bi saçlı daha ALLAH nazardan korusun keyfe bak
kız narrrrrr nerdesin sesin niye çıkmıyooooooo paşammı uyandıı yoksam
canım kikoşum oğluş uynadı kociş geldi iyi geceler dileyemeeden çıkmak zorunda kaldımm ..kusura kalmayınnn :))

biizm deniz çok uysal zarar vermez teyzesi....sen nerdeydin huri tuzlamı öle hatrıımda kalmış..ben bahçelevlerdeyim..biizmki başka bebekleri görünce süt dökmüş kedi gibi olup gülücükler atıp ellemeye çalışıyor..komşumun 3 yaşındaki kızına ne tepkiler veriyor sormayın...bu arada bebeklerde yürüteç kullanımı yazdım annnnaaaa ne zararları varmış be...okuyun sizde ağzım açık kaldı....neyse yerde düşe kalka sürünmeye dönmeye ilerlemeye devam ah ahhhhhh bende sevinmiştim denize yürüteç alcaz diye :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…