- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.321
iyi geceler herkese bende daha bugüncek üye oldum :dance: 5 buçuk aylık bi kızım var adı ada
sen her gece rezene içiyon.niyeegeldim yine hepsini uyutdum aldım rezenemi ohhhhhhhh.isteyen varmı?
hihoyyytalkisalkisalkis:roflol:hoşgeldin canım güle güle büyüt kızını. seninkiyle benimkini beşik kertmesi mi yapsak acep, ada ada geçinip giderler delikafadulden
ben her gece olmuyorum ki ger i1:20 ye kadar takıldım..sonra yattımaaaaa huri yok ya bu gece hayırdırrrrr:uhm:
tosuna bak sen..maşallah sana ama bişey diyim oğlun çok sabırlı..ipeğin elinde olacak o oyuncaklar yıkmıştı evi çıkar diye...delikafaduldenbu arada kızlar bu oğluşumun gülmekten kendinden geçtiği hallerinden.
oyuncaklarıyla savaşını izlemek isteyenler de buraya...
İzlesene.com : Video - kuzucum
oyy oyun yumağıı senii maşallahh pekbi tatlıı kuzucumm
tosuna bak sen..maşallah sana ama bişey diyim oğlun çok sabırlı..ipeğin elinde olacak o oyuncaklar yıkmıştı evi çıkar diye...delikafadulden
günaydın arkadaslar
Melek,Nuriş,Özlem,Nar,Filiz,Nesguik bebişlerinize masallah. büyüdükçe güzelleşiyorlar kesinlikle.
gunaydin milletttttttttttttttttttttttt gerci oglumla 11de uyandik ama olsun masallahhhh deyin hahhhh/ek gidaya basladik baslayali 10=11 hihihihiih
günaydın canım...gunaydin milletttttttttttttttttttttttt gerci oglumla 11de uyandik ama olsun masallahhhh deyin hahhhh/ek gidaya basladik baslayali 10=11 hihihihiih
Zehirli maddeler kullanmadan EVDE TEMİZLİK.
Zehirli maddeler kullanmadan EVDE TEMİZLİK
En azından birkaçını uygulayabilirsek bile kardır. Çok uzun olduğundan kopyalayıp yapıştırmadım.
selaaammm..
cıp cıp yaptık kızımla geldik.:=))
cok gerilere gidemedim ama fotoşarı gördüm..
NAR senin topiştopu ısırıp ısırıp gıdıklarım bak..çokk tatlı paşam masallah..
NNURıS arkadasım seninkide çook mutlu b bebek masallah gulmek ona çok yakışmış maşallah..
MELEKÇıM öykü iyi toparlamış annesi..güzelleşmiş dahada masallah cnm..
NESQUıK deniz paşam fotojeniklikte ustune tanımıo cin bakışlım masallah..
FıLıZCıM senin tombiş tosbaayada koca b masallah..bayram şekeri gibi ..
ÖZLEMCıM kızcen b kraliçe masalah..cok guzel b bebek canım..
günaydın canım...
ben günaydın diyorum çünkü sabah 8:46 da uyuduk bi yatmışız saat bu saat....
yuh dedim kendimize ipeğin hala gözler ikapanıyordu mayışıyor geriniyor kalk kız tembel hadeee dedim popişe bi şaplak....
bugün dışarı çıkmam lazım heediyeleri alıcam kaynanayı arıycam bakalım evdeyse belki ipeği bırakırım ona uykuyuda aldı zilli artık bugün 5-6 ya kadar oyun ister...hehehe..inşallah evdedir de bırakabilirim...yerimseniben
Alahım yarabbim insanda kafa mı kalır ağrır başın be :bbo:neyseki keyifli...bana bırak yol üstünede huriş...denizle takılırlar..birbirlerinin saçını çekip itiş kakış oynarlar:1rolleyes:
.
teşekkürler karen tezesi öptük seni nanaktan nanaktan:))selaaammm..
cıp cıp yaptık kızımla geldik.:=))
cok gerilere gidemedim ama fotoşarı gördüm..
NAR senin topiştopu ısırıp ısırıp gıdıklarım bak..çokk tatlı paşam masallah..
NNURİS arkadasım seninkide çook mutlu b bebek masallah gulmek ona çok yakışmış maşallah..
MELEKÇİM öykü iyi toparlamış annesi..güzelleşmiş dahada masallah cnm..
NESQUİK deniz paşam fotojeniklikte ustune tanımıo cin bakışlım masallah..
FİLİZCİM senin tombiş tosbaayada koca b masallah..bayram şekeri gibi ..
ÖZLEMCİM kızcen b kraliçe masalah..cok guzel b bebek canım..
hey maşallah bi saçlı daha ALLAH nazardan korusun keyfe bakbu arada kızlar bu oğluşumun gülmekten kendinden geçtiği hallerinden.
oyuncaklarıyla savaşını izlemek isteyenler de buraya...
İzlesene.com : Video - kuzucum
canım kikoşum oğluş uynadı kociş geldi iyi geceler dileyemeeden çıkmak zorunda kaldımm ..kusura kalmayınnn :))kız narrrrrr nerdesin sesin niye çıkmıyooooooo paşammı uyandıı yoksam
ah canım ağrırmı sabahın 5 inde uysandı 6 da ağlama krizleri başladı 8:46 da uyudu....o sırada ağrıyan baş 1 e kadar uyuyunca düzeliyo lülülülülülühihoyyyt
ah ah yakınımda olsan bırakırdım deniz ipeğe dönmeyi öğretirdi...
şöyle döncen ipek ya diyip bi şaplak :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?