2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

cnm benimkide 1 cm uzamış artık yavaş uzucaklar gecen ay 65 ti bu ay 66 eskisi gbi uzamıcaklar artık tabi yanlışta ölçmüş olabilirle mesela s.ocağıyla bnm doktorun ölçüleri hiç uymadı bugüne kadarrr....
takma kafana dha çok ufaklar elbet uzucakkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

özlemcim özgü kaç cm doğdu?

canım ver ama çok az bence. şuana kadar bişey almamış anladığım kadarıyla, bu yüzden muzlu gıdaları çok kaçırma. zaten kabızlık da yapıyor. ben de sadesini veriyorum onun.

canım ver ama çok az bence. şuana kadar bişey almamış anladığım kadarıyla, bu yüzden muzlu gıdaları çok kaçırma. zaten kabızlık da yapıyor. ben de sadesini veriyorum onun.

evet ya pek bişey almadı,bu arada hiç konuşmamıştık senle canım hoşgeldin maşallah miraç ada'na

Zehirli maddeler kullanmadan EVDE TEMİZLİK.

Zehirli maddeler kullanmadan EVDE TEMİZLİK

En azından birkaçını uygulayabilirsek bile kardır. Çok uzun olduğundan kopyalayıp yapıştırmadım.
çok saol paylaştığın için canım
bende bişi duymuştum bu konuyla alakalı
bulaşık makinesine deterjan yerine arapsabunu
parlatıcı yerinede elma sirkesi ama hiç denemedim

gunaydin milletttttttttttttttttttttttt gerci oglumla 11de uyandik ama olsun masallahhhh deyin hahhhh/ek gidaya basladik baslayali 10=11 hihihihiih
maşallah maşallahzemuszemus
nesquik resimlere bakmadın mı kız?
ben gördüm:1shok: hakkaten çok benziyolarrrrdelikafadulden

onerdeen çıktı şimdi ben ilk kızımda 5 aylıkken koymuştum ve kızım 10.5 aylıkken yürüdü maşallah
şimdide küçüğüm 5 aylık koydum işte evde dolanmaya başladı valla maşallah

canım bir iki gün hiç verme istersen unutsun
sonrada verdiğin tabağı kaşığı değiştir ozaman çakmaz belki bi dene bakalım

teyzeleri size taze taze ilayda
şaşkın ördekim benim
maşallah demeyi unutmayın ama

yaaaa çok tatalııııopuyorumnanaktan
küçük emrah gibikaydirigubbakcemile3 nasıl kaldırmış kaşları öleyaaa maşallahhhh

canım tam ölçüsünde yapma sakın çok katı oluyo
ilk denemen için
1 su bardağına bir dolu yemek kaşığı koy sürekli karıştır
mamanın koyu kıvamlısı oluyo canım ılıkken ver soğuyunca tadı değişiyo

ya dur daha neler boy uzaması için ergenliklerini bekle
olmadı çekele ayaklarından delikafaduldenşaka şaka

teyzeleri size taze taze ilayda
şaşkın ördekim benim
maşallah demeyi unutmayın ama

ben o ördeğin ağızını burnunu ısırırım saçlarıda çıkmış ohh bakışına bak ya verene can kurban...maşallah sana..
bence verme ben verdim 2 öğün 3-4- gün kaka bekledk canım...kakasını yapmıyor muzlu verdiğinde..heyecan yapma bişe yolmaz korkma aslında yoğurtta verme çünkü kendi kafamzıa vermiş oluyoruz...
bırak ağlasın aç kalsın doktora 1 hafta erken git söylersin böyle böyle aç kalıyor doymuyor o sana düzenli tertipli bir şekilde menü yazar...
yani ben öyle yapacağım ..
bu ay mama da verdim ben 500 gram almış..kadın yine iyi dedi mamayı bildiği halde ...
ocak7 de gitcez 3 hafta var..hiç bir şey vermeyeceğim ıhlamur bile....bakalım bu ay artık bi listye yazar kendi kafama göre abidik gubidik gitmek istemiyorum....çünkü öğünler fark ediyor..sabah vermen gereken öğlen,ilkinldi,akşamüstü akşam hepsi farklı şeyler..
.

:a015:özleeeemmmm beni gördün ,benden de kısa olmaz dimi yaaaaaaamafoldumben:1shok:

cnm naptın takma bu kdr kafanaaa.. lmaz:
o daha minicik bi bebek bende ağlayım bari hurini kız 38.5 cm kafamçokkarıştı

büyücek dha annesi daha anne sütü alıo ek besinlere geccek gıda alcakk bol bol uzucak tabi bazı şeyler ırsi ama şimdiden takma kafana bunları....klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…