- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.361
teşekkürler teyzesi
senin kuzunada 41 kere maşallah o gözlere bittim
evet teyzesi saçı 20 gün önce hiç yoktu artık uzuyor toka takacaz
iyilik canım ya nolsun işten geldim ne hava vardı bugün ya valla yollar havuza dönmüştü,şükürki sağsalim gittim geldim.
özlem ya benim kız çok mu kısa ya valla ağlıycam önceden kilosunu takıyodum şimdide boyunu ay 62 cm di 5 aylıkken ya hatta 9 eylülde 61cm ölçtüler öyle hızlı hızlı.ya valla çok mu kısa olcakki kızım ya,offff allahım ne zormuş anne olmakmafoldumben
cnm benimkide 1 cm uzamış artık yavaş uzucaklar gecen ay 65 ti bu ay 66 eskisi gbi uzamıcaklar artık tabi yanlışta ölçmüş olabilirle mesela s.ocağıyla bnm doktorun ölçüleri hiç uymadı bugüne kadarrr....
takma kafana dha çok ufaklar elbet uzucakkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok canım 2-3 gündür mandalinayı falan sömürüyo,meyvelerin suyundan tattırıyorum,dün havuç ve patatesi buharda pişirdimde sulandırdım verdim 2 kaşık öyle yani,anne sütünü mayalıyım dedim yoğurt tutmadı,doktor anne sütüne devam dedi de pek sallamadı sanki hemşireye sordum anne sütüne devam içmez gibi olursa 5,5 aylıkkeden sonra z-azcık yoğurt mayala ver falan dedi,
ya kızlar gece ceren çok uyanmaya başladı yani 2-3 uyanıyodu şimdi 4 kesin oluyo 2 saate bir uyanıyo gibi sütüm mü yetmiyo acaba geliyoda ama:uhm:
bide bugün ülkerin muzlu pirinç ununu aldım acaba çok az apıp tattırsammı ne dersiniz
özlemcim multi tab aldım başladım şekerim sağolasın senin sayende.sen 1 ml veriyordun dimi bayağı oluyo 1 ml yaaa
özlemcim özgü kaç cm doğdu?
nur maşallah canım ilaydayagerçekten de şaşkın şaşkın ne güzel de bakmış sana opuyorumnanaktan allahım bağışlasın.
51 cm doğdu cnmm:ecrin_bebek:
Allahaşkına moral verin bana kızlar,boyunu uzatıcı bişeyler diyin lüffeeeen
canım ver ama çok az bence. şuana kadar bişey almamış anladığım kadarıyla, bu yüzden muzlu gıdaları çok kaçırma. zaten kabızlık da yapıyor. ben de sadesini veriyorum onun.
çok saol paylaştığın için canımZehirli maddeler kullanmadan EVDE TEMİZLİK.
Zehirli maddeler kullanmadan EVDE TEMİZLİK
En azından birkaçını uygulayabilirsek bile kardır. Çok uzun olduğundan kopyalayıp yapıştırmadım.
maşallah maşallahzemuszemusgunaydin milletttttttttttttttttttttttt gerci oglumla 11de uyandik ama olsun masallahhhh deyin hahhhh/ek gidaya basladik baslayali 10=11 hihihihiih
ben gördüm:1shok: hakkaten çok benziyolarrrrdelikafaduldennesquik resimlere bakmadın mı kız?
biizm deniz çok uysal zarar vermez teyzesi....sen nerdeydin huri tuzlamı öle hatrıımda kalmış..ben bahçelevlerdeyim..biizmki başka bebekleri görünce süt dökmüş kedi gibi olup gülücükler atıp ellemeye çalışıyor..komşumun 3 yaşındaki kızına ne tepkiler veriyor sormayın...bu arada bebeklerde yürüteç kullanımı yazdım annnnaaaa ne zararları varmış be...okuyun sizde ağzım açık kaldı....neyse yerde düşe kalka sürünmeye dönmeye ilerlemeye devam ah ahhhhhh bende sevinmiştim denize yürüteç alcaz diye :1no2:
canım bir iki gün hiç verme istersen unutsunbenimkinin tescillenen yeni bir huyu kızlar, kesinlikle meyve yememeye başladı. önceden suyunu iyi kötü içiyordu. şimdi ne suyu, ne püresi... yüzünü buruşturup tükürüyor anında, ısrar edersem de öğüyor :1no2: yoğurtla denedim, olmadı. offff offfff
yaaaa çok tatalııııopuyorumnanaktan
canım tam ölçüsünde yapma sakın çok katı oluyoyok canım 2-3 gündür mandalinayı falan sömürüyo,meyvelerin suyundan tattırıyorum,dün havuç ve patatesi buharda pişirdimde sulandırdım verdim 2 kaşık öyle yani,anne sütünü mayalıyım dedim yoğurt tutmadı,doktor anne sütüne devam dedi de pek sallamadı sanki hemşireye sordum anne sütüne devam içmez gibi olursa 5,5 aylıkkeden sonra z-azcık yoğurt mayala ver falan dedi,
ya kızlar gece ceren çok uyanmaya başladı yani 2-3 uyanıyodu şimdi 4 kesin oluyo 2 saate bir uyanıyo gibi sütüm mü yetmiyo acaba geliyoda ama:uhm:
bide bugün ülkerin muzlu pirinç ununu aldım acaba çok az apıp tattırsammı ne dersiniz
iyilik canım ya nolsun işten geldim ne hava vardı bugün ya valla yollar havuza dönmüştü,şükürki sağsalim gittim geldim.
özlem ya benim kız çok mu kısa ya valla ağlıycam önceden kilosunu takıyodum şimdide boyunu ay 62 cm di 5 aylıkken ya hatta 9 eylülde 61cm ölçtüler öyle hızlı hızlı.ya valla çok mu kısa olcakki kızım ya,offff allahım ne zormuş anne olmakmafoldumben
bence verme ben verdim 2 öğün 3-4- gün kaka bekledk canım...kakasını yapmıyor muzlu verdiğinde..heyecan yapma bişe yolmaz korkma aslında yoğurtta verme çünkü kendi kafamzıa vermiş oluyoruz...yok canım 2-3 gündür mandalinayı falan sömürüyo,meyvelerin suyundan tattırıyorum,dün havuç ve patatesi buharda pişirdimde sulandırdım verdim 2 kaşık öyle yani,anne sütünü mayalıyım dedim yoğurt tutmadı,doktor anne sütüne devam dedi de pek sallamadı sanki hemşireye sordum anne sütüne devam içmez gibi olursa 5,5 aylıkkeden sonra z-azcık yoğurt mayala ver falan dedi,
masallah ilaydaya, nekadar tatli cikmis oyle, yerin onun saskin saskin bakislarini,,
bizimki de 5. ay kontrolünde 61,5 geldik, için rahat olsun. son 1 ay ne uzdık, ne kilo aldık. biz erkekiz bi de yaagamyoncuiremsu
:a015:özleeeemmmm beni gördün ,benden de kısa olmaz dimi yaaaaaaamafoldumben:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?